11 Şubat 2022 Cuma

Mose Chhal Kiye Jaaye 2022 Hint Dizisi

Bakın size kimin dizisini getirdim umarım uzun soluklu bir dizi olur. Aapki Nazron Ne Samjha dizisinden gülüşü güzel adam olarak tanıdığımız Vijayendra Kumeria :) BBuradaki aile konulu hikayeyi çok beğendim çok tanıdık ve anlamlı. Söz konusu olan aşk! Çiftimiz arasında bir çekişmeler olacak gibi gerçek aşk hep kazanır, biliyoruz ama bunu bize ne zaman gösterirler izleyip göreceğiz öyle değil mi?

Hakkında:

Adı: Mose Chhal Kiye Jaaye
Tür: Romantik, Aile
Yönetmen:
Yapımcı: Shashi Mittal & Sumeet Mittal
Senaryo:
Bölüm Sayısı: devam ediyor.
Bölüm süresi: 22 - 25 dk.
Yayınlanma Tarihi: 7 Şubat 2022
Yayın Günü ve Saati: Pazartesi - Cuma
Kanal: Sony TV
Ülke: Hindistan
Dil: Hintçe
***

Konusu:

Genç ve tutkulu bir yazar adayının hikayesi etrafında dönüyor.

Büyük hayalleri olan küçük bir şehirden gelen Chavi... Düşler, sürekli gelişen Televizyon endüstrisi için hikayeleri kaleme alıyor. Çeşitli zorluklara ve engellere rağmen, Chavi'nin ilhamı ve yeteneği onu ülkenin en büyük televizyon yapım evlerinden birinde, karizmatik, gösterişli bir Avinash Oberoi tarafından yönetilen Oberoi telefilmlerinde bir yazı görevi alıyor. Bununla birlikte, tuhaf ayrıntılara sahip bir adam olan Avinash, babasından gelen ataerkil zihniyete hala sahiptir. Mükemmel bir ev kadını arzusuyla Chavi'yi kalıplaştırabileceğine inandığı için Chavi'de mükemmel bir hayat arkadaşı bulur.

Ancak Avinash'ın beklentisine göre, Chavi tipik bir ev hanımının tam tersidir, hayalleri ve bağımsız olma ve ailesinin mali krizden çıkmasına yardım etme arzusu vardır. Böylece Avinash'tan Chavi'yi istediği şekilde şekillendirmek için bir dizi manipülasyon başlar. Ama yalan ve aldatma perdeleri kalkar kalkmaz, Chavi tamamen farklı bir Avinash keşfeder ve bebeğinin velayetini almak için Avinash'a karşı kafa kafaya bir savaşa girmekten bile çekinmez... Hayallerinin peşinden koşmaya devam eder.
***

Oyuncular:

Vidhi Pandya, Chavi rolünde..
Vijendra Kumeria, Avinash Oberoi rolünde..
Garima Parihar
***
Fragman: 
~~
Not: Türkçe Alt Yazılı Hint Dizileri için Liste 1 Tıklayın, Liste 2 TıklayınListe 3 Tıklayın!Liste 4 Tıklayın!!
*
Yorumlarınızı bekliyorum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder