10 Kasım 2018 Cumartesi

Bepannah 2018 Hint Dizisi

Zoya & Aditya

Jennifer winget'in yeni dizisinin tanıtımını yapmayı unutmuşum bu güzel diziyi paylaşmak istiyorum. En sevdiğim türlerden nefretle başlayan AŞK. Her bölümünü heyecanla bekleyeceğiniz harika bir dizi şuan 167 bölümü Türkçe altyazılı olarak çevirisi yapılmış. Oyuncular arasında güzel bir kimya var yakıştırdım:)

Hakkında:

Adı: Bepannah
Tür: Dram, Romantik, Gizem
Kanal: Colors TV
Yönetmen: Aniruddha Rajderkar, Vikram Labhe, Yogesh Pundir
Senaryo: Ishita Moitra, Prakriti Mukherjee, Ishaan Bajpayee
Yayınlanma Tarihi: 19 Mart 2018 – 30 Kasım 2018 
Bölüm Sayısı: 186
Bölüm süresi: 23 dakika 
Dil: Hintçe
Ülke: Hindistan
***

Konusu:

Kader tarafından bir araya getirilen iki yabancının imkansız aşk hikayesidir. Aditya ve Zoya'nın en umutsuz kaldıklarında anda aşkı nasıl bulduklarıdır. Bir kazada eşlerini kaybederler, sonrasında Zoya ve Aditya'nın eşlerinin onları aldattığını ve öldüklerinde birlikte olduklarını öğrenirler.Dünyaları başlarına yıkılan ikili bu kaosun içinde birbirlerini bulurlar. Nefretle başlayan bir ilişki; neyin yanlış gittiğini birbirlerini sürekli hatırlatıyorlar. Nefret dostluğa ve dostluk sonunda aşka döner. Ancak bir kez ihanete uğradığınızda "Aşk" kolay değildir. Yani bir yandan Aditya ve Zoya'nın birbirlerinde aşkı bulama ma hikayesidir. Diğer yandan da ihanet hakkında bir hikaye. Yash ve Pooja'nın neden öldüğü sorusu Pooja ve Yash'ın kazasıyla ilgili gizem çok sayıda sorunlara yol açacak. Gerçekten bir kaza mıydı? Yoksa intihar mı? Ya da kim neden oldu? Ve sorular cevap bulmaya başladıkca, Aditya ve Zoya'nın hayatlarını bir araya getirecek ve birbirlerinden ayıracak şekilde etkileyecek. Aditya Zoya'yı teklif ediyor ve evleniyorlar, ikisi de her zaman sevmeyi, güvenmeyi ve birbirlerinin yanında olmayı ümit ediyor. 

Bakalım bundan sonrası onları neler bekliyor.
***

Oyuncular:

Harshad Chopda, Aditya rolünde..
(Çok tatlı yaa Adiya:))
***
Jennifer Winget, Zoya rolünde..
İki Yabancı (Saraswatichandra) dizisinden sonra en güzel haliyle bence.
***


***
Harika Bir Şarkı:
***
Not: Türkçe Alt Yazılı Hint Dizileri için Liste 1 TıklayınListe 2 TıklayınListe 3 Tıklayın!

Yorumlarınızı bekliyorum

22 yorum:

  1. Salam hintasya sayfasına baxtım bulamadım link varsa göndərə bilirmisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam o zaman hdanimeizle sitesine bak link veremiyorum:)

      Sil
  2. Başka 1 site önere bilirmisiniz lütfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buldum sana Facebook grubunda var hem daha rahat izlersin 😍BEPANNAH😍BEPANNAH PYAAR 😍BAHU BEGAM 😍SITARA 😍ALTYAZILI GURUBU

      Sil
    2. Merhaba bende aradim ama bulamadim.site kaldirilmadi dimi yari kaldi dizi cok merak ediyorum

      Sil
    3. merhabalar diziyi izleyemeyenler için bestdizide çoğu hint dizisinin altyazısı var ama googlede aradığınız zaman karşısınıza çıkmıyor o yüzden bestdizinin sitesine girip hint dizileri bölümünden dizileri bulabilirsiniz :)

      Sil
    4. Bir öneride bulunayım bestdizi sitesinde karşınıza çok reklam çıkıyor bunları engellemek ve daha güvenli bir şekilde izleyebilmeniz için, adblock yani reklam engelleyici kullanmanızı öneririm. Bilmeyenler için adblock, internet tarayıcısı eklentisidir kullandığınız hangi tarayıcıysa (chrome, opera,edge) google yazıp örn*chrome adblock eklentisi* diye aratırsanız kolayca etkinleştirebilirsiniz eklentiler genellikle sağ üst köşede bulunur.

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Facebookta bir grupta var oradan izleyebilirsin. Hint dizi sokağı diye:))

      Sil
  4. Bestdizide ilk 11 bölüm açılıyor. Sonraki bölümler açılmıyor. Nerden izleyebilirim acaba?

    YanıtlaSil
  5. Kabul etmiyolarki isteği

    YanıtlaSil