13 Ekim 2016 Perşembe

Adını Sen Koy 2016 Türk Dizisi

Ömer ve Zehra
Size çok sevdiğim bir diziden bahsetmek istiyorum.. Konusunun Hint ve Kore yapımlarına benzemesinden dolayı ilgimi daha çok çekti özelliklede Hint yapımı olan Bir Garip Aşk adıyla Kanal 7'de yayınlanan hint dizisindeki başrol erkek olan Arnav'a çok benzettim bakışları, duruşu yani karakterinin hepsiyle tam bir Arnav olmuş ilk Hint dizim olmasından dolayı bu diziyi çok benzettim anlayacağınız Ömer karakterini görünce istem dışı Arnav diyorum.. Arnavın dizisi geldimi gibisinden.. :)) Şimdilik çok iyi gidiyor dizi ben genelde Türk dizilerini pek izlemem ama bu ayrı inşallah güzel bir şekilde devam eder.. Ömer ve Zehra'nın aşkını çok merak ediyorum..

Hakkında:

Adı: Adını Sen Koy
Dil: Türkçe
Türü: Aile, Romantizm
Yayın Tarihi: 19 Eylül 2016
Kanal ve Saat: TRT 1 - 17.00 (Hafta içi hergün)

Oyuncular:

Erkan Meriç (Ömer)
Soğuk kanlı insanlara çabucak inanmayan yargılayıcı kız kardeşi uğruna herşey yapan bir karakter.
***
Hazal Subaşı (Zehra)
Ailesi uğruna herşey yapabilecek olan bir kız.. Şans eseri Ömerle tanışacak ve bir oyun sonucunda Ömer'le evlenmek zorunda kalacak.. 
***
Ezgi Baran (Alev)

Ömer'e aşık ve tipik kötü kızlardan..
***
Aykut İğdeli(Nihat)
Yaprak Durmaz(Ayşe)
Musab EKİCİ(Yener)
Umut AKSOY(Demir)
Nur SAÇBÜKER(Sevim Kaya)
Fatma KARANFİL(Müzeyyen KERVANCIOĞLU)

Konusu:

Ömer altı aylık ömrü kalan kardeşinin mutluluğu için hiç beklemediği anda mecburi bir oyunun içinde bulur kendini… Bambaşka bir dünyadan gelen Zehra ile evlenmek zorundadır. Altı aylık sözleşmeli, formalite bir evlilik yapacak, bunun için Zehra’ya istediği parayı ödeyecek, onun altı ayını satın alacaktır. Bakalım ilişkiden nasıl bir aşk doğacaktır?

Hayran Videolarından..

Yorumlarınız bekliyorum arkadaşlar Görüşmek dileğiyle..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder