13 Ağustos 2019 Salı

Flower Crew: Joseon Marriage Agency 2019 Kore Dizisi

Joseon dönemimde çöpçatanlık ajanı çoğu filmlerde görmüşüzdür ve çokta sevmişizdir böyle konulu filmleri şimdi dizi hemde tarihi bence tadından yenmez listeme bir dizi daha eklenmiş oldu.
'Çiçek Ekibi: Joseon Evlilik Ajansı'

Hakkında: 

Adı: Flower Crew: Joseon Marriage Agency 
Tür: Tarih, Romantik
Yönetmen: Kim Ga-Ram 
Senaryo: Kim Yi-Rang (roman, senaryo)
Yayınlanma Tarihi: 16 Eylül 2019 
Yayınlanma Günleri: Pazartesi & Salı – 21:30
Bölüm Sayısı: 
Kanal: JTBC 
Ülke: Güney Kore 
Dil: Korece 
*** 

Konusu: 

Lee Soo ( Seo Ji-Hoon ) bir kral olmadan önce , kırsal kesimde sıradan bir demirci idi. Hayatı 23 yaşında aniden değişti. Bu, Lee Soo'nun Joseon Kralı olduğu zamandı. Bu arada, Lee Soo'nun ilk aşkı Gae-Ddong ( Kong Seung-Yeon ). Taht almadan önce onu sevdi. Kral Lee Soo, Gae-Ddong ile evlenmek istiyor, ancak mütevazi geçmişi nedeniyle, neredeyse imkansız. Gae-Ddong ile evlenmek için, Lee Soo Çiçek Ekibi Eşleştirme Ajansı'nı işe aldı. Ajans 3 yakışıklı adamdan oluşuyor: Ma Hoon ( Kim Min-Jae ), Do Joon ( Byeon Woo-Seok ) ve Ko Young-Soo ( Park Ji-Hoon ) ve Joseon'daki en iyi çöpçatanlık ajansı. Kral Lee Soo, Çiçek Ekibi'nden Gae-Ddong'u asil bir kadın yapmasını ister.
***

Oyuncular:

Kim Min-Jae, Çiçek Ekibi'nin lideri olan Ma Hoon rolünde.. Joseon’un en iyi çöpçatanı ve en çekici erkeğidir. Arkadaşlık, evlilik, boşanma ve yeniden evlenme konularında insanlara yardım eden işletmesini yönetirken müşterilerinde cinsiyet veya statü ayrımı yapmaz. Sezgilerini ve yeteneğini kullanarak müşterilerine doğru kişiyi bulmak amacıyla insanları gözlemler.
***
Kong Seung-Yeon, Kral Lee Soo’nun ilk aşkı olan Gae Ddong rolünde.. Oldukça dik başlı ve sert bir kızdır. Geçimini sağlayabilmek için etek yerine pantolonu seçmiştir. Bir kadın olmasına karşın odun kesmek, ağır pirinç torbalarını taşımak ve sokakta kavga eden insanları durdurmak gibi işlerden para kazanmasıyla tanınmaktadır. Erkek kardeşini bulabilmek için Hanyang’a gelmiştir.
***
Seo Ji-Hoon, Joseon Hanedanlığı’nın Kralı Lee Soo rolünde.. . Kral olmadan önce özgür bir hayata sahipken şimdi 24 saat hizmetçilerinin gözlemi altında olduğu bir hayat yaşmaktadır. Hepsinden önemlisi, Joseon Hanedanlığı’nın Kralı olmasıyla birlikte Gae Ddong ile evlenmesi imkânsız hale gelir. Saraydaki kadınların sürekli onu baştan çıkarma girişimlerinden de bıkmıştır. Bu yüzden, 'Çiçek Ekibi'nden Gae Ddong’u bir asile çevirmesini ister.
***
Park Ji-Hoon, Çiçek Ekibi'ndeki çöpçatanlardan biri olan Ko Young-Soo rolünde.. Joseon’un en iyi giyinen ve en havalı adamıdır. Güzellik ve moda konusundaki yeteneği sayesinde eline attığı herkesi güzel ve çekici biri haline getirebilmektedir.
***
Byeon Woo-Seok, Çiçek Ekibi'ndeki çöpçatanlardan biri olan Do Joon rolünde.. Çiçek Ekibi'nin muhbiri görevini üstlenmektedir. Soylu ve varlıklı bir aileden gelmektedir. Ancak bir gün, ailesi dibe vurur ve Do Joon amaçsız bir hayat yaşamaya başlar. 
~.~
Fragman:

Not: En sevilen Mini Kore Dizileri için Tıklayın!
Yorumlarınızı bekliyorum

2 yorum:

  1. Tanıtımlardan anladığım kadarıyla Eğlenceli bir diziye benziyor... Zaten tarihi dizileri bence çok daha güzel oluyor. Ama daha tazecik :) 8 bölümün çevirisi var. Biraz daha bekleyip öyle izliycem. Vagabond'a da başladım ama beklemek çok sıkıcıymış :D öğrenmiş oldum.. BU biraz bölümleri biriksin öyle başlıycam..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum bende bölümleri bitirip öyle bir diziye başlıyorum.

      Sil