23 Ocak 2020 Perşembe

Jhooti 2020 Pakistan Dizisi

Oha diyorum fragmanları izleyince bu dizi ikizli bir kızın bir adamın hayatını nasıl yok edebileceğini anlatıyor anladığım kadarıyla ama nasıl bir ders alacak o muamma beni şaşırttı. Kızda Pakistan oyuncularının en güzel kızlarından sanırım.
'Jhooti' Bir Yalan ve İhanetin Hikayesi

Hakkında:

Adı: Jhooti 
Tür: Dram, Romantik
Yönetmen: Syed Ramish Rizvi
Senarist: Ali Moeen
Bölüm sayısı: -
Bölüm Süresi: 38 - 40 dk.
Yayınlanma Tarihi: 1 Şubat 2020 - devam ediyor.
Yayın Günü ve Saati: Cumartesi, 20.00
Kanal: Ary TV
Ülke: Pakistan 
Dil: Urduca 
***

Konusu:

Jhooti, ​​istediği her şeyi elde etmek için yalan söyleme alışkanlığına sahip bir kızın, Nirma'nın hikayesini anlatır. Öyle bir inançla yapıyor ki, asla yakalanmıyor.
***

Oyuncular:

Iqra Aziz Hussain, Nirma rolünde.. orta sınıf bir aileye ait bencil ve ben merkezli bir kız. arzusu zengin olmak ve lüks bir yaşam tarzına sahip olmak. Nirma, ailesi tarafından, hayat arkadaşı olarak hayal ettiği şeyin tersi olan Nasir ile evlenmek için baskı altındadır.
~
Ahmed Ali Butt, Nasir rolünde.. Nirma'nın yaşadığı mahallede küçük bir mağaza işleten basit bir adam. Nirma'ya deli gibi aşık.
~
Yasir Hussain, Ali rolünde.. Nirma'dan daha büyük bir yalancı.
~
Tauqeer Nasir, Akbar rolünde.. Nirma'nın babasıdır. Kızını seviyor ve onu şımarttı. Her durumda kızının tarafını tutuyor.
~
Madiha Rizvi, Zubia rolünde.. Nirma'nın en büyük kız kardeşi. Nirma'nın sürekli yalanlarının ve aldatmacasının hedefi olmaya devam ediyor.
~
Zahid Qureshi (Manzoor rolünde) ve Shaista Jabeen (Zubaida rolünde), Nasir'in ebeveynleridir. Onlar Nirma'nın açgözlü planları tarafından sömürülen masum insanlar.
~
Qasım Khan, Majid rolünde.. Nirma ve Mariyum Nafees'in Saman'ın karısı olduğu ikinci büyük kardeşidir. Majid, Nirma'nın doğasının farkındadır ve onu asla desteklemez. Karısı ise Nirma'yı daima destekliyor.
~
Asma Abbas
Paras Masroor
Mariyam Nafees
Emaan
***
Dizi Ostu: 

~~
Not: Türkçe Altyazılı Pakistan Dizileri için Tıklayın!
Yorumlarınızı bekliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder