1 Ocak 2023 Pazar

Tere Bin - Öylesine Derin 2022 - 2023 Pakistan Dizisi

Yeni bir Pakistan dizisi getirdim ilk bölümünü izleyerek sevdiğimi ve çoğu beklentimin olduğu için bu diziyi sizinle paylaşmak istiyorum. Oyuncular sevdiğim kişiler ama bazen diyorum hep aynı oyuncular başka oyuncular da olsa fena olmaz belki.. diğer bölümlerini sabırsızlıkla bekliyorum. Çevirisi de yapılıyor.
NEFRETLE BAŞLAYAN BİR EVLİLİĞİN AŞKA DÖNÜŞEN HİKAYESİ “ÖYLESİNE DERİN”

Hakkında:

Adı: Tere Bin
Tür: Romantik, Dram
Yönetmen: Siraj ul Haq
Yapımcı: Abdullah Kadwani & Asad Qureshi
Senarist: Nooran Makhdoom
Bölüm sayısı:
Bölüm Süresi: 38 - 40 dk.
Yayınlanma Tarihi: 28 Aralık 2022
Yayın Günü ve Saati: Salı, 20.00
Kanal: Geo TV
Ülke: Pakistan
Dil: Urduca
***

Konusu:

Güçlü ve nüfuzlu bir ailenin çocuğu olan Murtasım ve sıradan bir ailenin biricik prensesi Mirab’ın nefret, ıstırap ve aşk üçgeni arasında kalmış hikayesini anlatıyor. Murtasım’ın ailesi yaşadıkları köyde birçok toprağa hükmeden varlıklı bir ailedir. Murtasım, ailesinin geleneklerine saygı duyan, onların ismini yüceltmeye çalışan ve onlara bağlı köylüleri koruyup kollayan sert bir karakterdir. Mirab ise babası gibi hukuk okuyarak avukat olmak isteyen, özgüveni yüksek, çevresine karşı duyarlı ve haksızlığa tahammül edemeyen güçlü bir kişiliğe sahiptir. Murtasım’ın amcası Enver, Mirab’ın babası Vakkas’ın uzun yıllardır tanıdığı dostudur. Ailesinin onu Murtasım’la evlendirmek istemesi üzerine bir anda hayatı değişen Mirab, bir de öz babasının aslında Murtasım’ın amcası Enver olduğunu öğrenir ve büyük bir yıkım yaşar. Bunun üzerine Mirab, Murtasım’dan nefret etmeye başlar. 

Kendi kararlarını almaya alışmış olan Mirab, böyle bir dayatma karşısında Murtasım’ın aile geleneklerini ve çevre baskını kabul etmez. Mirab ve Murtasım’ın beklenmedik olaylar çerçevesinde kesişen yolları onları evliliğe kadar sürükler. Evlenmiş olsalar bile bir süre sonra evlilikleri yanlış anlaşılmaların yarattığı sorunlar ve duygusal açıdan ıstıraplara neden olur. Her ne kadar birbirlerinden nefret etseler de içten içe sevgi tohumları ekilmeye başlamıştır. Birbirlerinden nefret eden bu iki genç, kendilerine olan saygıları ve egolarına mı yenik düşecek yoksa aşklarını kabul edecek mi?
***

Oyuncular:

Yumna Zaidi, Meerab rolünde.. Hukuk okumak isteyen hırslı ve güzel bir genç kızdır. Tüm dünyası ailesinin etrafında dönüyor ve en çok onlara inanıyor. Güçlü ve kendine güvenen kişiliği, çevresindeki sosyal adaletsizliklere karşı durmasını sağlar.
~
Wahaj Ali, Murtasim rolünde.. Meerab'ın aksine güçlü ve nüfuzlu bir aileden gelmektedir. Ailesinin gelenek ve göreneklerine saygı duyar ve değer verir ve aileyi asla hayal kırıklığına uğratmaz.
***
Dizi Ostu:
Nefretle başlayan bir evlilik aşka dönüşebilir mi? Bambaşka hayatların ani bir kararla birleştiği bir hikaye “Öylesine Derin”, hafta içi her gün 21:20’de Kanal 7’de…
***
Youtube'da İngilizce altyazılı olarak var ayarlardan Türkçe yapıp izleyebilirsiniz. Nasıl açıcağız altyazıyı diyorsanız: Tıklayın!
Not: Türkçe Altyazılı Pakistan Dizileri için Tıklayın!
2021 Türkçe altyazılı Pakistan Dizileri için Tıklayın!!
2022 Türkçe altyazılı Pakistan Dizileri için Tıklayın!!!
Yorumlarınızı bekliyorum.

5 yorum:

  1. Neden 7 bölüm yayınlanmıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dizi kendi ülkesinde de güncel beklemeniz gerekiyor diye düşünüyorum.

      Sil
  2. Tere bin çok güzel dizi ya o kadar sevdim ki bayıldım bu kadar nifret bu kadar bir birine olan karşılıkı aşkmı hekayesi mi sizcə🤔

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir dizi ama öyle şeyler sadeje dizilerde olyor

    YanıtlaSil