17 Şubat 2020 Pazartesi

Khoob Seerat 2020 Pakistan Dizisi

Fragmanlardan çok etkilendim benimde bir akrabamın bu durumda olması gerçekten beni duygulandırdı. Dediğim akrabamın da böyle bir sorunu var, ama o kadar güzel ki bu kusurundan dolayı bir sürü kapı kapanmıştır ne yazık ki ve halen öyle. Ne diyorsun diyen vardır, anlamadık detay ver diyorsan fragmanları izleyin ne demek istediğimi anlarsınız. Ha bu arada bu dizi toplumunu bilinçlendirmek amacıyla çekildiğini düşünüyorum çünkü genel olarak Pakistan dizileri toplumsal konulara yoğunlaştıkları için bunu da bir proje gibi varsayıldığını düşünüyorum iyi mi çok iyi bence tabi anlamak isteyenlere.. 

İzleyeceğim bu diziyi beni çok etkiledi.

Hakkında:

Adı: Khoob Seerat
Tür: Dram, Romantik
Yönetmen: Ali Akbar
Senarist: Shakeel Arsalan
Bölüm sayısı: -
Bölüm Süresi: 38 - 40 dk.
Yayınlanma Tarihi: 17 Şubat 2020 - devam ediyor.
Yayın Günü ve Saati: Pazartesi - Cuma, 21.00
Kanal: Har Pal Geo TV
Ülke: Pakistan 
Dil: Urduca 
***

Konusu:

Hafif topallayan (başka bir tabiri varsa kusura bakmayın) bir kızın başından geçen olayları konu ediniyor.

Kimse onun niteliklerine hayran kalmaz ya da güzel ruhuna bakmaya çalışmaz; sonuçta reddetme ile karşı karşıyadır. Dilkash ve ailesi toplumun ikiyüzlülüğünden kötü bir şekilde muzdariptir. En iyi arkadaşı Mahira (Nimra Khan) Dilkash'ın sevdiği Samar'a (Ağa Ali) aşıktır. Dilkash sessizce acı çekerken onlarla mutluluk ve sevinç bulur.

Babası sonunda iş ortağı olan erkek kardeşinin oğluyla kızını evlendirmek ister. Damat, kusurundan dolayı onunla evlenmeyi reddettiği için düğüne çağrıldığında işler çirkinleşir. Kalbi kırılan Dilkash zamanla kendisine gelir.

Samar'ın annesi Mahira ile olan ilişkisini onaylamaz. Her iki aile de bu ilişkiyi kabul etmez. Mahira, Wajahat (Kamran Jilani) ile evlenmek zorunda kalır. Samar intihar girişiminde bulunur; başarısız olur ve yeni bir hayata kavuşur.

Dilkash, Samar'ın derdine derman olmaya çalışır; yakında bir iş bulur ve yoluna devam eder. Kayınbiraderi onun için sorun yaratmaya başladığı ve onu yıkmak için hiçbir fırsatı bırakmadığı için hayat Dilkash için hiçte kolay olmayacaktır. Dilkash, Samar ile olan ilişkisini kötü olduğunu göstermeye çalışır ve başarılı olur. Samar, onun yanında bu zamana kadar nasıl durduğunu düşünür. Dilkash, Samar'a babası tarafından red ettiğine dair bir haber gönderir.

Reddetmenin nedeni Dilkash'ın kendisidir çünkü Samar'ın sadece Mahira'yı sevdiğini ve yaşamı boyunca onu unutamayacağını hisseder. Samar'a arkadaş olduğumuzu ve olmaya devam edeceğimizi söylüyor. Dilkash'ın durumla nasıl başa çıktığını görmek ilginç olurdu; evlenecek kadar değerli birini bulacak mı?

Dilkash, Samar'ın sevgisini ve saygısını kazanabilecek mi yoksa aşağılanarak yaşamaya devam edecek mi?
***

Oyuncular:



Kiran Haq, Dilkash rolünde.. Tatlı ve masum bir kızdır. Evlenmesini zorlaştıran bir yürüme sıkıntısı vardır. Herşeye rağmen mücadeleci biridir. 
~
Agha Ali, Samar rolünde.. 
~
Nimra Khan, Mahira rolünde..
~~
Kamran Jilani, Wajahat rolünde..
***
Dizi Ost'u:
~~
Not: Türkçe Altyazılı Pakistan Dizileri için Tıklayın!
Yorumlarınızı bekliyorum.

11 yorum:

  1. Beni de çok etkiledi bu dizi ben de hemen izlemek istiyorum inşallah bizimkiler de hemen çevirisini yaparlar da bu güzel diziyi inşallah izleriz

    YanıtlaSil
  2. Bir de munafiq dizisini inceleyeceğini ve yazmayı düşündüğünü söylemiştin beğenmedin herhalde diziyi ayrıca senin yorumlarını ve dizi tanıtımlarını çok beğeniyorum bu dizileri bizlere ulaştırdığın için çok teşekkürler :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim beğenmene sevindim. Bir türlü yazamadım ama yarın kesin tanıtımını yapacağım:)

      Sil
    2. Çok sağol ben de senin blogunu büyük bir zevkle takip ediyor olacağım

      Sil
    3. Teşekkür ederim canım benim:)

      Sil
  3. Nerden izlemez acaba bulamiyorum ben

    YanıtlaSil