9 Temmuz 2018 Pazartesi

Kanal 7 Kore Dizileri

İzlediğim ve çok sevdiğim dizilerin çoğu Kanal 7'de gösterilmeye başladı başlayacak. Çok güzel birşey herkesin izleyecek olması.. Peki hangi diziler yayınlanmaya başlayacak yada başlamış?
***

1. Sil Baştan (Kill Me Heal Me)


Konusu:

 Varlıklı bir ailede büyüyen Cha Do-Hyun, çocukluğunda geçirdiği bir travma sonucunda, çoklu kişilik bozukluğu yaşamaya başlar. Yedi farklı kişiliğe sahip olan Cha Do-Hyun’un hayatı, Oh Ri Jin ile tanıştığında değişir. Oh Ri Jin ise Cha Do-Hyun’ın yedi kişiliğine birden hükmetmeye kararlı bir psikiyatri doktorudur. Mesleğinin ilk yıllarında olan Oh Ri Jin, hastaneden kaçan hastasını bulmak için gittiği kulüpte Cha Do-Hyun ile tanışır. Anında farklı kişilikler arasında geçişler yapan Cha Do-Hyun, Se Gi karakterine büründüğü sırada Oh Ri Ji’ye ilk görüşte âşık olur.
***

2.Aşka Yolculuk (Moon Lovers: Scarlet Heart)


Konusu: 

Günümüz zamanında yaşayan Ha Jin, güneş tutulması sırasında kendini biranda Goryeo Hanedanlığı’nda bulur. Ha Jin’in hem adı hem de hayatı değişir. Bu değişikliğin en büyük sebebi ise aşık olduğu Prens Wang So’dur. Güneş tutulmasıyla çağ değiştiren Ha Jin artık, Hae Soo’dur. Hanedanlığın en savaşçı ve cesur Prens’i Wang So ile ilk karşılaştıkları an birbirilerinden etkilenirler. ( Detayı için Tıklayın )
**

3.Sonsuza Dek (The Moon That Embraces the Sun)



Konusu:

Kral Lee Hwon’un veliaht prensken kaybettiği sevgilisi, Heo Woo ile arasında geçen güçlü bir aşk öyküsü… Soylu bir aileden gelen Heo Woo, kendisi gibi veliaht gösterilen Prens Lee Hwon ile saray koridorlarında karşılaşır. Kader onları ufak yaşta bir araya getirse de güç savaşları birlikte olmalarına engel olacaktır.
***

4.Feda (Secret Love)



Konusu:

Yaşanan talihsiz bir kazada değişen hayatların konu olduğu ‘Feda’, Kore dizisi hayranlarını sürükleyici öyküsüne ortak edecek. Yeni savcı olan An Do-Hoon yağmurlu bir akşamda arabasının kontrolünü kaybederek bir kadına çarpar. Kaza sırasında yanında olan sevgilisi şoktadır. Savcı olduğu için kazanın sonuçlarından daha fazla etkileneceğine sevgilisini ikna eden An Do Hoon, Yoo Jung’dan kazayı üstlenmesini ister. Genç kadın sevgilisi için büyük bir fedakârlık gösterip kazayı üstlenir. Ölen kadın ise Min Hyuk’un sevgilisidir ve hamiledir. Her ne kadar ailesi onay vermese de onunla evlenmeyi düşünen Min Hyuk, kazada ölen sevgilisinin intikamını almak için ant içer. Yoo Jung’un peşini bırakmaz. Bir süreden sonra Min Hyuk’un saplantıya dönüşen öfkesinin yerini imkânsız bir aşk alır. 
***

5.Sev Beni (Weightlifting Fairy Kim Bok-joo)



Konusu:

Başarılı ve hırslı bir halterci olan Kim Book Joo, gücünü eski bir sporcu olan babasından alıyor. Samimi, neşeli ve haksızlığa uğradığında her koşulda hakkını arayan Kim, zaman zaman öfkesine hâkim olamayan kavgalara karışan erkek gibi bir kızdır. Ancak izleyiciler Kim Book Joo’nun naif bir kalbinin olduğunu aşk ile tanışmasıyla öğrenecek.
Kim Book Joo ile aynı spor akademisine giden Joon Hyung, çok yetenekli olmasına rağmen şansı pek yaver gitmeyen bir yüzücüdür. Hayatındaki zorluklara rağmen neşesinden bir şey kaybetmeyen Joon Hyung, Kim Bok Joo ile karşılaştıktan sonra kendini bulur.
***
Not: Yeni diziler güncellendikçe eklemeler yapıcam:) Sil Baştan dizisi final oldu bile diğerleri yeni başlayacak..
Not2: Kanal 7'de yeni başlayacak Kore dizileri için: Tıklayın
Yorumlarınızı bekliyorum

3 yorum:

  1. Aşka Yolculuk dizisinin her bölümünü izledim MÜKEMMEL bir dizi sadece sonunu pek beğenmedin sanki eksik kalmış.
    .
    Sev Beni dizisi de çok eğlenceli ve yüzlerde tebessüm bıraktırdı. En azından bizim aile için bu arada çok güzel dizi ve filmler paylaşıyorsunuz . Teşekkür ederim :) <3

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel diziler .

    YanıtlaSil