27 Şubat 2023 Pazartesi

The Secret Romantic Guesthouse 2023 Tarihi Kore Dizisi

Yepyeni bir Kore tarihi dizi daha geliyor nedense eskiden izlediğim bir diziyi anımsattı umarım onun gibi herkese bir etki bırakır.

Hakkında:

Adı: Romantic Guest House, The Secret Romantic Guesthouse
Tür: Tarih, Dram, Romantik
Yönetmen: Kim Jung Min
Senaryo: Kwon Eum Mi, Kim Ja Hyun
Bölüm sayısı: 18
Yayınlanma Tarihi: 20 Mart 2023 - 16 Mayıs 2023
Yayın Günleri ve Saati: Cumartesi - Pazar, 21.10
Kanal: SBS
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore
***

Konusu:

Hanyang'daki bir pansiyonun sahibi ve sırları olan pansiyonerlerin 13 yıl önce kaybolan Lee Seol'u bulmak için bir araya geldiklerinde yaşanan olayları konu almaktadır. Ihwawon Inn adındaki bu pansiyonda kalan alimler Gang San, Kim Si Yeol ve Jeong Yoo Ha gibi derin sırlara sahip insanlardır. Bu insanlar Yoon Dan Oh ile bilgilerini birleştirirler ve ilginç bir olayı çözüme kavuştururlar.
***

Oyuncular:

Shin Ye Eun, Yoon Dan Oh rolünde.. Hali vakti yerinde bir ailenin değerli en küçük kızı olarak rahat bir hayatın tadını çıkarmıştır. Şimdilerde ailesinin geçimini sağlamak zorunda kalan biri olarak eski hayatından eser kalmamıştır. Konuklarının çoğunun, rütbeli memur olmak için memur giriş sınavına girmek üzere Hanyang'a gelen akademisyenler olduğu Ihwawon Inn'i işletmektedir.
~
Ryeoun, Kang San rolünde.. Karizmatik ve bağımsız, dövüş sanatları okuyan bir bilgindir. Ciddi duruşunun ardında sıcak bir kişiliği vardır.
~
Kang Hoon, Kim Si Yeol rolünde.. Tipik playboy ve liberal sanatlar öğrencisidir. Haksızlığa dayanamayan Kim Si Yeol, ölümcül gülümsemesi ve şapşal davranışlarıyla insanları etkilemektedir.
~
Jung Gun Joo, Jung Yoo Ha rolünde.. Hassas bir kişiliğe sahip olan ve diğer insanların duygularına derinden önem veren bilim insanıdır.
~
Oh Man Seok, Jang Tae Hwa rolünde.. Karanlık bir intikam arzusu taşıyan seçkin bir savaşçıdır.
~
Han Chae Ah, Hwa Ryeong rolünde.. Buyeonggak'ın en büyük misafirhanesinin güzel sahibi.
***
Posterde “Hatırlaması acı vermeyen anılarımın sonu sensin” yazıyor. Bu ne tür anılara işaret ediyor ve Yoon Dan Oh'un gizemli adamı kim?
~
Gizemli posterin devamı..
Yoon Dan Oh ve Lee Seol sımsıkı sarılırken, ikisi göz göze gelmiyor. Yoon Dan Oh, gözyaşlarını tutmaya kararlı görünürken, Lee Seol'un ifadesi aynı anda üzgün, yumuşak ve karizmatik. Sarılmaları, birbirlerini koruma kararlılıklarını yansıtıyor ve önlerindeki zorlu geleceğin habercisi.
***
Fragman: 
***
Not: En güzel Tarihi Kore dizi önerileri için Tıklayın!!
^.^
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

1 yorum:

  1. Tarihi dizileri cok beyeniyorum. Saray dizileri haric …bu diziyi merakla bekliyorum. Eskiden izlemistim“100days my prince „cok güzel bir dizi idi. Suan „our blooming youth“ izliyorum👍

    YanıtlaSil