25 Şubat 2019 Pazartesi

Yemin Kanal 7 Dizisi Hakkında Herşey

NEFRETLE BAŞLAYAN AŞK 😍😍😍 konulu dizilerini sevdiğimi bilirsiniz. Bu dizi tam olarak böyle. Eski güzel dizilerin tadını veren harika bir günlük dizisi getirdim size.. Diğer günlük dizilerine nazaran oyuncular ve çekimleri çok iyi şuan 6 bölümü yayınlandı.

Hakkında:

Adı: Yemin
Tür: Romantik, Aile
Yönetmen: Ayhan Özen
Senarist: Nazmiye Yılmaz
Yayınlanma Tarihi ve Bölüm: 18 Şubat 2019 - halen devam ediyor.
Yayın Günleri: Hafta İçi Hergün
Kanal: Kanal 7

Konusu:

Çok faklı dünya sahip iki gencin etikleri yemin sonrası yaptıkları zorunlu evlilikte yaşadıkları mutlu; hüzünlü günler Yemin dizisinin konusu olacak Reyhan İstanbul’a Hikmet bey tarafından getirtilir memleketten; zira Hikmet beyin ele avuca sığmaz, şımarık bir oğlu vardır. Bir ayağı çukurda olan Hikmet bey oturaklı bir kız olan Reyhan ile oğlu Emir’i evlendirip engelli kızı Suna’nın geleceğini de garanti altına almak ister.

Reyhan ettiği yemine bağlıdır ve kocası Emir’e alışmak ister; ancak Emir ise bu evliliği sürdürmeye hiçte niyetli değildir. Birbirinden taban tabana zıt olan Reyhan ve Emir sonrasında ise bir birlerine delicesine aşık olacaktır. Zengin bir ailede sorumluluk nedir bilmeden büyüyen Emir’in hayatı, babasının kendisine sormadan evlendirdiği Reyhan ile değiştir.

Emir ile Reyhan aslında siyah ile beyaz kadar farklıdır; ama Fikret bey oğluna sormadan sorumsuz oğlunu Reyhan ile evlendirmeye karar verir. Hikmet bey doğuştan engelli kızı Suna’yı kendisinden sonra emanet edebileceği güvenilir bir kişi olarak gördüğü Reyhan’ı İstanbul’a gelin getirir. Emir ise çocukluğundan beri babasına kendini ispat etmeye çalışır. Babasının zorunlu evliliği de onu sinir eder ve babasına duyduğu öfkeyi Reyhan’dan çıkarmaya kararlıdır.

Emir sinirle evlendiği ilk geçenin sabahında bir daha karısına dokunmayacağına dair büyük bir yemin eder. Aslında Reyhan da ilk öğrendiğinde,Emir ile evlenmeye karşı çıkar; ancak babası gibi sevdiği Hikmet Bey’in, sayılı günleri kaldığını öğrenenince Reyhan ona söz verdiği gibi Emir ile evlenmeyi kabul eder.

Reyhan bu zorunlu evliliği ve şımarık Emir’i kabul etse de Hikmet beyin gösteriş meraklısı Cavidan hanım onu hayatta soğutur. Zaman ile Emir akıllanır; uslanır ve Reyhan’a aşık olur. ama Reyhan bu süreçte çok kırılmıştır. Emir Reyhan’ın peşinde koştukça daha da aşık olur.
***

Oyuncular:

Özge Yağız, Reyhan rolünde..
(Reyhan güzeller güzeli bir kızdır. Babası ve annesi vefat eden Reyhan yetim ve mahzun büyümüştür. Hikmet bey ise Reyhan’ın öz olmasa da dayısıdır. Hikmet bey uzaktan uzağa her zaman Reyhan’a destek olmuş ve onu bu günlere getirmiştir. Fikret bey Reyhan’dan akılsız oğlu ile evlenmesini ve hasta kızına bakmasını ister. Reyhan istemese de be evliliği kabul eder ama çok zor günler Reyhan’ı beklemektedir.)
***
Gökberk Demirci, Emir rolünde..
(Emir Hikmet beyin zengin; şımarık sorumsuz 30’lu yaşlara merdiven dayamış ve hala evlilikte yüzü olmayan oğludur. Hayatta amaçları olmayan Emir sadece zevk almaya çalışır. Emir’in bu tavırları her zaman babası Hikmet beyin tepkisine neden olur. Emir ise babasının hiç bir zaman kendisinden memnun olmayacağın düşünür. Emir sonradan zorla evlendirildiği Reyhan’a aşık olur ama ona dokunmayacağına dair çok büyük bir yemin etmiştir.)
***
Gül Arcan, Cavidan rolünde..
(Cavidan Hikmet beyin gösteriş meraklısı eşidir. Cavidan’ın hayatında her şey güzel gitse de doğuştan engelli kızı Suna onun en büyük utancıdır. Cavidan hanım Suna’yı kimseye göstermek istemez. Cavidan Emir ile Reyhan’ın evliliğine ilk günden karşıdır ve evlilik olduktan sonra da hemen ayrılmaları için elinden geleni yapacaktır. Cavidan Emir ile Cemre’yi evlendirmek ister.)
***
Can Verel, Kemal rolünde..
(Kemal Emir’in amcasıdır. 5 Yaşında ki kızı ile yaşayan başarılı bir avukattır aynı zamanda şirketinde ortağıdır. Kemal çok disiplinli kurallı bir adamdır. Babası olmadığı için abisi Hikmet ona babalık yapmıştır. Eşinden ayrılmış bir bekardır. Tüm dünyasını biricik kızı Masal üzerine kuran genç adamın, en büyük yarası ise kızının sessizliğidir. 3 yıl önce annesinin evi terk etmesiyle içine kapanan Masal, o günden sonra bir daha hiç konuşmamıştır. Kemal de o günden sonra bütün kadınlara kalbinin kapılarını kapatmıştır. Ta ki güzeller güzeli Leyla bir gece yarısı ansızın hayatına girinceye kadar.)
***
Cansın Mina Gür, Masal rolünde..
(5 yaşında ve konuşamayan bir kız. Masal annesi evi terk edince hayata küsmüş ve bir daha hiç konuşmamıştır.)
***
Ceyda Olguner, Cemre rolünde..
(Emir’e aşık konağın içinde bir kız. Emir’in yakın arkadaşı. Emir onu yıllarca kankisi olarak gördüğü için Emir’e sinir oluyor; ama ona öyle aşık ki gözü kara. Zengin bir iş kadını olan Süheyla hanımın biricik kızı.)
***
Sıla Türkoğlu, Sıla rolünde..
(Suna Tarhun ailesinin güzeller güzeli kızıdır ama Suna engelli bir kızdır ve bakıma ihtiyaç duyar. Temiz kalpli bir kız olan Suna Reyhan’a da destek olur. Doğuştan engelli olarak dünyaya gelmiştir ve tekerlekli sandalyeye mahkumdur. Hiç bir tedavi şansı olmayan Suna’nın en büyük acısı ise annesinin onun varlığını istememesi ve onu sevmemesidir.)
***
Munise Özlem, Leyla rolünde..
(Leyle Kemal’in aşık olduğu kadındır. Güzeller güzeli Leyla bir gece ansızın Kemal’in hayatına girer. Leyla’nın davetsiz misafirliği, Kemal ve Masal için bir mucizenin kapısını aralar. O geceden sonra Kemal, Leyla ve Masal için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.)
***
Can Çağlar, Taci rolünde..
(Leyla'nın yakınlarından biri..)
***
Fragman:
Biri yeminle evlilikte kalmaya, diğeri kaçmaya niyetli iki gencin Yemin’li aşk hikâyesi hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında…
_

Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder