28 Nisan 2023 Cuma

Türkçe Altyazılı Çin Dizileri 2020

Merhaba arkadaşlar Çin dizileri için yeni bir liste yapmak istedim bu listede 2020 yılında yayınlanan Çin dizileri ve Youtube'da altyazılı olarak rahatlıkla izleyebileceğimiz dizilerini ekleyeceğim varsa izlediğiniz listede yoksa lütfen yorumlarda belirtin ki ekleyebileyim.

Bu dizilerden en beğendiğiniz hangisi oldu?? :)
~.~

The Heiress

Erkek kılığına girmiş başrol kızımız desem zaten diziyi izleyesin gelir. Youtube da altyazılı olarak var. Türkçe adı, Kadın Vâris. Kesinlikle izlemeniz gereken Çin dizilerinden birtanesi.

Konusu: Han Yuan Niang, kuzey sınırında askeri gücü elinde tutan Han Ailesi'nin en büyük kızıdır. Han Ailesi'nin askeri gücünün hiçbir erkek varisi olmadığı için imparatorluktan etkilenmemesini sağlamak için erken vefat eden ikiz kardeşi Han Shi Yi kılığına girer. Kendisini tarafına çekmek isteyenleri kandırmak için şehvetli, zayıf ve eğitimsiz bir adam olarak gösterir. Beklenmedik bir şekilde, Beşinci Prens Chen Ting Yi'nin arkadaşı olur ve Veliaht Prens olmasına yardım eder. Başbakanın oğlu Wang Zhong Yu, sonunda Han Shi Yi'nin kadın kimliğini ve gizli ilişkilerini keşfeder.

Tür: Tarihi, Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 24
***

Perfect And Casual

Çok severek izlediğim bir diziyi daha getirdim. Hemde konusu tam benlik:)) Youtube'da çevirisi var. Türkçe adı, Mükemmel Ve Sıradan

Konusu: Bu hikaye, soğuk ve buzlu "erkek tanrı" profesör Zhang Si Nian ile sakin ve güneşli Yun Shu'nun etrafında döner.

Yun Shu'nun özellikle titiz Si ​​Nian'ı giydirdiği huysuz bir ilk toplantıdan sonra onun üniversite hocası olduğunu öğrenince şok oldu. Bir dizi tesadüfi karşılaşma sayesinde, ikisi sözleşmeli bir evliliğe girmeyi kabul etti. Aralarındaki hisler arttıkça ilişkilerini çevrelerinden nasıl gizli tutacaklar?

Tür: Romantik
Bölüm Sayısı: 24
***

Go Ahead

Youtube'da Türkçe altyazılı kısa videolarına denk gelince diziyi çok sevmeye başladım ve izlemeye devam ettim. Kesinlikle izlemeniz gereken bir Çin dizisi daha:) Youtube'da Türkçe adı, Aile İçin.

Konusu: Hikâye, birbirleri için olabilecek en iyi aile olmak için ortak deneyimlerinde teselli bulan üç sorunlu gencin etrafında dönüyor. 

İşe yaramayan ailelerde büyüyen, kan bağı olmayan üç kişi, evde bulamadıkları sevgiyi özledikleri için birbirlerine aile gibi davranırlar. En büyük erkek kardeş Ling Xiao (Song Weilong), ikinci erkek kardeş He Ziqiu (Zhang Xincheng) ve en küçük kız kardeş Li Jianjian(Tan Songyun) birlikte büyüyor, birbirlerinin seçtikleri yolları desteklerken hayatın neşesini ve çekişmesini yaşıyorlar.

Tür: Komedi, Romantik, Gençlik, Dram, Aile
Bölüm Sayısı: 40
***

General's Lady

Bunu izlemediğime şaşırıyorum gerçekten Youtube'da gezinirken önüme çıktı bir bakayım dedim bayıldım çok komik tatlı bir tarihi Çin dizisi çevirisi de var Türkçe olarak hemde Youtube'da romantik komedi kesinlikle tavsiye ediyorum:)

Konusu: Kötü şöhretli bir general ve bir aristokratın kızı, kendileri için değerli olanı korurken birlikte bir ömür geçirmek için birbirlerinin ellerini tutarlar. Shen Jin, bir kraliyet ailesinin cariyesinin istenmeyen kızı olarak büyüdü. İmparator, sınırları koruyan General Chu Xiu Ming'i seçerek onun için görücü usulü bir evlilik kararı verir. Seçtiği eşine âşık olmasına rağmen, yeni eşinde yerini bulmakta zorlanıyor. Alışılmadık yöntemler kullanarak ordunun pek çok sorununu çözer, onların güvenini ve saygısını kazanır. İmparatorluk mahkemelerinde meydana gelen bir sarsıntı Chu ordusunun hedef alınmasına, Shen Jin'in ailesinin rehin alınmasına ve Shen Jin'e İmparator adına casusluk yapması emredildiğinde felaket vurur. 

Çift bu fırtınaları atlatıp huzur ve mutluluk bulabilir mi?

 Yan Bo Jiang Nan tarafından aynı adlı bir romandan uyarlanmıştır.

Tür: Tarihi, Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 30
***

Dating in the Kitchen

Rosy Zhao'nun şuan izlediğim dizileri çok mu komik olur yaa o kadar eğlenceli ki gülmekten ölüyorum hele ki favori bölümüm kesinlikle 3. bölüm:)) Başrol erkeği çok yakışıklı sayılmaz ama mimikleri çok fena kesinlikle izlemelisiniz dediklerimden. Ha bide yemek konulu dizileri seviyorsanız tam sizlik^^

Konusu: Sert bir gurme olan Lu Jin, Sheng Nan'ın şeflik becerisinden etkilenir ve yeteneğini hemen fark eder. Yemek sevgisini paylaşan bu beklenmedik çift, onları hiç beklemedikleri bir yere götüren beklenmedik bir bağ kurmaya başlar.

Tür: Yemek, Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 24
***

Dr. Cutie

İzledikçe kız başrolü Kim Yoo jung'a benzettim o kadar benziyor ki yüzündeki ben bile aynı yerdeymiş gibi birazcık daha komedi tarzı beklerdim ama yinede çok güzeldi.

Konusu: Küçüklüğünde ailesinin kaybetmesinin intikamını almak için doktor olan kızımızın erkek kılığına girmesiyle başlar. Bakalım ailesini öldürenleri bulabilecek mi??

Tür: Tarihi, Fantastik, Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 28
***

The Romance of Tiger and Rose

O kadar eğlenceli ve komik her bölümde gülebilme ihtimali yüksek diyebilirim. Youtube Türkçe altyazılı olarak var rahatlıkla izleyebilirsiniz eminim çok seveceksiniz.

Konusu: Chen Xiao Qian, tüm hayatını saygın bir senarist olma hayalini gerçekleştirmeye adadı. Ancak işler onun istediği gibi gitmez set arkadaşları ona inanmazlar. Buna dayanamayan Chen Xiao Qian elinden geleni yapar ve bir senaryo ortaya çıkarır. Ancak bir gün uyandığında kendini yazdığı senaryonun içinde bulur. (Zaman yolculuğu gibi..) Eve dönme planları yaptıkça kalbini Prens Han Shuo'ya kaptırır. Bakalım onun uğraşları geri dönmesini sağlayacak mi??

Tür: Komedi, Tarihi, Fantastik, Romantik
Bölüm Sayısı: 24
***

The Sleepless Princess

Size çok yakışıklı ağır bir general getirdim bu aralar başrollere göre dizi izliyorum ilgi çekiciyse izlerim değilse izlemem dizi de gayet akıcı izlemenizi kesinlikle tavsiye ediyorum.

Konusu:  Uykusuzluktan muzdarip bir prenses ve kardeşinin ölümünün nedenini bulmak için görevde olan taş suratlı bir general ve beklenmedik bir şekilde ikilimiz evlenir. Ondan sonra malum ve birbirlerine aşık olma urumunu izleriz. Böyle konuları daha çok seviyorum. Zorlu aşk.

Tür: Tarihi, Fantastik, Romantik
Bölüm Sayısı: 35
***

Dance of the Sky Empire

Fantastik tarihi Çin dizi severlerine çerezlik hemen izlemelik harika bir dizi getirdim size eminim çok seveceksiniz.

Konusu: İnsanların Büyük Ejderha kralını mağlup ettiği bir çağda müreffeh Tang Hanedanlığı'nın zemininde geçiyor. Moyun Akademi, Büyük Tang'ın bir numaralı akademisidir. Ancak okulun bir öğrencisinin, Kunwu klanının yanı sıra ejderha kralının da dönüşü için katalizör olacağı söyleniyor. Li Xuan'ın gelişi; bir insan ve Kunwu melezi, Su you Lian; bir aziz, Long Wei Er; bir prens, kırılgan barışı bozar.

 Bu süre zarfında üçü de karmaşık bir ilişkiye karışır. Li Xuan sonunda halk için bir kahraman haline gelirken, bağlılığının nerede yattığına, kalbiyle kim olduğuna milletiyle ve gençliğinden beri tanıdığı insanlarla karar verme ikilemiyle karşı karşıya kalır.

Tür: Tarihi, Fantastik, Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 28
***

Mr Honesty 

İzlediğinde hemen akan akıcı bir dizi getirdim bilindik konular ama kendini izlettiren çok tatlı bir dizi başroller zaten izleme sebeplerimden birtanesi ikisi çok tatlı ve çokta yakışıyorlar birbirlerine tavsiyeliktir ona göre:))

Konusu: Xu Yi Ren bir günde hem ilişkisini hem de kariyerini kaybeder. Yakın arkadaşı Xia Di, CEO'nun asistanı olarak onu bir mimarlık şirketine tavsiye eder. Ancak röportaj sırasında CEO'nun erkek arkadaşının onu aldatan Fang Zhi You'yi aldattığını gösteren kişi olduğunu öğrenir. Nedenini bilmese de, Xu Yi Ren sonunda işi alır, ancak patronuna yalan söylettirmek gibi garip bir görev alır. Fang Zhi You insanların yalanlarını halka söylemek gibi bir huyu vardır bu durum bazen onu yanlış anlaşılmasına yol açar.

Tür: Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 31
***

You Are My Destiny

İnstagram'da sürekli karşıma çıkıyordu videoları artık izlememin vakti deyip başladım ve çok sevdim sizede tabi ki tavsiye etmek adına listeye ekledim hele ki konusu daha da ilgi çekici ne mi Anlaşmalı Evlilik ve sonradan başlayan aşk serüveni çok severim, nasıl çok cazip değil mi?? Hadi izlemeye:) Ha bide ararken You Are My Destiny 2020 yazın çıkar çünkü bu adda bir sürü dizi var.

Konusu: Hiç onmadık anda hayatları bir anda kesişen iki kişinin, kızın hamile kalması sonucunda anlaşmalı olarak evlenmeleri konu alıyor. No.309 bizim dizi hesabı daha sonrasını izleyip göreceğiz.

Tür: Romantik
Bölüm Sayısı: 36
***

Love Designer

AŞK Tasarımcısı!
Uzun zamandır Çin dizisi izleyemiyordum bu dizi karşıma çıktı ve çok sevdim ve tabi ki listeme ekliyorum eminim sizde çok seveceksiniz şimdilik çevirisi yok Youtube'da İngilizce alt yazılı olarak var ayarlardan Türkçe yapıp izliyorum. Bu arada başrol erkeğimiz çok yakışıklı olmasa da bir çekiciliği var çok sevdim karakterini.

Konusu: Bir moda tasarımcısı ve e-ticaret endüstrisindeki bir adam arasındaki aşk hikayesini anlatıyor. Moda tasarımcısı Zhou Fang, bir dava yüzünden Song Lin ile tanışır (Aslında çoktan tanışmışlardır). En başından beri bir uyumsuzluk içindeler, ancak bazı nedenlerden dolayı işbirliği yapmak zorunda kalırlar. Anlaşmayan bu iki insanın birlikte olması çatışmalara neden olur, ancak birbirleriyle rekabet etme sürecinde Zhou Fang ve Song Lin yavaş yavaş aşık oluyorlar. Kendilerinin daha iyi versiyonları olmalarını istedikleri için, Zhou Fang sofistike bir marka yaratmak için çok çalışıyor, her şeyden önce verimliliğe öncelik veren Song Lin, kariyerinde bir atılıma itiliyor. Bakalım aşkları nasıl sonuçlanacak izleyip göreceğiz.

Tür: Romantik
Bölüm Sayısı: 51
***

Girlfriend


Aşırı tatlı bir Çin dizisi getirdim size hemen izlemeye başlayın konu tanıdık ama her şekilde izlettiriyor ben çok çok sevdim.

Konusu: CEO Ye Feimo'ya ev işlerini yapacak birisine ihtiyacı vardır annesi tarafından gönderilen yan oyuncu Wen Xiaonuan para ihtiyacı olduğundan zorla da olsa evde kalmayı başarır. Daha sonra bir takım olaylar gelişir.

Tür: Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 36
***

Fairyland Lovers


Size ilk bölümnden çok etkilendiğim heleki ilk 3 4 dk çok güzeldi ilk bölüm Türkçe altyazılıydı uarım devamıda öyledir kesinlikle izlenmesi gereken bir dizi olmuş bence sizde bir bakın derim:)

Konusu: Ruh doktoru Bai Qi'nin öykülerini, ruhlarının ruhlarından kurtulmak için dünyayı dolaşırken anlatıyor. Bu süreçte, uzun zaman önce tanıdığı güneşli Lin Xia ile tanışır. Bai Qi, kimliği gizemde olan bir doktor. Taoyuan'ın ruhlarını iyileştirmek için gücünü kullanmak için çok sıradışı bir işi var. Ruhlar dünyevi arzularla kirlenmiş olan insanlardır ve sadece onları iyileştirirken normal yaşamlarına dönebilirler. Yanlışlıkla, Bai Qi ve Lin Xia adlı bir kız çocuğu bir birlikte yaşama anlaşması yapar. Yaşamları kesiştikçe, binlerce yıldır mühürlenen anılarda güz yüzüne çıkar.

Bakalım bu durumdan sonra olaylar nasıl gelişir izleyip görelim.

Tür: Romantik, Komedi, Fantastik
Bölüm Sayısı: 35 
***

Eternal Love of Dream 2020

Bu aralar hep bu diziye denk geliyordum Youtube'dan İngilizce alt yazılı olarak gördüğümde çok sevindim.

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler Tıklayın!
***
Not: Arkadaşlar bu arada söylemek istiyorum telefonda alt yazılı çıkmıyor bunları ancak bilgisayardan izleyebilirsiniz. Çoğunu bazı Türk siteleri de çevirmiştir.

Şimdilik bu kadar umarım beğenirsiniz.
***
Liste 1 Çin dizileri için Tıklayın!
2020 yılı Türkçe altyazılı Çin dizileri için Tıklayın!
2021 yılı Türkçe altyazılı Çin dizileri için Tıklayın!
2022 yılı Türkçe altyazılı Çin dizileri için Tıklayın!
Yorumlarınızı bekliyorum.

24 yorum:

  1. genel olarak sizce çin dizilerimi daha güzel kore dizilerimi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani illa seçmem gerekirse önceliğim tabi ki Kore dizileri olacak.

      Sil
    2. aynen katılıyorum kore daha güzel ama çin dizileri kızları daha komik vede çatlak oluyorlar bide bazılerı çesaretli =) bide bu dizileride ekleye bilirmisiniz acaba =)My Dear Destiny 2020 (Çin) bide bu Mr. Fox and Miss Rose 2020 (Çin) bide My Dear Lady 2020 (Çin) bide bu The Eight 2020 (Çin) Love a Lifetime 2020 (Çin)The Twin Flower Legend 2020 (Çin)Detective Chinatown 2020 (Çin)Novoland The Castle in the Sky 2 The Killing of Three Thousand Crows Skate into Love (Çin)The Love Lasts Two Minds (Çin) The Romance Of Tiger And Rose =)Please Love Me =)Intense Love =)The Chang’an Youth (2020)My Fantastic Mrs Right MY GİRL-2020-ÇİN/LOST ROMANCE-2020-ÇİNT =) o Get Her =) – Arsenal Askeri Akademisi The Legend =) şimdiden çok tşkler =)

      Sil
    3. Rica ederim ben teşekkür ederim tavsiyelerin için şuan bile Çin dizisi izliyorum bu listede olanlar Youtube'da izlenilebilecek Çin dizileri Arsenal dizisini ayrıntılı bir şekilde paylaştım zaten yazdığın dizileri izledikçe eklerim listeye merak etme:))

      Sil
    4. çok tşkler size de iyi seyirler bekliyor olucam =)

      Sil
  2. You are my destiny dizisini nereden izleyebilirim acaba.30 bölümünü izledim fakat izlediğim sitede devamı yok.6 bölüm kaldı yardımcı olurmusunuz lütfen.

    YanıtlaSil
  3. asyadizileri .net var asya mekanı bide you tubede var hangisini istersen artık bide asyadizileriçevirisi de var =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ooo bir sürü site varmış gelen arkadaşlar mutlaka bu yorumu görürler yardımcı olmuş olursun teşekkürler:))

      Sil
    2. rica ederim =) bende yazsam sorun olur diye korkuyordum sevindim bazı siteler istemiyor da yazarken çekinmedim degil ben size çok tşkler ederim sayenizde sitelere gerek kalmadan you tube den izlemeyi ögrendim valla sürsiniz valla =)

      Sil
    3. Benimde isteğim o rahatlığı herkesin bilmesi daha nice diziler izleyeceğiz Youtube sayesinde inşaAllah. Site ismi veren çok oluyor tek şartım güzel bir dilde belirtilmesi onun dışında hiçbir problem yok.:))

      Sil
  4. Merhaba,Bloğunuzdan çok faydalandım,sizin yazınızı okuyana kadar youtube alyazılı izlenebileceğini bilmiyordum.Sitelerde bulamadığım diziler için alternatif oldu,emeğinize sağlık,teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Çok sevindim o zaman senin adına çok teşekkür ederim:))

      Sil
  5. Blogunuz cok guzel listenizdeki dizileri cok befendim. Ama nedense CROCODİLE AND PLOVER BİRD dizisini goremedim
    Siddetle tavsiye ederim. Altyazi google ceviri . Umarim en kisa zamanda cevirilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim dediğin diziyi listeme aldım en kısa zamanda izleyeceğim:))

      Sil
  6. Bende bir site onereyim. AsyaDizileriCeviri.com var. Ceviriler düzgün

    YanıtlaSil
  7. hepsi için teşekkürler ellerinize sağlık artık bu siteden hiç çıkmayacağım ;)))

    YanıtlaSil
  8. Burada paylaştığınız her dizi için ayrı ayrı teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim ne demek keyifli seyirler dilerim:))

      Sil
  9. Bu dizilerin bi çoğu makine çevirisi değilde normal çeviri ile asyalog sitesinde var. Eski adıyla asyadizilericeviri. Asyadizileri net best dizi falan olan yerlerde hep makine çevirisi gördüm pekte düzgün değildi çeviriler. Zevk alarak anlayarak izlemek için asyalog güzel bir yer tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  10. Kore dizileri de güzel Çin dizileri de. Genel olarak Asya dizilerini seviyorum. Japon dizilerini bilmiyorum

    YanıtlaSil
  11. ben kızın erkek kılığına girdiği çin dizilerini öğrenmek istiyorum

    YanıtlaSil