11 Nisan 2017 Salı

Jaana Na Dil Se Door 2016 Hint Dizisi

Atharva ve Vividha
Ben bu diziyi İnstagram'dan takip ediyorum ama bölümler çok ileride ve şöyle bir sürprizde oldu Sadna olarak bildiğimiz Sara Khan'da yer almaya başladı sanki yine kötü karakterli bakalım izledikçe anlayacağım inşaallah öyle değildir. Ha bu arada bu dizi halen devam ediyor. Bu dizinin Türkçe çeviriside yapılıyor bilginize.. Şimdi geçelim dizinin konusu ve oyuncularına. Şuan 2020 dizi çoktan bitti mutlaka izlemeniz gereken harika dizilerden birtanesi.

'Kalbimden Uzağa Gitme'

Hakkında:

Adı: Jaana Na Dil Se Door 
Tür: Romantik, Dram
Yönetmen: Sahib Siddiqui
Yayınlanma Tarihi: 09 Mayıs 2016 - 2019
Bölüm Sayısı: 418
Bölüm Süresi 23 dk.
Dil: Hintçe
Ülke: Hindistan
***

Konusu:

Ajmer’in sokaklarında geçiyor. Dizi, tamamen farklı çevrelerde yetişen Vividha ve Atharv’ın karşılaşıp, birbirlerinin dünyasını sonsuza dek değiştirmelerini anlatmaktadır. Aşkın; motivasyon, cesaret ve güvenle desteklendiğinde nasıl insana kendini keşfetme kudreti verdiğini anlatan dizide bazen güleceksiniz bazende ağlayacaksınız. Vividha,nın babası Kailash son derece otoriter ve dediğim dedik bir adamdır. Vividha kızımız babasını kahraman olarak görür ve öğretilerini sorgulamadan hemen takip eder. Mutlu bir hayatları vardır. Atharya bu mutlu ailenin damat adayıdır. Atharva, Vividha’nın babasının istediği damat adayına pek benzemez. Atharva, Kailash’ın kızı için istediği bu mükemmel görüntüye uymaz ama sonunda Vividha’nın kalbini kazanır. Atharya ve Vividha’nın aşkları bir çok testten geçecektir. Atharva pozitif biridir. Bu iki sevgilinin romantik aşk hikayesini izlerken ilk 10 bölümü biraz karakterlere alışmakla geçecek. Sonrasında olayların olmadık gelişmesine tanık olmaya başlayacaksınız. Dizide iki sevgili birbirine çok yakışıyor. İzlemesi çok zevkli olan bir Hint dizisi olduğunu söyleyebiliriz.
***

Oyuncular:

Vikram Singh Chauhan dizide Atharva Sujata rolünde yer alıyor.
***
Shivani Surve dizide Vividha Ravish Ramakant rolünde yer alıyor.
***
Fragmanlar:
 
***
Not: Türkçe Alt Yazılı Hint Dizileri için Liste 1 TıklayınListe 2 TıklayınListe 3 Tıklayın!

Yorumlarınızı bekliyorum

2 yorum:

  1. Merhaba Bu diziyi alt yazılı nereden izleyebilirim acaba bilgi verirseniz sevinirim yeni keşfettiğim için bulamadım bir çok sitede kapanmış zaten

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 'jaana na dil se door izle' böyle yazarsan googleye direk çıkıyor. Bulamazsan sinematik sitesine bak:)

      Sil