28 Nisan 2020 Salı

Di Hujung Ranting 2020 Malezya Dizisi

Bence artık Malezya dizilerinin çevirisi de çok fazla çıksın gerçekten izlenilmeli bence şimdi size yeni başlayan bir Malezya dizi getirdim bakalım nasıl olacak bari Youtube kanalında İngilizce altyazılı olarak çıksın bir şekilde ayarlardan Türkçe yapıp izleyebiliyoruz. 

Hakkında:

Adı: Di Hujung Ranting
Tür: Dram, Romantik
Yönetmen: Along Kamaludin
Senaryo: Wan Mahani Wan Hassan
Roman Yazarı: Indah Hairani
Yayınlanma Tarihi: 24 Nisan 2020 - devam ediyor
Yayın Günleri ve Saati: Hergün, 17.30
Bölüm Sayısı: 30
Bölüm süresi: 40-43 dk.
Kanal: tv2
Ülke: Malezya
Dil: Malezya Dili
***

Konusu:

Mawardah, teyzesi tarafından yetiştirilen bir yetimdir. Terengganu'da ailesinin batik şirketini işletiyor. Genç yaşlardan itibaren Rose, bir kafenin sahibi olan Adi ile iyi arkadaştı ve Adi'ye kendi kardeşi gibi davranır. Kuala Lumpur'dan genç bir adam olan Amar, Terengganu'da da babasının şirketi Dato Hashim'in sahibi olduğu bir inşaat projesini yönetiyor. Olaylardan birinde, Amar, Rose'nin arabasını ona çarpmasından sonra çok yakın arkadaş olurlar.

Bir toplantıda Amar'ın Mawardah'a olan sevgisi gittikçe büyür. Ancak sevgi ortaya çıkmadan önce, Mawardah, Amar'ın biyolojik kardeşi olmadığından habersiz Mawardah'ın annesinin en iyi arkadaşıyla evlenir.

Evlilik Amar'ı hayal kırıklığına uğrattı ve komşu bir ülkeye götürdü. Gerçekten de, Mawardah'a asla hâkimin ilk eşi Fatin olduğu söylenmedi. Fatin ve Yargıç'ın yurtdışındaki evliliğine Fatin'ın ailesi karşı çıktı. Fatin'in yetersizliği ve Hâkim Datin Fatimah'ın annesinin isteği, Hâkimi, Fatin'den boşanmak üzere boşanmaya zorladı.

Fakat Fatin, Hakimin başarılı olması için onu geri almaya çalışıyor. Hâkimin haberi Fatin'e döndü ve hâkimin Mawardah'a soğuk muamelesi Amar'ın Yargıçtan nefret etmesini sağladı.

Amar'ın tekrar Mawardah'a dönüp dönmeyeceği ya da Mawardah'ın teslim olup olmayacağı ve eşinin sorumluluklarına sadık kalacak mı, izleyip göreceğiz??

(Dizi bir romandan alıntıdır. Konusu baya karışık geldi)
***

Oyuncular:

Nad Zainal, Mawar rolünde..
Shukri Yahaya, Amar rolünde..
Dayang Areeda, Fatin rolünde..
Amar Asyraf, Hakim rolünde..
Ummar Dzariff, Amar Hakimi rolünde..
Afzan A Rahman, Helmi rolünde..
Silfeny Osman, Syuhadah rolünde..
***
***
Fragman:

***
Not: Türkçe Alt yazılı Malezya Dizileri için Tıklayın!
Yorumlarınızı bekliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder