10 Aralık 2021 Cuma

Moonshine 2021 Kore Dizisi

Harika bir tarihi dizi tanıtımıyla geldim oyuncu seçimi olsun konu olsun çok sevdim. İnşaallah Hyeri'de teklifi kabul ederde çok güzel olur, diziye çok yakışacağına eminim dizi hem seyirlik olur hemde tatlı bir romantik komedi bizi bekliyor gerçi ne demek istediğimi anlatamadım ama neyse başrol erkeğimiz zaten tatlış yakışıklı ve tarihi dizilere yakıştırıyorum.
'Çiçekler açtığında Ay'ı düşünüyorum'

Hakkında:

Adı: When Flowers Bloom, I Think of the Moon, Moonshine
Tür: Dram, Romantik, Tarih
Yönetmen: Hwang In Hyuk
Senaryo: Kim Joo Hee
Bölüm sayısı: 16
Yayınlanma Tarihi: 20 Aralık 2021 - 8 Şubat 2022
Yayın Günleri ve Saati: Pazartesi ve Salı 21:30
Kanal: KBS2
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore
***

Konusu:

Joseon tarihindeki en güçlü yasaklama yasası döneminde gerçekleşecek, insan arzusunu tasvir edecek ve yasağın en iyi seçenek olmadığını kanıtlayacak. Ana karakterler, Hanyang'da ün kazanmak ve ailesinin statüsünü geri kazanmak için memleketinden ayrılan Genel Müfettiş Bürosu'ndan bir müfettiş, borcunu ödemek için alkol yapmaya başlayan fakir bir aristokrat kadın ve bir taç. Birkaç içki içmek için sarayın duvarları üzerinden gizlice tırmanmaya devam eden prens. Üç kişi, gizli bir alkol deposu önünde kaderli bir karşılaşma yaşar ve sonuç olarak ortaya çıkarsa birbirlerini ölüme götürebilecek bir sır elde ederler.
***

Oyuncular:

Yoo Seung Ho, Nam Young rolünde..
"Çizgi, bizim onu ​​geçmememiz için var ve kanun bizim ona uymamız için var."

 Saheonbu (Genel Müfettiş Bürosu) için çalışan dürüst ve zeki subaydır. Çekici, çalışkan ve ısrarcı biri olmasına rağmen güçlü bir ailesi ya da onu destekleyecek güçlü bağları yoktur. Bu yüzden hayalini kurduğu üst düzeylere çıkmakta zorluk yaşamaktadır. Bir gün başarıya ulaşmak için memleketinden ayrılır ve Hanyang(Seul'ün eski adı)'a gelir. Bir Saheonbu subayı olarak göreve başlar. İlk ve en önemli görevi alkol yasağını ihlal edenleri tutuklamaktır. Ancak Kang Ro Seo'yu tanıyınca işler onun için değişecektir.
~
Lee Hyeri, Kang Ro Seo rolünde.. 
"Aristokrat olduğum için ya da kadın olduğum için yapamayacağım şeyler var da ne demek? Yemek yiyip hayatta kalmak için elimden gelen her şeyi yapmalıyım.”

Ailesinin geçimini ve borcunu ödemek için çok çalışan aristokrat bir kadın. Ro Seo, sahip olduğu düşük sosyal statüye rağmen eski ve kirli kıyafetleri içinde bile güzel görünmektedir. Ro Seo, 13 yaşına kadar varlıklı bir şekilde büyümüştür. Yaşadıkları bir olay sonucunda ailesinin mali durumunda büyük bir düşüş yaşarlar. Bu düşüş sonrasında annesinin ilaçlarını ve kardeşinin kitap paralarını kazanmak için çok çalışmak zorunda kalır. Kısa süre sonra, alkol ile para kazanmanın etkili ama hayatını riske atan bir yolunu bulur.
~
Kang Mi Na, Han Ae Jin rolünde.. 
“Kendi kocamı kendim bulacağım çünkü ne olursa olsun yakışıklı olmalı!”

Soylu bir ailenin tek kızıdır. Zarif bir çevrede büyümüş, nefret ettiği şeyi yapmayı kesinlikle reddeden ve istediğini yapmak isteyen basit, inatçı bir karakterdir. Evlenme yaşı yaklaşırken, eğer hayatının geri kalanında yüzüne bakması gerekecekse, yakışıklı bir koca istediğine karar verir.
~
Byun Woo Seok, Lee Pyo rolünde..
"Sarhoş olduktan sonra dünya uçsuz bucaksız hale gelir ve her şey barışçıldır, ya da değilse?"

 Bir yasak döneminde kanuna isyan eden veliaht prens. Gittiği her yerde dünyayı aydınlatan bir yüzü vardır ve ilk başta varis olmak kaderinde olmamasına rağmen, artık tek prens olduğu için o konuma yükselmiştir. Dünyadaki her şeye sahip gibi görünse de, vazgeçemediği tek alışkanlığı alkoldür. Alkolün yasak olduğu bir dönemde bile içki içmek için saraydan gizlice çıkar ve krallığın başına bela olur.
***
"Doctor Prisoner" ın yönetmeni Hwang In Hyuk ve senarist Kim Joo Hee ile birlikte çalışacaklar.
***
Fragmanlar:
    
Yürekleri titreten yeni fragman, Kang Ro Seo ve Nam Young'ın birbirine yakın durmasıyla başlıyor. Kang Ro Seo, Nam Young'ın ağzını kapatmak için elini kullanırken, ikisi bir köşede saklanıyorlar, Nam Young ise Kang Ro Seo'nun hareketine şaşırmış görünüyor. 

Arka planda Nam Young, “Leydim, siz kimsiniz? Sen kimsin ki çok tanıdık geliyorsun?" Nam Young telaşlı bakışlarını ona yalvaran gözlerle bakan Kang Ro Seo'ya sabitledi.

 Sahne, düşen kiraz çiçeklerinin altında gizemli yasadışı alkollü bira üreticisi Kang Ro Seo ile tanışan Nam Young'a geçer. Kang Ro Seo cevabında, “Öğrenmeye çalışmayın. Sadece geleceğini mahveder." Ekrandaki metinde, “Bir müfettiş ve yasadışı bir alkol üreticisi. Tehlikeli bir bağlantı kuruluyor", ikisi arasındaki ilişkiyi önizliyor.

 Kang Ro Seo ağlarken Nam Young'a sırtını dönerken, Nam Young da sadece Kang Ro Seo'nun ondan uzaklaşmasını izleyebildiği için gözyaşlarına boğulur. Nam Young, “Neden beni böyle kendinden uzaklaştırmaya çalışıyorsun?” diye soruyor. 

Son sahnelerde Kang Ro Seo ve Nam Young bir şeyden kaçarken sıkıca el ele tutuşurlar. Kang Ro Seo, Nam Young'ın yüzünü okşarken Kang Ro Seo, "Çünkü sadece korktum. Korktuğum için."
~~
~
Not: En güzel Tarihi Kore dizi önerileri için Tıklayın!!
^.^
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder