6 Kasım 2022 Pazar

Gyeongsang Creature 2023 Tarihi Kore Dizisi

En çok merak ettiğim Korku yaratık zombili Kore dizilerinden birtanesi gerçi uzun zamandır o tarz izlemiyorum bakalım nasıl olacak en çokta çekimler ve kostümleri merak ediyorum ve duygu olarak nasıl yansıtacaklar çok çok merak ediyorum:)

Hakkında:

Adı: Gyeongsang Creature
Tür: Tarih, Korku, Gerilim, Dram
Yönetmen: Jung Dong Yoon
Senaryo: Kang Eun Kyung
Bölüm sayısı: 10
Yayınlanma Tarihi: 22 Aralık 2023 - 5 Ocak 2024
Yayın Günleri ve Saati:
Kanal: Netflix
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore
***

Konusu:

Egemenlik ve insan haklarının ellerinden alındığı karanlık bir dönem olan 1945 baharında, en temel mutluluğu elde etmek için hayatlarını ortaya koymak zorunda kalan gençlerin hikayelerini anlatıyor. Bir yaratıkla karşı karşıya kalan bu gençler hayatta kalmak için sonuna kadar savaşır.
***

Oyuncular:

Park Seo Joon, Jang Tae Sang rolünde..
 Golden Jade House'un sahibi Bukchon'lu zengin bir adamdır. Adalete ilgi duymaktan ziyade, hayatının şu anki gerçekliği onun için en önemli şeydir. Ancak hayatını tamamen değiştirecek bir kadınla karşılaştığında bir tehdit ortaya çıkar.
~
Han So Hee, Yun Chae Ok rolünde.. 
Kayıp insanları arayandır. Küçüklüğünden beri, Mançurya ve Şanghay arasında geçip giderken babasıyla birlikte nasıl hayatta kalacağını öğrenir. Korkunç durumlarla karşı karşıya kalır ve böylece, silahlar, bıçaklar ve her türlü makine ile çalışma konusunda yetenekli bir hale gelir.
~
Wi Ha Joon, Kwon Joon Taek rolünde.. 
Jang Tae Sang'ın en iyi arkadaşıdır. Zengin bir ailesi olmasına rağmen Japon yanlısı oldukları için onlara karşı düşmanlık hissetmektedir. Bağımsız bir asker olarak yaşamaktadır. Gwon Jun Taek, kayıp meslektaşını kurtarmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkan Jang Tae Sang'a katılır.
~
Claudia Kim (Kim Su Hyun), Maeda rolünde.. 
Kontrolü elinde tutan güçlü bir ailenin metresidir. Sarsılmaz imajı ve poker yüzü ile Gyeongseong bölgesi üzerinde mükemmel bir hakimiyeti vardır. Bir gün bir seri kaybolma vakasına karışır.
~
Kim Hae Sook, Nawol Daek rolünde.. Golden Jade House'un uşağıdır.
~
Jo Han Chul, Yun Joong Won rolünde.. Yun Chae Ok'un babasıdır. 10 yıl önce kaybolan eşini bulmak için kayıp kişilerin karıştığı davada daha derine iner.
*
Not1: Dizinin "Gyeongseong Creature 2" adı altında ikinci sezonu bulunmaktadır.
***
Fragman: 
***
Not2: En güzel Tarihi Kore dizi önerileri için Tıklayın!!
^.^
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder