24 Mayıs 2021 Pazartesi

Mohlat 2021 Pakistan Dizisi

Merhaba arkadaşlar yeni Pakistan dizisiyle geldim. Baya olmuş Sami Khan'ın başrol olduğu dizi paylaşmayalı sanırım yokta, bilmiyorum neyse:)) Bir arkadaşımızın isteği üzerine paylaşıyorum. Bence izlenilebilir harika bir konusu var. Yine bizden dediğim konular. Umarım çevirisi olan diziler arasına girer.

Hakkında:

Adı: Mohlat
Tür: Romantik, Dram
Yönetmen: Saima Waseem
Senarist: Samira Fazal
Bölüm sayısı: -
Bölüm Süresi: 38 - 40 dk.
Yayınlanma Tarihi: 17 Mayıs 2021
Yayın Günü ve Saati:
Kanal: Geo TV
Ülke: Pakistan
Dil: Urduca
***

Konusu:

Mohlat, genç bir kızın tüm hayatı boyunca ihmal edilip ayrımcılığa uğradıktan sonra bile ailesi için yaptığı fedakarlıklarının hikayesidir.

Nawera, ailesi ve iki ablası Maham ve Rida ile birlikte yaşayan genç ve masum bir kızdır. Nawera’nın sevgi dolu ve şefkatli doğası, annesi doğduğundan beri şanssız olduğunu düşündüğü için ailesi tarafından genellikle ihmal edilir. Nawera öz değerini bilmesine rağmen, zaten Maham'a aşık olan kuzeni Dawar'dan hoşlanır. Öte yandan Maham, gerçek ilişkiler yerine maddi şeyleri tercih eden bencil ve gururlu bir kızdır. Meslektaşlarından biri olan Salman ile arkadaşlığı da kendi çıkarına. Kardeşlerinin en büyüğü olan Maham, Naveera’nın masumiyetinden yararlanır ve çoğu zaman onu suçlar ve hakaret eder. Ancak Rida, Nawera'yı desteklemeyi seçer ve ona kendi için ayağa kalkmasını söyler. Maham, Salman'ın duygularını kabul etmeyi reddettiğinde ve Nawera'yı tüm ailesinin önünde Salman ile bir ilişkisi olmakla suçladığında işler beklenmedik bir hal alır. Maham, başarısının önünü açmaya ve Dawar'la evlenmeye devam ederken, Nawera suçlamalara ve utançlara karışmaya devam eder.

Aile, Nawera’nın çabalarını kabul edecek mi yoksa yaptığı fedakarlıkları fark edilmeyecek mi? Maham hatalarının farkına varabilecek ve kararlarından pişman olacak mı yoksa başkalarının hayatını mahvetmeye devam edecek mi? Nawera hak ettiği mutluluğu elde edebilecek mi? Bunların hepsini ancak izleyip göreceğiz:))
***

Oyuncular:

Bushra Ansari 
Asma Abbas 
Sami Khan
 Kinza Hashmi
 Komal Aziz Khan 
Tanveer Jamal 
Sabeena Farooq
 Javeria Abbasi 
Aadi
 Usama Khan 
Daniyal Afzal
 Saife Hassan
 Nida Mumtaz
 Sharif Baloch
 Nazia
***
Fragman:

Not: Türkçe Altyazılı Pakistan Dizileri için Tıklayın!
Yorumlarınızı bekliyorum.

2 yorum:

  1. Gercekten cok tesekkur ederim insallah kisa zamanda cevirirler

    YanıtlaSil