29 Mayıs 2024 Çarşamba

Türkçe Altyazılı Pakistan Dizileri 2023

Artık yeni bir liste yapabiliriz. 2023 yılında yayınlanan ve çevirisi yapılan dizileri yeni listemizde toplayabiliriz. Böyle olunca istediğiniz yıla ait diziyi bulabileceksiniz. Diğer listelerde en sonda link olarak verdim onlara da mutlaka göz atın:)
~~

Rah e Junoon

Kendi ülkesinde milyonlarca izlenmeye sahip olan bu dizimizin çevirisi yapılmış. İzlemeyen kalmasın :)

Konusu: Genç, aşkın sınır tanımadığı, sarsılmaz bir tutku ve boğun eğmez kararlılığın sürükleyici bit hikayesidir.  

Mehar üniversite arkadaşıyla geziye çıkan bir mühendislik öğrencisi.. Shabrez'in intihar etmesini engeller. Bu olaydan sonra ilk görüşte aşk yaşanır. Bundan sonra olaylar nasıl gelişir izleyip göreceğiz.
Başrol Oyuncular: Danish Taimoor, Komal Meer
Bölüm Sayısı: 28
***

Yunhi

Hızla değişen bir dünyada kültürel çeşitliliği, aşkı ve anlayışı bulmanın zorluklarını araştıran kaygısız bir aşk hikayesine tanık olacağız:)

Konusu: Dizi, aynı kültürel geçmişe sahip ancak farklı toplumlarda büyümüş, saf bir adam olan Dawood ile dik başlı bir kadın olan Kaneez Fatima'nın hikayesini anlatıyor. Aşık olduklarında, birbirlerinin hayata farklı bakış açılarına tahammül etmeyi ve saygı duymayı öğrenirler. 

Başrol Oyuncular: Maya Ali, Bilal Ashraf
Bölüm sayısı: 34
***

Kuch Ankahi

Mesajlarla dolu, modern ve kaygısız bir dizi, kadınların yasal ve dini mülkiyet hakkı, işyerinde taciz, kızlara evlilik için baskı yapma gibi konuları ele alıyor.

Konusu: Aga Jaan eşi ve üç kızı ile birlikte atalarından miras kalan bir konakta yaşamaktadır. Konağın başka mirasçıları olduğu için Aga Jaan diğer mirasçılarla mahkemeliktir ve haftanın beş günü mahkemeye gider. Büyük kızı Samiya okulunu bitirdikten sonra aile bütçesine katkı sağlamak için evde takılar yapar. Üç yıldır nişanlıdır ama nişanlısının annesi bir türlü evliliğe yanaşmaz. Ortanca kızı Aaliya ise bir emlakçıda çalışan çetin ceviz bir kızdır. Babasına yardım etmek için geceleri de babası ile birlikte dava için çalışır. Evliliğe ve aşka ayıracak vakti yoktur. Tania ise sinema televizyonculuk okuyan balık etli olduğu için küçüklüğünden beri alaycı sözlere mağruz kalan evin en küçük kızıdır. Mesleğinde başarılı olmayı hayal ediyor.

Salman ise Aaliya gibi emlakçılık yapan en az Aaliya kadar çetin ceviz bir gençtir. Aaliya yüreğinin bir yerinde yer alır. Tesadüf ki Aga Jaan’ın kiracısı olur.

Başrol Oyuncular: Sajal Aly, Bilal Abbas Khan
Bölüm sayısı: 27
***
Youtube'dan altyazılı dizi nasıl izleyebilirim diyorsan Tıkla!


Not: 2022 yılı çevirisi olan Pakistan dizileri listesi için Tıklayın!
2021 yılı çevirisi olan Pakistan dizileri listesi için Tıklayın!!
Liste 1 için Tıklayın!
Yorumlarınızı bekliyorum.

4 yorum:

  1. çevirisini emekle yapan sitelerinde adını eklerseniz daha güzel olur çünkü emek hırsızları yüzünden çevirilerini durdurma kararı almak zorunda kalıyorlar sizlerde destek olun lütfen....

    YanıtlaSil
  2. mesela bu dizi ( uzakdoguruzgari.com ) sitesinde çeviriliyor emeğe saygı lütfen

    YanıtlaSil
  3. Rah e junoon dizisinin konusunu yanlış yazmışsınız.

    YanıtlaSil