18 Nisan 2023 Salı

Dublajlı Çin Dizileri

Yeni liste yapıyorum bu listemizde dublajlı olan Çin dizileri geldikçe eklemeler yaparak listeyi güncelleyeceğim hem size de kolaylık olur.
~~

İnanılmaz Erkek Arkadaşım - My Amazing Boyfriend

En sevdiğim dizilerden olan bu Çin dizimin dublajı Youtube'da çok tatlı izlemeyen varsa kesinlikle tavsiye ediyorum. Başrol erkek aslen Kore'li olması ilgimi çok çekmişti zamanında izlediğimde çok zevk alarak izlemiştim ve hala en sevdiğim en sevdiğim diziler arasında..

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!
***

Pek Romantik Aşk - A Love So Romantic

Daha önceden altyazılı olarak izlediğim tarihi olan tatlı Çin dizisini örgü yaparak tekrar izliyorum dublajlı olarak benim için öyle izlemek çok eğlenceli :)))

Konusu: Bir çiçekçi kız olarak Su Xiao Wan (Yang Zhi Wen), basit hayatının sıradan olmaktan başka bir şey olacağını asla hayal etmemişti. Ancak tesadüfi bir karışıklık onu ünlü Gu ailesinin genç efendisi Gu Yan Xi (Ye Sheng Jia) ile kardeşlik sözleşmesine sokunca, basit hayatı alt üst olur. Artık Gu Yan Xi'nin küçük kız kardeşinin rolünü oynamak zorunda olan Xiao Wan, kendisini birinin işlerine bulaşmış halde bulur. Ülkedeki en önde gelen iş ailelerinden. Sürekli olarak Yang Xi'nin keskin dili ve bitmeyen planları tarafından takip edilen Xiao Wan, hayatta kalabilmek için hızlı zekasına ve sinsi numaralarına güvenmek zorunda kalır. Bir an bile huzura asla izin vermeyen Xiao Wan, ancak ailenin ikinci efendisi Gu Zi Qian (Kos Zhao)'ın yanındayken huzur bulabilir.

Sıcak ve sevecen bir genç adam olan Zi Qian, Xiao Wan'a bakma görevini üstlenir ve onu ağabeyinin sürekli rahatsız edilmesinden mümkün olduğunca korur. Ne yazık ki Xiao Wan için, Zi Qian'ın nezaketi kendi gizli hırslarından besleniyor. Kısa süre sonra hem Yang Xi hem de Zi Qian ile karmaşık bir ilişkinin içinde sıkışıp kalan Xiao Wan, bir çıkış yolu bulmakta zorlanır. Aklı ona bir yöne gitmesini söylerken, kalbi ona başka bir yöne gitmesini söyler; Xiao Wan'ı merak içinde bırakarak, Hangi erkek kardeş, sonunda arzuladığı mutluluğu bulmasına yardım edecek?

Tür: Tarihi, Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 32
Yapım Yılı: 2020 - 2021
***
Not: Dublajlı Hint dizileri için Tıklayın!
Yorumlarınızı bekliyorum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder