2 Temmuz 2019 Salı

Watcher 2019 Kore Dizisi

Sonunda Polisiye konulu bir OCN dizisi daha inşaallah daha çok gelir. Dizi izlemeyi özledim izleyecek kaliteli bir dizim yok. Voice'nin 3. sezonuda bitti. Kaliteli dizi tavsiyelerinizi bekliyorum.
'İzleyici'

Hakkında:

Adı: Watcher
Tür: Aksiyon, Gerilim, Polisiye
Yönetmen: Ahn Gil-Ho
Senaryo: Han Sang-Woon
Yayınlanma Tarihi: 6 Temmuz 2019
Yayınlanma Günleri: Cumartesi & Pazar – 22:20
Bölüm Sayısı: 
Kanal: OCN
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore
***

Konusu:

Trajik bir olay yüzünden hayatları mahvolan üç kişinin etrafında dönmektedir. Bu üç kişi, yolsuzluk olaylarına karışan polisleri bulmak için kurulan bir soruşturma ekibinin üyesi olur ve böylece hayatlarını mahveden trajik olayın perde arkasını gün yüzünde çıkarmak için birlikte çalışmaya başlar.
***

Oyuncular:

Han Suk-Kyu, elit bir dedektif olan Do Chi-Gwang rolünde.. Suçluları yakalamaktan gurur duyan, son derece dikkatli ve akıllı birisidir. Bir dizi davadan sonra, polislerin karıştığı yolsuzluk davalarının aslında küçümsenmemesi gerektiğini anlar. Bu yüzden, bu tip davaları soruşturan içişleri soruşturma ekibinin şefi olur.
***
***
Seo Kang-Joon, Polis memuru olan Kim Young-Koon rolünde.. Mobil devriye ekibinin bir üyesidir. Soğuk kalpli bir insan gibi görünmesine karşın aslında oldukça sıcak kalpli, duygularını belli etmeyen bir insandır. Diğer insanlarla yakın bir ilişki kurmaktan kaçınmaktadır. Bir gün, unutmaya çalıştığı trajik bir olayla ilgisi olan Do Chi-Gwang ile karşılaşır. Bu trajik olayı unutup kaçmaya çalışmaktan vazgeçer. Böylece Do Chi-Gwang ile tanışmak ve bu trajik olayın arkasındaki gerçeği bulmak için içişleri soruşturma ekibine katılır.
***
Kim Hyun-Joo, popüler bir avukat olan Han Tae-Joo rolünde.. Polis akademisinden mezun olduktan sonra bir savcı olmaya karar verir. Bir gün, savcı olarak aldığı bir davada, kendisini karmaşık bir olayın içerisinde bulur ve hayatı büyük bir tehlikeye girer. Ancak hayatta kalmayı başarır. O olaydan sonra savcılığı bırakarak kendi hukuk bürosunu açar ve avukatlık yapmaya başlar. Do Chi-Gwang ve Kim Young-Koon ile tanıştıktan sonra içişleri soruşturma ekibine katılır.
***
Harika bir ekip olacakları kesin merakla bekliyorum atlamadan izlediğim tek serilerden Polisiye:)
~~
Fragman:
Yorumlarınızı bekliyorum

2 yorum:

  1. Bu diziyide senin sayende keşfettim, beğendiğim diziler arasında...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende herkesin beğeneceği türde diziler paylaşmayı seviyorum. Beğendiğine sevindim ^^

      Sil