29 Mayıs 2023 Pazartesi

Dublajlı Hint Dizileri

Zamanında izlediğim en güzel Hint dizilerin dublajlı olması çok güzel herkes izlemiş olacak tabi bazı diziler bende ilk defa görüyorum ama onlarda hertürlü güzeldir mutlaka en sevdiğin dizi hangisi oldu senin?? :))
~~

Koruyucu Melek - Rishta Likhenge Hum Naya

Bu sıralar severek izlediğim dublajlı Hint dizisi:)

Konusu: Son nefesini vermek üzere olan bir adamın son arzusunu yerine getirerek oğlu Ratan'ın bekçisi olarak hayatının 12 yılını feda eden Diya'nın hayatını anlatıyor.

Bölüm Sayısı: 149
Yapım Yılı: 7 Kasım 2017 – 1 Haziran 2018
Oyuncular: Tejasswi Prakash, Rohit Suchanti, Anjali Gupta, Mahi Kamla
***

Düş Peşinde - Udariyaan 

Bütün dizilerin dublajı gelmeye başladı çok güzel bir haber normalde altyazılı izlerim dizileri ama örgü yaptığımda takip etmesi zor dublajlı olması çok iyi :)

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***

Sevdanın Sınırında - Jeet Gayi Toh Piya Morey

Zamanında severek izlediğim dizimin dublajı artık Youtube kanalında izlemeyen varsa mutlaka izlesin bende tekrardan izlemeye karar verdim :)

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!
***

Hayat Arkadaşım - Humsafars

Bir zamanlar zar zor arayıpta bulmakta zorlandığımız Hint dizileri arık Youtube'da rahat bir şekilde izleyebiliyoruz. Bu dizimizde çevirisi eskiden zor bulunan bir diziydi ve hala öyle. Youtube'da dublajlı olarak izleyebilirsiniz.

Konusu: Humsafars gelecek vaat eden moda tasarımcısı Arzoo Nausheen Khan ile moda evi sahibi bir milyoner olan Sahir Chaudhary'nin hayatlarını konu almaktadır. Tamamen zıt olan iki karakterin duygusal aşk hikayesidir. Bir tarafta Lucknow'dan gelen hayat dolu ve yetenekli bir genç kız diğer tarafta ise ağır başlı ve acımasız çok başarılı bir iş adamı... Bu yer ve gök gibi zıt karakterin nasıl gerçek aşkı birbirlerinde bulacaklarını anlatan sıra dışı bir aşk hikayesi.

Bölüm Sayısı: 106
Yapım Yılı: 2014 - 2015
Oyuncular: Harshad Chopda, Shivya Pathania, Zeena Bhatia,Sehban Azim
***

Bambaşka Biri - Patiala Babes

İlk bölümden beri kendine hayran bırakan çok güzel bir dizi dublajda harika olmuş kesinlikle tavsiye ediyorum. Youtube'dan izleyebilirsiniz.

Konusu: Babita, utangaç ve masum, ailesi tarafından saygı gören bir kadındır. Kayınvalidesi, kayınbabası ve 17 yaşındaki kızı cesur ve özgür Mini ile beraber yaşamaktadır. Babita'nın kocası, Ashok Khurana, 17 sene sonra Hindistan'a geri döner. İş arkadaşı Meeta ile Babita'yi aldatır. Babita adeta yıkılır ve Mini'yi alarak evden ayrılır. Mini, Babita'ya Ashok'u boşaması için yardım eder ve ona nasıl kendi ayaklarının üzerinde duracağını öğretir.

Babita, Mini'nin yardımıyla Patiala Babes adında bir catering firması kurar. Yakında çok başarılı olacaktır. Bu arada, Ashok'tan hamile olan Meeta, Ashok'un kaba tavırlarından usanmıştır. Mini ve Babita ona da kendi ayakları üzerinde durmayı öğretir. Ashok hatasının farkına varır, onlardan özür diler ve Meeta ile birlikte Londra'ya döner.

Bölüm Sayısı: 349
Yapım Yılı: 2018 - 2020
Oyuncular: Ashnoor Kaur, Saisha Bajaj, Saurabh Raj Jain, Paridhi Sharma, Aniruddh Dave
***

Ölene Dek - Ek Duje Ke Vaaste 

İlk bölümden çok neşeli ve dublajı da çok sevdim. Umarım kızımızı çok üzmezler. Dizi 2 sezondan ulaşmaktadır bunu bitirince diğer sezonu da izlemeye başlayacağım ve listeye ekleyeceğim.  Youtube'da dublajlı olarak var kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim:)

Konusu: Suman, aralarındaki bağları sağlam olan bir aileden gelmektedir. Annesi ve babası bir trafik kazasında ölünce, dedesi onu güçlü, bağımsız ve saygıdeğer bir insan olarak yetiştirir. Sharava, Malhotra ailesinin bir mensubudur. Bu iki kardeş Ramnath ve e Lala Ji'nin yönettiği elit bir ailedir. Ailenin diğer üyeleri ise Varun ve Pushkar'dır. Suman'ın dedesi Sharavan'ın babası Ramnath'a akıl hocalığı yapmıştır ve ikisi arasında sıkı bir dostluk bulunmaktadır.

Beraber büyüyen Sharavan ve Suman, Sharavan, Londra'ya hukuk eğitimi için gidince ayrılırlar. Sharavan gitmek zorunda kalır çünkü annesi babası bosanmaktadır. 10 yıl sonra geri döner ve Suman'ın değiştiğini farkeder.

Bölüm Sayısı: 155
Yapım Yılı: 2016
Oyuncular: Nikita Dutta, Namik Paul, Aditi Rathore, Palak Jain
***

Chandrakanta

Sanırım Hint dizilerinin en fantastik en stüdyolu en animasyonlu ve bazen bune ya saçmalıkların en büyüğü ama yinede izlemeye başladım belki bu tarz sevenler vardır diye ekliyorum listeye. Youtube'da bölümleri verilmeye başlandı.

Konusu: Prenses Chandrakanta'nın hayatı, güç, yıkım, aşk ve aldatma hakkında destansı bir hikayedir. Ailesi krallığını Kraliçe Irawati'ye kaptırdıktan sonra Chandrakanta, Prens Veerendra hayatına girene kadar mirasından habersiz büyür. Oradan, Prenses ve Prensin efsanevi destanları başlar.

Bölüm Sayısı: 94
Yapım Yılı: 2017
***

İki Kız Kardeş - Sasural Simar Ka 2

Çok güzel bir dizi çok sevdim ve severek izlemeye başladım keşke hergün daha çok bölüm gelse. Diziyi Youtube'dan izliyorum.

Konusu: Agra'da geçen hikaye, farklı kişiliklere sahip iki kız kardeş olan Simar ve Reema Narayan'ın etrafında dönüyor. Simar şarkıcı olmayı hayal ederken, Reema model olmayı hayal ediyor. Birbirini çok seven iki kuzen Aarav Oswal ve Vivaan Oswal Reema'ya aşık olurlar ama hesapta olmayan bir şekilde Simar, Aarav'a aşık olur. Gelin olarak seçilen Reema, düğün gününde mankenlik kariyeri için bir etkinliğe gitmek üzere ayrılır. Bunun yerine Simar'dan Aarav ile evlenmesi istenir, ancak Oswals onu reddeder.

Bölüm Sayısı: 483
Yapım Yılı: 2011
***

Bir Gönül Hikayesi - Yeh Un Dinon Ki Baat Hai

Çok tatlı bir dizi sıcacık izleyin mutlaka:))

Konusu: Naina ve Sameer adındaki genç aşıkların romantik hikayesidir. İlk aşkın büyüsünü keşfeden bir aşk dizisi. Naina mükemmel derecede iyi bir kızdır. Ahmedabad’daki okulunda havalı Sameer’le tanışır. Naina onu görür görmez ondan hoşlanır. Fakat Sameer’in başka bir çocuğa vurduğunu görünce müdüre söylemek zorunda kalır. Bu yüzden Sameer uzaklaştırma cezası alır ve Naina’ya gıcık olur. İntikam almak isteyen Sameer, arkadaşlarıyla bir iddiaya girer ve Naina’yı kendine aşık edeceğini söyler. Fakat bir iddia olarak başlayan bu ilişki Sameer için gerçek aşka dönüşecektir zira kimse ona Naina kadar şefkat göstermemişti. Ama iddia meselesi ortaya çıkıncı Naina’nın kalbi kırılır. Böylece Sameer’in sabırla dönüşüm hikayesi başlar.

Bölüm Sayısı: 471
Yapım Yılı: 2017
***

Kafes - Pinjara Khubsurti Ka


Güzelliğiyle etrafındaki herkesi büyüleyen Mayura’nın hazin hikayesi Pinjara Khubsurti Ka, Kafes adıyla Türkçe dublajlı olarak YouTube'da! 

Konusu: Mayura yetenekli ve gelecek vadeden bir doktordur fakat güzelliği yeteneklerinin önünde engel oluşturmaktadır. Omkar ise ona takıntılı derecede aşık, zengin bir ailenin oğludur. Annesi tarafından nazarlardan uzak büyütülen Mayura’nın kaderi maalesef yüzü kadar güzel olmaz ve korkunç bir olay sonucu güzelliğini yitirir. Güzelliği laneti olan Mayura adeta bir kafese mahkum edilir. Omkar tarafından tutsak edilen Mayura intikam yemini eder.

 Mayura bu laneti bozup, kafesten kurtulabilecek mi?
***

Sevdanın Rengi - Ishq Par Zor Nahi 

Zamanında yine çok severek ve nasıl bitti anlamadığım dizinin dublajı Youtube'da dublajlı olarak var izlemek isteyenler için listeye ekliyorum bilginiz olsun.

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!
***

Aşk Sarmalı - Bahu Begum

Zamanında zar zor çevirisini bulduğumuz dizinin dublajı çıktı hemde Youtube'da izlenmesi kolay bir platform:)

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!
***

Esaret - Roop - Mard Ka Naya Swaroop

Youtube'da dublaj olarak verilen dizilerden birtanesi daha ben daha izlemedim.

Konusu: Shamsher Singh'in en sevdiği evladı olmasına rağmen, Roop babasının geleneksel ataerkil zihniyetinin zıttı bir yapıdadır. Kadınları her zaman küçük gören Shamsher ise Roop'un alışılmışın dışında zihniyetinin farkında değildir. Roop'un özgür ruhlu karakteri açığa çıkınca bu baba-oğul ilişkisi nasıl değişecek?

Hassas kalpli küçük Roop, içinde yaşadığı erkek egemen toplumda nazik karakteri nedeniyle alay konusu olur. Babası, Shamsher Singh Vaghela, Roop’u 'gerçek bir adam' yapmak için her yolu deneyecektir. Temiz kalpli Roop, kadınlara kötü davranmanın erkekliğini kanıtlamanın tek yolu gibi göründüğü bir evde mücadele edip kendi kimliğini bulabilecek mi?
***

Aşk Yakar - Zindagi Ki Mehek

Zamanında çok severek izlemiştim. Eskiden severek izlenilen dizilerin başkalarında izleyecek olması çok güzel birşey. Mutlaka kaçırmadan izleyin harika bir Hint dizisi:))

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!!
***

Ishq Mein Marjawan - Aşk Çıkmazı

Aşkın ihtirasla sınandığı Aşk Çıkmazı dublajlı bölümleri Youtube'da veriliyor:))

Konusu: 
Zeki ve zengin bir adam olan Deep Raichand ile bir partide tanıştığı Aarohi Kashyap’ın öyküsünün anlatıldığı dizi, Hint dizi severlere heyecan dolu dakikalar yaşatacak. Deep, karısı Tara’ya birebir benzeyen Aarohi’yi kendisine aşık etmeye çalışır. Gerçek amacı seri katil olan karısının suçlarını Aarohi’nin üstüne atmak olan Deep, gün geçtikçe Aarohi’ye karşı bir şeyler hissetmeye başlar. Fakat Aarohi’nin erkek arkadaşı Vishal’e aşık olduğunu söylemesi Deep ve Tara’nın planlarını bozar.

 Amacına ulaşmak için her şeyi göze alan Tara hedefine kimi alacak?
 Deep, Aaarohi’ye tuzak kurarken nelerle karşılaşacak?
 Aarohi içine düştüğü oyundan nasıl kurtulacak?
***

 Silsila Badalte Rishton Ka - Aşk Ağlatır 

Bu diziyi de dublajlı izlemek nasipmiş. Ben çok beğendim ilk bölümlerini bakalım ilerde ne olacak:)

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***

Diya Aur Baati Hum - Can Yoldaşım

Ben bu yeni dizimizi çok sevdim. Kesinlikle sizde çok beğenerek izleyeceksiniz.

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!
***

Pavitra Rishta - Baş Tacım

Zamanında kendi ülkesinde .ok sevilen bir dizi daha dublajlı Hint dizileri grubuna giriyor:)

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!
***

Geet Hui Sabse Parayi - Yaralı Kalbim 

Harika bir dizinin daha dublajlı olması ne kadar güzel bu diziyi baya oldu izleyeli şimdi ekranlarda görmek gerçekten beni çok mutlu etti. İzlemeyenlere şiddetle tavsiye ediyorum:))

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***

Beyhadh - Tutku

Zamanında severek izlediğim bu dizim dublajlı olarak 360 tv de gelecek olması beni çok mutlu etti kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum diğer bildiğimiz dizilere çok benzediğini söyleyemem aşırı gerilim ve zoraki aşk izledikçe bağımlısı olacaksınız:))

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***

Dil Se Di Dua... Saubhagyavati Bhava? - Güz Masalı

Dizi daha başlamadan büyük bir kitle izlemeyi reddediyor. Kadına yönelik şiddetin fazla içerdiğini söylüyorlar. Taktir edersiniz ki Türkiye'de birgün yok ki kadın şiddeti olmasın ama ne yazık ki var ve olmaya devam ediyor. Umarım olmayan günleri yılları yaşarız. Bakalım dizi başlayınca bizi neler bekliyor.

 Bende ilk defa izleyenlerden olacağım çok merak ediyorum gidişatı nasıl olacak ne olur?

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***

Saath Nibhana Saathiya - Masum

Akrabaları tarafından büyütülen yetim Gopi'nin hayatını konu almaktadır. Amcası ona iyi davranırken, Teyze Urmilaben Gopi'ye kızı Rashi ile birlikte bir köle gibi davranır. Gopi bir gün evlenmeyi ve kocası ve kayınvalideleriyle huzurlu bir hayat sürmeyi umuyor. İki kuzen Gopi ve Raşi Modi ailesinin erkekleri Ahem ve Jigar ile evlenir.

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***

Aşk Bir Rüya - Thapki Pyaar Ki

2017 yapımı.. Thapki kekeleyerek konuşan güzel, ahlaklı, terbiyeli, iyi bir kızdır. Artık evlilik çağına gelmiştir. Ailesi bir aileyle tanışır anlaşırlar. Mishra beyin oğlu Diwakar'la evliliğine karar verilir. Yalnız Diwakar kekeleyerek konuştuğu için daha fazla dayanamaz ve düğün günü düğünü iptal eder. Pes etmeyen Thapki için yeni bir şans doğar Noida şehrinde en çok hayranı olduğu Dhruv Pandey'in kanalında stajyer olarak işe başlar.  

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!
***

Bıçak Sırtı - Swaragini 

Birbirine zıt karakterde iki genç kızın ailelerinin kavgalarına rağmen yürüttükleri sıcacık dostluğunun öyküsünün anlatıldığı Bıçak Sırtı, izleyicisinin içini ısıtacak. Dizi, Kalküta’da yaşayan iki ailenin etrafında geçmektedir. Bunlardan biri Marwarlı, diğeri ise Bengalli bir ailedir. Swara Sanskaar Maheshwari, Bengalli bir aileden gelen modern, açık fikirli, neşeli ve duygusal bir kızdır. Ragini ise Marwarlı ailenin utangaç, içine kapanık ve geleneklerine oldukça bağlı kızıdır. Swara’nın annesi ve Ragini’nin babası geçmişte gizli bir ilişki yaşar. Swara ve Ragini’nin aileleri birbirlerine komşu olmalarına rağmen iki aile arasında sürekli kavga yaşanmaktadır. İki aile iyi geçinememesine rağmen Swara ve Ragini sorunları birlikte çözmeye çalışır.

Ailelerinin yanı sıra iki arkadaşın bir ortak noktası daha vardır. Swara ve Ragini, yakışıklı Lakshya’dan hoşlanır. Lakshya ise iki kız arasında kafa karışıklığı yaşar.

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı Bıçak Sırtı (Swaragini) 17 Ekim Perşembe Kanal 7 ekranlarında.. İşte bu dizi tam sevdiğim türlerdendi neden mi Hint dizilerinde o aşına olduğumuz ezik kız durumları çok fazla yoktu güçlü kızların dizisiydi. Mutlaka izlemelisiniz.

Dizi hakkında daha fazla bilgi için Tıklayın!
***

İkimizin Yerine - Balika Vadhu

Aşkı, pişmanlığı ve hüznü içinde barındıran, masum bir sevgi ile başlayan Hint dizisi Balika Vadhu- İkimizin Yerine Kanal 7’de… Anandi ve Jagdish arasında yaşanan bir evlilik ve sonrasında değişen hayatların konu olduğu İkimizin Yerine dizisi izleyicileri hüzünlü hikayesine ortak edecek. Anandi, Jagdish ile evlendiğinde aşk kavramının farkında olmayacak kadar küçüktür. Ancak geçen yıllar içinde Jagdish’i tanır ve âşık olur. Ama bu aşkı karşılıksızdır. Çünkü Jagdish, Gauri isimli bir kızı seviyordur. Jagdish, Anandi’den boşanır ve Gauri ile evlenir. Jagdish’in ailesi Gauri’yi kabullenmez ve Gauri, Jagdish’in ailesine karşı kin besler. Jagdish ise yaptığı hatayı anlayıp pişman olsa da bazı şeyler için çok geç kalmıştır. Jagdish, ailesinden özür dileyip, Anandi ile tekrar barışmak istese de önünde başka engeller vardır. Anandi’nin hayatına Shivraj Shekhar girmiştir. Jagdish, yaşadığı pişmanlığı atlatabilecek mi? Anandi ile Jagdish’in yolları bir daha kesişecek mi?

Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan ‘İkimizin Yerine’ her gün saat 16:10’da Kanal 7 ekranlarında..
***

Ye Hai Mohabbatein - Sev Yeter

İshita'ya bayıldığım harika bir dizi, buda çok sevdiğim diziler arasında yer alıyor. Hele İshita'nın o tatlılığı ve mimikleri insanı diziye bağlıyor.

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!
***

Kördüğüm - Uttaran

Beğendiğim ve severek izlediğim diziler arasında yer alıyor. İzlemeyenler varsa bence başlayın derim.

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!
***

Ah Kalbim - Kumkum Bhagya:

Buda Türkçe alt yazı olarak izlediğim ve yarıda bıraktığım bir dizim çünkü hala devam ediyor. Konusuna gelince Sarla Arora iki kızının Pragya ve Bulbulun mutlu bir evlilik yapacağı günü hayal ederek yaşamaktadır. Büyük kızı Pragya becerikli,çalışkan ve ailesini destekleyen, ve kendi çalışmalarını yapan biridir. Annesi Sarlanın az kazancına destek sağlamak için okulda çalışan bir öğretmen olup evlenmek istememektedir. Üzerinde çok baskı vardır nasıl açılacağını ve yada nasıl bir tutkuyu takip edeceğini bilmiyordur.  

Dizi hakkında ayrıntılı bilgi için:Tıklayın!
***

Tatlı Bela - Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir (IPKKNDEB)

26 Ağustos 2013 ile 13 Haziran 2015 tarihleri arasında yayınlan Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir dizisi, ilk sezon kadar olmasa da oldukça beğeni toplamayı başarmıştır. Bizim Bir Garip Aşk'ın devamı diye anılır bakalım bizi neler bekliyor demiştim buda aileek çok sevdiğimiz nadir dizilerden birtanesi :)

Dizi hakkında ayrıntılı bilgi için Tıklayın!
***

İki Yabancı - Saraswatichandra

İki Yabancı Hint Dizisi (Saraswatichandra) yarıda bırakmak zorunda olduğum bu dizimi ekranda görünce mutlu olacağım kesin o zaman rahatlıkla izleyebilirim.

 Dizi hakkında ayrıntılı bilgi için:Tıklayın
***

Deli Divane - Sapna Babul Ka Bidaai 

Bollywood’un seçkin örneklerinden biri olan Bidaai adlı dizi Deli Divane benim için harika bir diziydi nadiren ailecek izlediğimiz dizilerden hala çıkıyor ve hala izliyorum. Kesinlikle izlemelisiniz Sadna ve Alek içinde izleyebilirsiniz.
***

Yalancı Bahar - Madhubala

Yalancı Bahar ismi ile Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak olan dizinin gerçek ismi ise tam olarak Madhubala Ek Ishq Ek Junoon olarak geçmektedir. Buda en sevdiğim diziler arasına girer. Üniversitedeyken Türkçe alt yazılı olarak izlemiştim ön yargıyla başlamıştım bayıla bayıla izledim. İzlemeyenler varsa daha kesinlikle izlemeniz gereken dizilerden birtanesi de bu Madu:)

 Dizi hakkında ayrıntılı bilgi için: Tıklayın
***

Sensiz Olmaz - Rang Rasiya

En en bi sevdiğim dizilerden ama Paro ölene kadar. Aşkı iliklerine kadar hissedebileceğiniz nadir dizilerden ilk olarak alt yazılı olarak izlemiştim sonradan Tvden çıkacağını duyunca benim severek izlediğim bu diziyi herkesin izleyebilecek olması beni gerçekten çok mutlu etmişti bu ve benzer dizilerde dahil :)

Dizinin ayrıntılı bilgileri için Tıklayın!
***

Zor Sevda - Qubool Hai

Türkiye Hint dizilerini çok sevdi.. İşte onlardan en yenisi Zor Sevda.. Zor Sevda Hintdistan'da Qubool Hai adıyla yayınlanmış Türkiye'de ise kanal 7 tarafından Zor Bela olarak yayınlanacak olan yeni dizinin adıdır. Birçok sezonu vardır bakalım yayınlanabileceklermi.. Konusu Qubool Hai, kan bağı olan, ama birbirine çok uzak iki ailenin hikayelerini anlatıyor. İki ailenin yanı sıra iki kardeşin, Ayaan ve Asad'ın hikayesi. Aynı anda Zoya adında genç bir kızın hikayesı. Zoya bu iki ailenin bağlarını sıklaştıracak olan kişi.. Ayaan Zoya'ya aşık olunca, ona yardımcı olacak tek kişinin Asad olduğunu düşünür ama Asad, aşktan nefret eder. Peki ya Asad aşık olursa? Ve aşık olduğu kişi Zoya'dan başkası değilse?

 Dizi hakkında ayrıntılı bilgi için: Tıklayın
***

Benimsin - Beintehaa

Babamın en sevdiği dizisi diyebilirim ne zaman başlasa hiç kaçırmadan izler bu dizi ve Tatlı Bela dizisi Shlok babamın favorisi yaa..:)) 

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!
***

Bir Garip Aşk - Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon (IPKKND)

Kanal 7 'nin en çok sevilen dizisi haline gelen Bir Garip Aşk yeniden izleyici ile buluşuyor. İlk dizi ve en güzellerinden hala part part izlediğim dizilerden Sanaya İranı'nın olduğu her dizi benim en sevdiğim dizilerdendir.

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için: Tıklayın
***
Not: Türkçe Alt Yazılı Hint Dizileri için Liste 1 Tıklayın, Liste 2 TıklayınListe 3 Tıklayın!

Yorumlarınızı bekliyorum

10 yorum:

  1. Blog yeni sanırım sana bol yazı ve başarı diliyorum:)
    Lisede izlediğim dizileri bir gün ailemle izlyeceğim hiç aklıma gelmezdi onların benden müptela olacağını ise tahmin dahi edemezdim ama oldu işte:))
    Popüler diziler yayınlanıyor ama ben özellikle iki yabancı diğer adıyla saraswatichandra dizinin verilmesini başlardan bekliyordum(artık kore dizileri izlediğim için hint dizileri izleyemiyorum ve saras en son izlediğim dizi ama yarım kaldı her yaz 5 bölüm izler bırakırım tv de olursa ailemle düzenli izlerim dedim ama onu da okul açılınca verdiler:( netice olarak hoşuma giden bir diziyi bu yılda izlemiycem) bir de mere aaisque tumse hi var onuda izlemek istiyordum ama ilerde onu verirler diye düşünüyorum.Genel olarak verilen diziler güzel herkese tavsiye edilir:))

    YanıtlaSil
  2. Blog güncellenmiş sonunda bu diziden sonra Geet başlayacak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten mi çok sevindim çok güzel bir dizidir.

      Sil
  3. Evet resmi duyurusu yapıldı bende çok mutlu oldum o diziyi sizin gibi çok severim Geet başladıktan sonra onun hakkında kendi duygularınızı kattığınız blog yazarsanız çok sevinirim yazılarınızı çok beğeniyorum çünkü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi çok sevindim hemen bugün başlıyorum dizi hakkında bilgi yazmaya ayrıca yazılarımı beğendiğiniz içinde çok teşekkür ederim :))

      Sil
    2. Mehen orjinal alt yazil i izlemek istiyorum nerden bulurum

      Sil
    3. Maalesef orijinal bölümleri silinmiş:(

      Sil