1 Mayıs 2021 Cumartesi

Bossam Steal the Fate 2021 Tarihi Kore Dizisi

Jung Il Woo adamıma tarihi diziler çok yakışıyor bence bu dizimizi hep paylaşacaktım ama bir türlü paylaşamadım ama az önce fragmanı görünce ee artık zamanı geldi deyip paylaşayım dedim ki izleme listemize şimdiden alalım diye öyle değil mi?? Dizi konusu da baya ilgi çekici o sevdiğimizden türlerden hemde:))
Sert ama yoğun gözleri vahşi, sert çekiciliğini en üst düzeye çıkarıyor ve omzunun üstündeki figürle koşmaya hazır görünüyor.

Hakkında:

Adı: Bossam Steal the Fate
Tür: Tarih, Dram, Romantik, Aksiyon
Yönetmen: Kwon Seokjang
Senaryo: Kim Ji Soo, Park Cheol
Bölüm sayısı: 20
Yayınlanma Tarihi: 1 Mayıs 2021 - 4 Temmuz 2021
Yayın Günleri ve Saati: Cumartesi, Pazar
Kanal: MBN, Viki
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore
***

Konusu:

Joseon Hanedanlığı döneminde geçmektedir ve yanlışlıkla bir prensesi kaçıran Ba Woo’nun (Jung Il Woo) etrafında dönmektedir. Para için kumar oynayan, kavga eden ve dulların evlenmesi yasak olmasına rağmen onları kaçırarak evlenmelerini sağlamaktadır. Bir gün, gene bir dul kaçırmak için bir eve girer ve yanlışlıkla düşmanının gelini olan Prenses Hwain’i (Yuri) kaçırır.

Kadınların ve yoksulların yaşadığı zulme dokunan bir hayat ve aşk hikayesi olacak.
***

Oyuncular:

Jung Il Woo, Ba Woo rolünde.. Para için yasa dışı işler yapar. Genç yaşlarında, birine komplo kurmakla haksız yere suçlanır ve o zamandan bu yana gerçek kimliğini gizleyerek yaşamaktadır.
~
Yuri, Hwain rolünde.. Dul bir prensesdir. Prens Gwanghae'nin kızıdır. Gizli bir siyasi anlaşma için sevdiği bir adamın abisiyle evlenir. Düğün gecesi ise kocası ölerek dul kalır.
***
Fragmanlar:
Fragmanda, umutsuzluğa kapılan Soo Kyung (Yuri) ile başlar ve intihar etmek üzeredir.  "Ölürsem herkes için daha rahat olur" diyor. Kuzey hizip lideri Lee Yi Chum'un ( Lee Jae Yong ) en büyük oğluyla planlanmış bir siyasi evlilikle evlenmişti , ancak yeni kocasıyla ilk gecesini bile geçirmeden dul kalmıştı. Ba Woo'nun hatasıyla, o da kaçırılır. Ona "Benim yaşamam için bir neden yok" diyor. 

Ama Ba Woo (Jung Il Woo) onu durdurur ve öfkeyle “Yaşamak için kimin bir nedene ihtiyacı var? Ben de senin gibi dünya için ölüyüm. " Ba Woo, bir yangban'ın (Joseon dönemi aristokratları) oğluydu , ancak ailesi Lee Yi Chum'un entrikaları yüzünden dağılmıştı. Genç Ba Woo'nun evi gözleri önünde yandı.

 Her ikisi de hayatta kalmak için kimliklerini gizler ve ilişkileri sarsıntılı bir başlangıç ​​yapsa da, ikisi kısa süre sonra Ba Woo'nun oğlu Cha Dol (Go Dong Ha) ile mutlu olurlar. Ancak aşklarının önünde, konumlarındaki farklılıktan daha büyük bir engel var, çünkü Soo Kyung, Ba Woo'nun düşmanı Lee Yi Chum'un gelini.
~~
Cha Dol'un babasıyla olan yakın bağını göstermesiyle başlıyor ve kararlı bir şekilde, "Oğlunun hayatı tehlikedeyken, bir babanın yapmayacağı hiçbir şey yok" diyor. Ancak Ba Woo, baba ve oğlunun yaptığı her şeye "Ne kadar küstah" sözleriyle kızgın bir şekilde tepki veren Soo Kyung'u yanlışlıkla kaçırdığında hayatının hatasını yapıyor. Üçünün tamamen farklı bir kadere sürüklenme şekli, dizinin kilit ilgi alanlarından biri olacak.
~~
***
Not: En güzel Tarihi Kore dizi önerileri için Tıklayın!!
^.^
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

2 yorum:

  1. Dizinin ilk bölümünü izledim, çok güzeldi. Yazınızı da keyifle okudum.Emeğinize sağlık...

    YanıtlaSil