10 Temmuz 2019 Çarşamba

Princess Hours Kore Dizisi

Sizde de oluyor mu dönüp dolaşıp ilk izlediğiniz diziyi izlemek kaç defa oldu izleyeli 10 geçmiştir bence belki daha fazlada olabilir. Dün akşam yeni dizi arayışındayken 'Goong' yani 'Düşlerimin Prensi' dizisi geldi önüme ve tekrardan izlemeye başladım. İzlerken sanki ilk defa izliyormuş gibi oluyorum ve bu beni daha çok heyecanlandırıyor. Hemde çok özlediğimi fark ediyorum. Bunun gibi diziler çıksa artık diyorum. İzlemeyen kalmamıştır biliyorum ama yeni nesilde izlemeyen olabilir izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.

Hakkında:

Adı: Princess Hours, Goong, Düşerimin Prensi
Tür: Romantik, Komedi
Yönetmen: Hwang In-Roe, Kim Do-Hyung
Senaryo: In Eun-A, Park So-Hee (comic)
Yayınlanma Tarihi: 11 Ocak - 30 Mart 2006
Yayınlanma Günleri: Çarşamba & Perşembe 21:55
Bölüm Sayısı: 24 
Kanal: MBC
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore
***

Konusu:

Dizi kralın hastalandığı haberiyle başlar. Kralın her an ölebileceği düşüncesiyle veliaht prens Shin'e bir eş bulmak gereklidir. Shin, balerinlikle uğraşan sevgilisi Hyorin'e evlenme teklif eder ama Hyorin balerin olmayı daha çok istediğini söyleyerek onu reddeder.Bunun üzerine Shin, daha önce verilmiş bir sözün üzerine Chae-kyong adında bir kızla evlenmek zorunda kalır... 

Chae-kyong, saray yaşamına tamamen yabancı, halktan biridir.Shin'den tamamen farklıdır.Katı kurallarla büyümüş Shin'e karşın hiçbir kural tanımaz, ayrıca Shin ve zengin çevresi kadar da kültürlü değildir.Fakat zor durumda olan ailesi için bu evliliği kabul etmek zorunda kalır.
***

Oyuncular:

Yoon Eun Hye, Shin Chae-Kyung rolünde..
Ju Ji Hoon, Lee Shin rolünde..
Kim Jeong Hoon, Lee Yul rolünde..
Song Ji Hyo, Min Hyo-Rin rolünde..
***
~~
Jae Dam Media'nın CEO'su Hwang Nam Yong, “Yeni projeler yaratmaya devam etmek önemlidir, ancak fikri mülkiyet açısından halihazırda var olan iyi projelere aktif olarak yeni bir hayat vermenin de önemli olduğunu düşünüyoruz. "Goong", bu yeni IP "patlaması" nda önemli bir vaka haline gelecek. " 

"Goong" yeniden yapımı hakkında ne düşünüyorsunuz?
***
Dizi izlemek için: Tıklayın!
Yorumlarınızı bekliyorum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder