31 Mayıs 2017 Çarşamba

Faith - Bridal Mask 2012

Of dedim nasıl yazarım nasıl anlatabilirim arkadaşlara diye izlenmeye çok geç kalınmış olan bu 2 tarihi Kore dizileri size anlatmadan geçmek istemiyorum.. O kadar ki duygulu, tutkulu özellikle Bridal Mask daha az önce bitirdim diyeyim gerçekten olağanüstü bir dizi ve sanırım beni en çok etkileyen dizilerden birtanesi oldu..
***

1.Bridal Mask - Gaksikal 2012

İzlemekte niye bu kadar terettütlüydüm hala kendime soruyorum neden??
Bu dizi bir içimden geçenleri nalatamıyorum ama umarım beni anlıyorsunuzdur.. Joo Woo abi sen nasıl bir yeteneksin her ağlayışında bende ağladım seninle birazda güldüm ama sinirden.. Hele ki o abinle olan sahnelerin zaten beni düşünmeyin en acı çektiğim anlar.. neden ailevi şeyler dizide filmde olsa beni en çok etkileyen kısımlar..
Son bölümlerini pek izlemeye korksamda bitirmiş var sayıyorum çünkü biraz daha ağlamak istemiyorum.. Keşke seni hep gülerken görseydim..
***
Heleki şu alttaki fotorafı gördüğümde izlemeden önce galiba böyle bir sonla bitiyor diye tahminde bulunurdum lakin durum bu şekilde değilmiş!!!
Bingo! Joo Won'un yeni dizisi var My Sassy Girl ..
***
 
*** Sakın izlemeyi unutmayın ***
----------------------

2.Faith 2012

Bunuda nasıl bırakmışın ertelemişin anlamıyorum acaba nice güzel dizileri bırakmışın bilmiyorum bu arada tavsiyelik dizileriniz varsa yorumlara bırakabilirsiniz.. Bu dizide gerçekten Lee Min Ho'ya aşık oldum diyebilirim Personel Taste dizisinden sonra bu dizisi başka dizisi bilmem bakışları duruşu herşeyi beni kendine bağladı resmen ah neden izlememişim diyorum yine kendime ama sonunda izleyebildim ve çok mutluyum..:))
Başrol kızımız birkere çok tatlıydı rolunun hakkını verdiğini düşünüyorum.. Şuan oek birşey aklıma gelmiyor bridal Mask'ın etkisinden dolayı ola ki bunuda izlemeden başka dizilere geçmeyin..
Tek sıkıntım final kısmı beklediğimi vermedi ama genel olarak harika bir diziydi:))
***
***
Yani pek duygularımı çok iyi bir şekilde dile getiremesemde bu dizileri izleme listenizi alın derim:))

Yorumlarınızı bekliyorum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder