7 Mart 2019 Perşembe

My Amazing Boyfriend 2 / 2019 Çin Dizisi

Demek 2. sezonu varmış bu dizinin az önce ilk bölümünü izledim ama ilk sezona ayrı bir ilgim vardı ilk ikili çok güzeldi ve hikayeleri de çok farklı başlamıştı keşke aynı oyuncular olsaydı bu yeni sezonun oyuncuları da çok iyi ama farklı bir dizi havası veriyor eskileri de andırmıyor değil ama yine de işte.. Beğenmedim değil çok beğendim 2. sezonu ama yinede tekrar söylüyorum değişik geldi. İkinci Tian'da çok tatlı böyle izlettiriyor hayal kırıklığı yok ama eski oyuncuları çok özlediğimi fark ettim bakalım izledikçe sonu nasıl olacak çok merak ediyorum. :)
İkici sezon tanıtımı:

Hakkında:

Adı: My Amazing Boyfriend 2 / İnanılmaz Erkek Arkadaşım 2
Tür: Fantastik, Romantik, Komedi, Gizem
Yönetmen: Deng Ke
Senaryo: Shui Qianmo, Wang Xiongcheng
Yayınlanma Tarihi: 14 Şub 2019 - 21 Mart 2019
Bölüm Sayısı: 28
Bölüm süresi: 45 dk.
Kanal: 
Dil: Çince
Ülke: Çin

Konusu:

Tian Jing Zhi, Xue Ling Qiao'nun bebeğine hamile kalırken, insanla mutant arasındaki fantastik aşk hikayesini sürdürüyor. Tian Jing Zhi ve Xue Ling Qiao, bir trafik kazası nedeniyle buluştu ve sonunda aşık oldular. İkinci sınıf bir aktris ve yüzyıllarca uyumak için okyanusun altında sıkışıp kalmış bir mutant. Ona huzurlu ve sıradan bir hayat vermek için ayrılmaya karar verir. Çok geçmeden, Tian Jing Zhi hamile olduğunu öğrenir. Anne ve çocuk için endişe duymayan Xue Ling Qiao, sessizce yan tarafa geçer. Yol boyunca, Tian Jing Zhi, Yun Zhen ile tanışır ve gerçekten iyi geçindiklerini tespit eder. Yun Zhen de aynı şekilde hissediyor ve onu romantik bir şekilde sürdürmeye başlıyor.
Bu arada, Qiu Yue Bai liderliğindeki S Örgütü, Tian Jing Zhi'nin hamileliğini öğrendi. Qiu Yue Bai, kimliğini, kendi kazancı için kullanmaya çalışırken, onunla temasa geçmek için göreceli olarak kullanıyor. Aynı zamanda, kentteki kadınlar gizemli bir şekilde ortadan kaybolmaya başladığında, bir vaka demlenmeye başlıyor.
***

Oyuncular:

Mike Angelo, Xue Ling Qiao rolünde..
Yu Esther, Tian Jing Zhi rolünde..
Fingal Fu, Li Yan Zhi rolünde..
Aro Yang, Feng Dong Dong rolünde..
Yang Zhi, Ying Bai Lu rolünde..
Miles Wei, Dr. Jiang rolünde..
Li Ge Yang, Yun Zhen rolünde..
Not: My Amazing Boyfriend 1. Sezon Tanıtımı için Tıklayın!
Yorumlarınızı bekliyorum

4 yorum:

  1. 2. Sezon 5. bölümdeyim. Dizi guzel ama açıkçası çok arafta kaldim bitirsem mi bitirmesem mi diye. Konu guzel ama yavas ilerlemesi itici geldi. Eğer 2. sezonu izlediysen sence nasıldı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında doğruyu söylemek gerekirse 1. sezonu daha çok beğendim buda güzeldir diye başladım yarım bıraktığım bir dizi oldu.

      Sil
  2. Qiu Yue Bai bu adamın asıl adını öğrenebilirmiyim

    YanıtlaSil