1 Ocak 2023 Pazar

Tere Bin 2022 - 2023 Pakistan Dizisi

Yeni bir Pakistan dizisi getirdim ilk bölümünü izleyerek sevdiğimi ve çoğu beklentimin olduğu için bu diziyi sizinle paylaşmak istiyorum. Oyuncular sevdiğim kişiler ama bazen diyorum hep aynı oyuncular başka oyuncular da olsa fena olmaz belki.. diğer bölümlerini sabırsızlıkla bekliyorum. Çevirisi de yapılıyor.

Hakkında:

Adı: Tere Bin
Tür: Romantik, Dram
Yönetmen: Siraj ul Haq
Yapımcı: Abdullah Kadwani & Asad Qureshi
Senarist: Nooran Makhdoom
Bölüm sayısı:
Bölüm Süresi: 38 - 40 dk.
Yayınlanma Tarihi: 28 Aralık 2022
Yayın Günü ve Saati: Salı, 20.00
Kanal: Geo TV
Ülke: Pakistan
Dil: Urduca
***

Konusu:

Ailesinin kendisi ve Murtasim'in hayatıyla ilgili kararını öğrenen Meerab'ın hayatı beklenmedik bir şekilde değişir. Meerab'ın Murtasim'e olan nefreti, geçmişten gelen bir aile sırrı olarak büyümeye devam eder. Farklı geçmişlerden ve zihniyetlerden gelen Murtasim, Meerab'ın kendisine karşı kibirli davranışlarını fark etmeye ve onu kendisi için bir meydan okuma olarak görmeye başlar. Öte yandan, hayatını kendi kurallarına göre yaşamaya alışkın olan Meerab, Murtasim'in aile geleneklerini ve gereksiz sosyal engelleri kabul etmeyi reddeder.

Kısa süre sonra hayatları, bir arada yaşamalarının zorlaştığı bir dizi duygusal ıstırap ve yanlış anlamadan geçer. Meerab ve Murtasim birbirlerine olan nefretlerine rağmen gerçek duygularını kabul edecekler mi yoksa ego ve kendilerine olan özsaygı ayrı kalmaya mı zorlayacak?
***

Oyuncular:

Yumna Zaidi, Meerab rolünde.. Hukuk okumak isteyen hırslı ve güzel bir genç kızdır. Tüm dünyası ailesinin etrafında dönüyor ve en çok onlara inanıyor. Güçlü ve kendine güvenen kişiliği, çevresindeki sosyal adaletsizliklere karşı durmasını sağlar.
~
Wahaj Ali, Murtasim rolünde.. Meerab'ın aksine güçlü ve nüfuzlu bir aileden gelmektedir. Ailesinin gelenek ve göreneklerine saygı duyar ve değer verir ve aileyi asla hayal kırıklığına uğratmaz.
***
Dizi Ostu:
***
Youtube'da İngilizce altyazılı olarak var ayarlardan Türkçe yapıp izleyebilirsiniz. Nasıl açıcağız altyazıyı diyorsanız: Tıklayın!
Not: Türkçe Altyazılı Pakistan Dizileri için Tıklayın!
2021 Türkçe altyazılı Pakistan Dizileri için Tıklayın!!
2022 Türkçe altyazılı Pakistan Dizileri için Tıklayın!!!
Yorumlarınızı bekliyorum.

4 yorum:

  1. Neden 7 bölüm yayınlanmıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dizi kendi ülkesinde de güncel beklemeniz gerekiyor diye düşünüyorum.

      Sil
  2. Tere bin çok güzel dizi ya o kadar sevdim ki bayıldım bu kadar nifret bu kadar bir birine olan karşılıkı aşkmı hekayesi mi sizcə🤔

    YanıtlaSil