28 Ekim 2022 Cuma

Faltu 2022 Hint Dizisi

Biraz İmlie dizisinin ilk bölümlerini anımsattı. Diziyi sevdim bu yüzden yazmaya karar verdim. Bakalım Faltu hayat hikayesi nasıl olacak?? Merakla bekliyor ve izliyor olacağım. Bu arada çevirisi şimdiden yapılmaya başladı.

Hakkında:

Adı: Faltu
Tür: Romantik, Dram
Yönetmen:
Yapımcı:
Senaryo:
Bölüm Sayısı: devam ediyor.
Bölüm süresi: 22 - 25 dk.
Yayınlanma Tarihi: 2022
Yayın Günü ve Saati:
Kanal: StarPlus
Ülke: Hindistan
Dil: Hintçe
***

Konusu:

İstenmeyen bir kız çocuğunun çözülüş hikayesi. 

Faltu'nun hırsları hayatındaki engellerden daha büyük ve bu kız hayallerinin peşinden gitmek için sonuna kadar gidebilir. Faltu bir kriket oyuncusu olmayı hayal eder ve hayatın önüne çıkardığı tüm olumsuzluklara rağmen ailesine değerini kanıtlamak için hayallerinin peşinden gitmeye devam eder.
***

Oyuncular:

Niharika Chouksey, Faltu rolünde.. içinde bulunduğu koşullara rağmen büyük hayaller kuran bir kız. Hindistan'daki bazı kızlar gibi o da kriketçi olmak istiyor.
~
Aakash Ahuja, Faltu'nun akıl hocası.
***
Fragman:
 
~~
Not: Türkçe Alt Yazılı Hint Dizileri için Liste 1 Tıklayın, Liste 2 TıklayınListe 3 Tıklayın!Liste 4 Tıklayın!!
*
Yorumlarınızı bekliyorum

12 yorum:

  1. İyi günler faltu dizisinin sinematik net dışında başka bir sitede altyazılı cevirisi varmı acaba çünki sinematik net 3 haftadır aktif değil

    YanıtlaSil
  2. evet bende izleyemiyorum nekadar tarattırdıysam sonuç yok acaba site ismi mi değişti dedim ama bilgi vermedeb kapandı galiba.

    YanıtlaSil
  3. Dizileri emek veren sitelerden alıp kendi sitelerinde yayınlıyorlar o yüzden bir tepki olarak site aktif olmaya bilir.

    YanıtlaSil
  4. Acaba izleyebileceğimiz bir site açılacakmı hint dizi çeviri sitelerininin ömrü kısa oluyor çabuk kapanıyor lütfen sinematik.net tekrar açılsın inşallah siteyle ilgili bireleri bu yazdıklarımızı okur sinematik açılacağın gün yakındır inşallah diğer siteler yüzünden bizler üzülüyoruz.

    YanıtlaSil
  5. sinematik net dışında faltu dizisini izleyebileceğimiz bir yer var mı acaba?

    YanıtlaSil
  6. Merhaba sinematik. sitesi açılmadı mı acaba.

    YanıtlaSil