13 Ağustos 2016 Cumartesi

Cinderella and Four Knights 2016

Az önce başladığım eski dizileri anımsatan sevimli bir kore dizisi inşallah diğer bölümleride ilk bölümün verdiği tadı verir. Özelliklede oyuncu karosu muhteşem yaa f4 andırıyor resmen.. Şimdilik bölümlerini beklemekten başka çarem yok.. İzlemek isteyenler için ilk 2 bölümün çevirisi yapıldı. Şimdi gelelim konusuna, oyuncuları vb. :D

Adı: Cinderella and Four Knights


Hakkında:

Diğer Adı: 'You're the First' 
Yönetmen: Kwon Hyuk Chan, Lee Min Woo
Senarist: Min Ji Eun, Won Young Shil
Tür: Romantik, Komedi
Kanal: tvN
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 12.08.2016
Yayın günü ve saati: Cuma & Cumartesi - 23:00
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore

Oyuncular:

Park So Dam, Eun Ha Won Rolünde (20 Yaşında)
"Keşke eski günlere geri dönebilsem."
Zeki, atletik bir lise öğrencisidir. Para kazanmak için bir sürü işte çalışır. Üvey annesi ve üvey kız kardeşi yüzünden evde çok zor zamanlar geçirmektedir. Bir gün iyilik yaptığı yaşlı bir adam kendisine Gök Evi denen bir köşkte yaşamasını ve bunun karşılığında kendisine yüklü bir miktarda para ödeyeceğini söyler. Öğretmen olmak isteyen Ha Won bu sayede okul parasını ödeyebileceğini düşünerek bu teklifi kabul ederek üç kuzenin ve korumalarının yaşadığı bu eve taşınır. Ve onlara kahyalık yapar.

Jung Il Woo, Kang Ji Woon Rolünde (20 Yaşında) 
"Keşke eski günlere geri dönebilsem."
Ortanca kuzen. Ailenin çılgın, isyankâr çocuğudur. Hayatı en dipte yaşarken en tepeye çıkmıştır. Geçmişinde kaderin türlü oyunlarıyla karşılaşmış ve bunun sonucunda oldukça fakirken bir anda çok zengin bir konuma gelmiştir. İnce ruhlu ve hassastır. Kendini diğerlerinden soyutlar. Dıştan soğuk biri gibi görünse de yumuşacık bir kalbi vardır. 

Ahn Jae Hyun, Kang Hyun Min Rolünde (20 Yaşında) 
"Bana kapıldın değil mi? Kapılmasaydın kadın olduğundan şüphe ederdim!" 
En büyük kuzen. İstediği her şeyi elde etmeye, bütün sevgiyi üzerinde toplamaya alışkın, tatlı dilli ama aklına geleni söyleyen inatçı bir playboydur. Zenginlik içinde büyümüştür. İstediği her kadını elde edebileceğine inanır. Her kızın rüyalarının yakışıklı prensi olarak görünür. Çapkın olsa da iyi biridir.

Lee Jung Shin, Kang Seo Woo Rolünde (20 Yaşında.)
"Seni her gördüğümde aklımda notalar uçuşuyor."
En küçük kuzen. Gök Grup’un varisidir. İyi bir şarkıcı ve söz yazarıdır. Sevimli, eğlenceli, “efendi adam” denilen tipte bir insandır. Diğerlerine nazaran daha şefkatli davranmaktadır Ha Won’a.

Choi Min, Koruma Lee Yoon Sung Rolünde (25 Yaşında)
"Başkanın emri."
Gökevi’nde yaşayan Başkan’ın sekreteri, Ha Won’un ve üç kuzenin korumasıdır. Ha Won’u koruyup kollayan onun için “Uzun Bacaklı Baba” figürü olan kişidir. Böyle yakışıklı bir sekreterimiz var işte..

Son Na Eun, Park Hye Ji Rolünde (20 Yaşında)
"Hyun Min’i kendime aşık edeceğim not:çok beklersin."
Kang Ji Woon’un hoşlandığı kızdır. Küçüklüğünden beri Kang Hyun Min’den hoşlanmaktadır. Kang Ji Woon'ın kendisine olan aşkını, esas sevdiği Kang Hyun Min’a ulaşmak için kullanmaktadır. 
***

Konusu:

Masalımsı bir kore yapımı.. Eun Ha-Won bir üniversite öğrencisidir. Öğretmen olmak isteyen zeki ama evde yalnız bir kızdır. Aile üyeleri tarafından dışlanmıştır. Eun Ha-Won annesini araba kazasında kaybettikten sonra babası, üvey annesi ve üvey kardeşiyle yaşamaya başlamıştır. Bir gün, esrarengiz yaşlı bir adam ona yardım eder. Yaşlı adam yalıda yaşamasını ve öğretmen olma hayalinin peşinden koşmasını önerir. Yalıya taşındığından beri, üç kuzen olan Kang Ji-Woon, Kang Hyun-Min, Kang Seo-Woo ve onların koruması Lee Yoon-Sung'la yaşamaya başlar. Aşağıdaki giften anlamışsınızdır birazcık.. ^^
~~
Not: En çok beğenilen Kore dizi tavsiyeleri için Tıklayın!!
(^.^)
Yorumlarınız benim için çok önemli💗😊

4 yorum:

  1. O değilde kız kimi sevecek acaba :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanki Jung Il Woo'yu sevecek gibi.. ama süprizde olabilir. :D

      Sil
  2. paylasımlarınız cok guzel

    YanıtlaSil