4 Eylül 2019 Çarşamba

The Lies Within 2019 Kore Dizisi

İşte beklediğim OCN dizilerden bir tanesi gerilim ve gizemi bol olan heyecanlı bir yapım olacağı posterinden anlaşılacağı üzere merakla beklediğim ilk yapımlardan. Lee Min Ki'nin bir dizisini izlerken bu adama dedektiflik çok yakışır ve bir süre sonra bu diziden haber gelmesi beni çok mutlu etmişti. Sanki birileri beni duymuş gibi harika!
“İçimdeki Yalanlar”

Hakkında: 

Adı: The Lies Within - Everyone's Lie
Tür: Gerilim, Gizem, Polisiye, Aksiyon
Yönetmen: Lee Yoon-Jung 
Senaryo: Jeon Young-Shin, Won Yoo-Jung
Yayınlanma Tarihi: 12 Ekim 2019 - 
Yayınlanma Günleri: Cumartesi & Pazar – 22:20
Bölüm Sayısı: 
Kanal: OCN
Ülke: Güney Kore 
Dil: Korece 
*** 

Konusu: 

Meydana gelen bir dizi olayın perde arkasını gün yüzüne çıkarmaya çalışan Kim Seo-Hee (Lee Yoo-Young) ile ona yardım eden bir dedektifin (Lee Min-Ki) etrafında dönmektedir. Seo-Hee’nin babası trafik kazasında hayatını kaybeder ve hemen ardından kocası ortadan kaybolur. Davaya atanan dedektif ile birlikte olaydaki komployu gün yüzüne çıkarmaya çalışır.
***

Oyuncular:

Lee Min-Ki, dedektif Jo Tae-Sik rolünde.. Dışarıdan bakınca soğuk biri gibi görünmesine karşın aslında oldukça sevecen ve cesur birisidir. Bir zamanlar suçluları yakalamakta oldukça yetenekli bir dedektifken şimdilerde sakin ve huzurlu bir hayatın hayalini kurmaktadır. Bu nedenle, küçük bir köydeki karakola tayinini ister. Ancak trafik kazasında hayatını kaybeden bir milletvekilinin davasına atanır. Bu trafik kazasında şüpheli şeyler olduğunu fark eder. Derken ölen milletvekilinin damadı ortadan kaybolur.
~~
Lee Yoo-Young, Kim Seo-Hee rolünde.. Kocası ile her iki tarafın ailesinin çıkarları için evlenmiştir ve mutlu bir evlilikleri yoktur. Babasının ölümünün arkasındaki gerçeği bulmak ve kayıp kocasını kurtarmak için milletvekili olur.
~~
On Joo-Wan, Jin Young-Min rolünde..
Lee Joon-Hyuk, Yoo Dae-Yong rolünde..
Kim Si-Eun, Kang Jin-Kyung rolünde..
Yun Jong-Seok, Jeon Ho-Kyu rolünde..
***
Fragman:

Umarım hayal kırıklığı yaşatmaz. En sevdiğim diziler arasına girer.
Not: En iyi Kore dizi tavsiyeleri için Tıklayın!
Yorumlarınızı bekliyorum

2 yorum:

  1. yarın başlıyorrmuş. fragmanlarını şimdi izledim bende meraklandım. inşallah sürükleyici bir dizi olur.

    YanıtlaSil