25 Mayıs 2020 Pazartesi

Dushman-e-Jaan 2020 Pakistan Dizisi

Eee artık Ramazan bittiğine göre Pakistan dizi sezonu tekrardan açılabilir çok farklı bir dizi ile karşınızdayım yine ilgimi çekti çok sevdiğim oyuncu Madiha İmam yer alıyor bakalım burada nasıl bir rolde olacak dizinin Haziran ayında yayınlanması planlanıyor.
'İki Kız Kardeşin Yolculuğu'

Hakkında:

Adı: Dushman-e-Jaan
Tür: Dram, Romantik
Yönetmen: Amin Iqbal
Senarist: Sarwat Nazir
Bölüm sayısı: 28
Bölüm Süresi: 38 - 40 dk.
Yayınlanma Tarihi: 1 Haziran 2020 - 16 Temmuz 2020
Yayın Günü ve Saati: Pazartesi - Salı, 21.00
Kanal: Ary TV 
Ülke: Pakistan 
Dil: Urduca 
***

Konusu:

“Dushman-e-Jaan” Ramsha ve Rubab adlı iki kız kardeşin ve Ramsha'nın hayatını mahveden gurur ve öfkesinden kaynaklanan telafisi mümkün olmayan bir hata yapan bir adamın hikayesidir. Rubab, en büyük düşmanı olduğunun farkında olmadan aynı adamla arkadaşlık etme hatasını yapar.

Hatim’in zorlayıcı doğası Ramsha’nın basit kişiliğiyle çatışıyor ve ofiste her zaman birbirleriyle çelişiyorlar.

 Ramsha’nın hayatı ilk başta Hatim tarafından zorlaşır, bir anlaşmaya başlarken ikisi arasında büyük bir yanlış anlama başlar. Hatim, umursamadığı kadının hayatını mahvettiğini bilmiyor. Suçluluk onu tüketir ve pişmanlık onun huzur içinde yaşamasına izin vermez. 

Sizce en çok güvendiği adamın ona ihanet ettiğini öğrenince Rubab’ın tepkisi ne olacak? Hatim günahları için kefaret edebilecek mi?
***

Oyuncular: 

Tooba Siddiqui, Ramsha rolünde.. ailesinin en büyük kızı. Orta sınıf bir geçmişe ait ve ailesini desteklemek için çok çalışıyor. O başı dik ve düzgün bir kızdır.
~
Mohib Mirza, Hatim rolünde.. elit bir aileden gelmektedir. Gururlu, kibirli ve evlilik kavramına inanmıyor. Hatim ve Ramsha aynı ofiste çalışıyorlar.
~
Madiha Imam, Rubiha rolünde.. ailesini çok seven basit, tatlı ve masum bir kız. Kız kardeşi Ramsha'ya çok yakın.
~
Saba Hameed
 Irfan Khoosat 
Mohsin Gillani
 Kashif Mehmood 
Sofia Mirza
 Salma Saleem
 Mohammad Ali 
Farah Tufail 
Imran Pirzada
***
Buda rahatça Youtube'da izleyebileceğimiz dizilerden İngilizce altyazılı olarak veriliyor ayarlardan Türkçe yapıp rahatlıkla izleyebilirsiniz.
***
Fragmanlar:
~.~
Not: Türkçe Altyazılı Pakistan Dizileri için Tıklayın!
Yorumlarınızı bekliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder