28 Nisan 2017 Cuma

Love Ka Hai Intezaar 2017 Hint Dizisi

Zamanında baya sevildi bu dizi bende daha halen izlemedim ama izleyeceğim kesin. Sizede şuan tavsiye ediyorum fragmanlar baya iyi izleyin göreceksiniz:)

Hakkında:

 Adı: Love Ka Hai Intezaar
Tür: Romantik, Dram
Yapımcı: Siddharth Malhotra
Senarist: Nina Arora
Yayınlanma Tarihi: 15 Mayıs 2017 - 30 Eylül 2017
Bölüm Sayısı: 120
Bölüm Süresi: 23 dk.
Dil: Hintçe
Ülke: Hindistan
***

Konusu:

Kariyerinin tepe noktasında olan yetenekli bir oyuncu olan Kamini Mathur‘un (Sanjeeda Sheikh) hikayesi ile başlıyor. Kamini Mathur Bollywood’un bir divasıdır, ancak kişisel hayatında basit ve sıradan bir kızdır. Kızımızın babası Bir IAS subayıdır. Annesi ise oyuncudur. Güzel ve ünlü kızımızın etrafı yalnızca şöhreti ve güzelliği için ona sokulan erkeklerle çevrilidir. Bu sahte ilgiden bunalan güzel kızımız gerçek aşkı bulmaya çalışıyor. Bir süre sonra aradığı gerçek aşkı ortaya çıkıyor. Keith Sequeira isim yakışıklı oyuncunun canlandırdığı Madhav karakteri aradığı aşktır.

Maharaja Madhav Singh(Keith Sequeira) son derece doğrucu ve adil bir adamdır. Kraliyet ailesi mensubudur ama bu statüyü sevmez. Romantik bir adam olan Maharaja, kendisine eşlik edecek bir ruh arkadaşı aramaktadır.

Kamini ile Madhav arasında bir yakınlaşma başlar. Ancak Madhav’ın Rani Vijayalakshmi ile evli olduğu ve Madhavi adlı üç yaşında bir kız çocuğunun olduğu kısa süre içerisinde ortaya çıkıyor. Bu arada Kamini hamiledir ve işler karışır. Sonra dizi 20 yıl ileri gidiyor ve diziye yeni karakterler ekleniyor. Mohini (Preetika Rao), Madhavi (Heena Parmar) ve Ayaan (Mohit Sehgal) arasında bir aşk üçgeni yaşanıyor. Sürükleyici ve romantik bir dizi olan Love Ka Hai Intezaar, Hint dizi fanları tarafından oldukça beğenildi.
***

Oyuncular:

Preetika Rao, Mohini Mathur rolünde..
~~
 Mohit Sehgal, Ayaan Mehta rolünde..
~~
Sanjeeda Sheikh, Kamini Mathur rolünde..
~~
 Keith Sequeira, Maharaja Madhav Singh Ranawat rolünde..
***


Fragmanlar:
20 yıl sonra
 
***
Not: Türkçe Alt Yazılı Hint Dizileri için Liste 1 TıklayınListe 2 TıklayınListe 3 Tıklayın!

Yorumlarınızı bekliyorum

2 yorum:

  1. Bu filmin bölümlerini türkçe alttyazili verseniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İngilizce alt yazılısı olsa belki çevrilebilir.

      Sil