22 Ağustos 2019 Perşembe

My Country 2019 Tarihi Kore Dizisi

Fragmandan bir Hong Gil Dong havası sezdim onun için hemen paylaşmak istedim. İnşaallah o seriler gibi harika bir şey olur da izlemesi keyifli olsun. Oyuncularda müthiş buda beklediğim diziler arasına girdi.

'ÜLKEM'

Hakkında: 

Adı: My Country
Tür: Tarih, Romantik, Aksiyon
Yönetmen: Kim Jin-Won
Senaryo: Chae Seung-Dae
Yayınlanma Tarihi: 4 Ekim 2019 - 23 Kasım 2019
Yayınlanma Günleri: Cuma & Cumartesi – 22:50
Bölüm Sayısı: 16
Kanal: JTBC
Ülke: Güney Kore
Dil: Korece
***

Konusu: 


Goryeo Hanedanlığı'nın sonu ile Joseon Hanedanlığı'nın başlangıç döneminde, sevdiklerini korumaya çalışan üç kişi etrafında dönecek. Seo Hwi (Yang Se-Jong) ve Nam Sun-Ho (Woo Do-Hwan), 'benim ülkem' konusundaki fikir ayrılıkları nedeni ile iki arkadaş kılıçlarını birbirine karşı yöneltir.

***

Oyuncular:

“Daha güçlü olacağım. Çünkü korumam gereken biri var. ”
Yang Se-Jong, Seo Hwi rolünde.. bir savaşçıdır. Babası Seo Geom ünlü bir komutandır. Seo Hwi, haksızlığa gelince asla taviz vermez. Hayatı cehenneme dönüşse bile yine de gülümsemeye devam eder.
~~
“Alacağım. Sana sırtımı dönmem gerekse bile. ”
Woo Do-Hwan, Nam Sun-Ho rolünde.. akıllı ve yetenekli bir şahsiyettir. Ancak annesi en düşük sınıftan olduğu için ailesinin bir parçası olarak kabul görülmemektedir ve bu onda derin yaralar açmıştır. Bu yüzden askeri sınavı geçmek istemektedir. Ancak babasının karıştığı yolsuzluklardan dolayı askeri memur olmaktan vazgeçmek zorunda kalır. Dahası, bir yanlış anlaşılma sonucu, en yakın arkadaşı Seo Hwi ile birbirlerine düşman olur. ( Bu çocuğun dizilerde ki kaderi de hep böyle sanki)

~~
“Güç denilen şeyi kazanacağım. Çünkü gücüm varsa kimseyi kaybetmeyeceğim. ”
Seol Hyun, Han Hee-Jae rolünde.. ülkesindeki yolsuzluklara karşı savaşmaktadır. 'Yihwaroo' adlı bir istihbarat grubunun lideri olarak yetiştirilmiştir. Dövüş sanatlarında oldukça yetenekli ve aynı zamanda zeki birisidir.

~~
“Her şeyi elime alacağım. Babamın ülkesi dahil. ”
Jang Hyuk, Prens Lee Bang-Won rolünde.. babasına Goryeo Hanedanlığı'nı devrip, Joseon Hanedanlığı'nı kurmasına ve tahta çıkmasına yardım eder. Ancak Joseon Hanedanlığı'nın kurulmasında büyük yardımı olmasına rağmen veliaht prens olarak seçilmez. Babası, Bang-Won’un üvey kardeşini veliaht prens olarak ilan eder. Bang-Won tahttan vazgeçmez ve bunun için büyük bir mücadeleye başlar.

~~

Kim Seo-Kyung, Sabyung Cheon-Ga rolünde..

Cho Yi-Hyun, Seo-Yeon rolünde..
Lee Seung-Chul, Lee Saek rolünde..
***
Fragman:


Not: En iyi Kore dizi tavsiyeleri için Tıklayın!
Yorumlarınızı bekliyorum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder