20 Ağustos 2016 Cumartesi

Moon Lovers – Scarlet Heart: Ryeo 2016 Kore Dizisi

( Bir kız, iki oğlan..  )

Uzun zamandır bir Tarihi kore dizisi bekliyordum ve yayınlanmasına 9 gün kalan bu diziyi az önce gördüm bir Çin dizisi versiyonu fragmanına bakarken çok sevdiğim aktörüm Lee Joon Ki varmış oh dedim sonunda zaten bu adama bir tarihi dizi yakışır, IU başrol kadın oyuncu ne yalan söyleyeyim IU'yu çok ufak bulduğum için başrollere pek yakıştıramıyorum ama inşallah burda güzel bir şekilde çıkar karşıma.. 

Şunu söylemeden geçmek istemiyorum fragmanı izlerken çok heyecanlandım Lee Joon Ki'yi bir an olsun Muhteşem Kraliçe'deki Bidam'a benzettim izlediğinizde siz benzeteceksiniz eminim.. O dizide en sevdiğim krakterdi Bidam Ondan sonra Mişil.. Ha bu arada birbirinden yakışıklı oyuncular var IU şanslı :D Neyse tanıtımına geçelim bakalım.. :D

Scarlet Heart Ryeo 2016

Diğer Adı: Startling with Each Step
Yönetmen: Kim Kyu Tae
Senarist: Jo Yoon Young
Kanal: SBS
Bölüm Sayısı: 20
Yayın Tarihi: 29 Ağustos 2016
Yayın Günleri ve Saati: Pazartesi ve Salı/22.00
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore

Oyuncular:


Bide 9. Prensimiz var onu listeye eklemeyi unutmuşum.
Yoon Sun Woo ( Wang Won 9.Prens)


Konusu:

Dizi Çin'in en iyi dizileri arasında bulunan ve aynı ismi taşıyan roman olan Bu Bu Jing Xin (Startling with Each Step)'den uyarlaması.. Zamanda yolculuk yapan bir kadını konu alıyor. Tam olarak güneş tutulmasının gerçekleştiği gece Hae-Soo (IU), Goryeo zamanına yolculuk yapar. O dönemde diğer insanların gördüğü yerde korktuğu Wang So'ya (Lee Joon-Gi'me :)) aşık olacaktır.


 
 
 

 
 


Fragmanlar:




Sonunda dizim başladı ve izlemek isteyenler için link: Tıklayın

Yorumlarınızı bekliyorum !!

4 yorum:

  1. Tanıtım çok güzel oluş ellerine sağlık giflere bayıldım. Diziye bu hafta başladım ve bayıldım tarihi dizileri pek sevmem sadece gu family book izlemiştim çok tavsiye edilmişti ama onu da pek beğenmemiştim konusu farklı olsa da sıkmaya erken başlamıştı ama bu dizi çok akıcı geldi bir tarihi diziyi bu kadar seveceğimi tahmin edemezdim:))buna başlama sebebim Lee jun ki hiç beklemediğim şekilde 1.bölümde kendine bağladı ama reytinglerin düşük olmasına üzüldüm yine de dizinin yurt dışında popüler olmasını etkilemiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğine sevindim ben tarihi dizileri daha çok severim hele ki Lee jun Ki varsa o ayrı bir güzel oluyor.. :))

      Sil
  2. Bu dizinin cin versiyonu varmis . Adı ne acaba bilen varmı ????

    YanıtlaSil