13 Haziran 2020 Cumartesi

Bandhay Ek Dour Se 2020 Pakistan Dizisi

Uzun zamandır paylaşmak istediğim bir diziydi bir türlü denk gelmedi paylaşmak şimdi o güzel ostunu dinleyince yaa ben bu diziyi paylaşmayı unutmuşum hemen paylaşmalıyım dedim. Dizi bence çok güzel ve çok sevilecek eğer bir dizinin ostu güzelse dizi kesin güzeldir derim, bakalım izleyip göreceğiz.

Hakkında:

Adı: Bandhay Ek Dour Se
Tür: Dram, Romantik
Yönetmen: Ali Faizan
Senarist: Abdul Khaliq Khan
Bölüm sayısı: 37
Bölüm Süresi: 38 - 40 dk.
 Yayınlanma Tarihi: 25 Haziran 2020 -  7 Ocak 2021
Yayın Günü ve Saati: Perşembe, 20.00
Kanal: Geo TV 
Ülke: Pakistan 
Dil: Urduca 
***

Konusu:

Dizide bir aşk üçgeni bizi bekliyor. 

Çoğu zaman, güçlü olduğuna inandığımız ilişkiler gerçekte çok daha zayıftır ve zayıf olduğunu düşündüğümüz ilişkiler güçlü ve destekleyici olur. Orta sınıf ortak bir aileye ait olan Umar, genç ve yakışıklı bir adam, Umar'ın teyzesi Zakia'nın komşusu olan Roshni'ye aşıktır. Aile rekabeti nedeniyle, her iki aile de düşmanca bir ilişkiye sahiptir. Ancak Umar, kuzeni Maheen ile arkadaştır.

Umar aileler arasında barış yapmak için mücadele ederken, kendi merkezli Roshni'nin Umar, Roshni ve Maheen için yıkıcı koşullara yol açan kendi arzuları ve hayalleri vardır. Umar'ın mücadelelerine rağmen, yanlış anlaşılmalar aileleri parçalanmaya zorlayarak Umar'ın umutlarını ve hayallerini gerçekleştirmez. Roshni'nin çatışan sadakatleri ilişkilerini etkilemeye başlayınca, Umar kan ilişkilerinin önemini fark edecek mi? 

Umar geçmişini unutabilir ve doğru kararı verebilir mi?
***

Oyuncular:

Ahsan Khan, Umar rolünde.. boğucu bir durumu çözmek için mücadele eden romantik ve güçlü iradeli bir adamdır.
~
Ushna Shah, Maheen rolünde..seçimleri ne olursa olsun Umar'ı derinden önemseyor. Umar'ın Maheen için yeri ayrı olmasına rağmen, kalbi Roshni için atıyor. Maheen'in Umar'ın endişelerini ne kadar anlamaya çalışırsa çalışsın, Roshni'ye olan sevgisini asla kazanamayacağı açıktır. Maheen'in Umar'ı çoğu zaman rahatlattığı görülse de, kısa süre sonra kendisini ilgisizliğini görecektir.
~
Hina Altaf, Roshni rolünde.. Umar ile aynı sevgiye sahiptir. Umar, bir terzi dükkanının dışında bekler, bir bakışını yakalamak için bir çatıdan diğerine tırmanırdı. Ancak, herkesin istediklerini elde etmek için uzun bir yol kat etmesi gerekeceği açıktır, bazıları ise istediklerine yaklaşmayacaktır.
***
Bu dizimizde Youtube da İngilizce altyazılı olarak var ayarlardan Türkçe yapıp izleyebilirsiniz. Ama ilk bölümde çeviri yok sadece görünce şaşırmayın:))
Bu çeviri Youtube'dan bu sahneyi diziyi izleyince anlayacaksınız bide spoi mi bilmiyorum sonu iyi fena değil hadi yine iyiyiz:)
***
Dizi Ostu :
~.~
Not: Türkçe Altyazılı Pakistan Dizileri için Tıklayın!
Yorumlarınızı bekliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder