13 Ekim 2020 Salı

Search 2020 Kore Dizisi

Herkese selam.

Bayadır izlemek istediğim ve beklediğim bir dizinin konusu ve oyuncularını yazmaya üşenmiştim bir arkadaşımın hatırlatmasıyla bugün yazmaya karar verdim. Bir OCN dizisi zaten gerisi kesin kalitedir. Ha bide oyuncular bu aralar baya sevilen oyuncular konuda farklı olunca e bölüm sayısıda baya kısaya yakın birşey 17 Ekim'de ilk bölümü geliyor ama ben hemen izleyenlerden değilim bölüm biriktirip o şekilde başlayanlardanım ve bu dizimizin Sonbahar sonlarında izlemem havayla baya bir etkileyici olacaktır.
'Arama'

Hakkında:

Adı: The Search | 써치
Tür: Gerilim, Aksiyon
Yönetmen: Im Dae Woong
Senaryo: Goo Mo, Go Myung Joo
Bölüm sayısı: 10
Yayınlanma Tarihi: 17 Ekim 2020 - 15 Kasım 2020
Yayın Günleri ve Saati: Cumartesi - Pazar, 22.30
Kanal: OCN
Dil: Korece 
Ülke: Güney Kore
***

Konusu: 

Demilitarized zone'da (DMZ) geçen ve gizemli bir şekilde ortadan kaybolma ve cinayet vakalarının ardındaki gerçeği ortaya çıkarmak için kurulan özel bir arama ekibinin hikayesini anlatan bir askeri gerilim dizisi. Mücadeleleri aracılığıyla zaman içinde dostluk kurarlar.
***

Oyuncular:

Jang Dong Yoon, Yong Dong Jin rolünde.. Batı cephesi askeri karargâhına bağlı bir askeri köpek eğitimcisidır. Uzun zamandır beklenen terhisini almasına sadece bir ay kaldı. Veterinerlik bölümünden mezundur ve belli bir süre Yaban Hayatı Kurtarma Merkezi’nde stajyerlik yapmış birisidir. Bağımsız bir göreve çıktığı sırasında, sorumlu olduğu bir askeri köpek ortadan kaybolur ve onu aramaya çıktığında ise bir canavar ile karşılaşır.
~
Krystal Jung, Son Ye Rim rolünde.. Elit bir askeri memurudur. Onun doğumunun arkasında bir sır yatmaktadır. Eskiden, Yedek Subayların Eğitim Birliği’nde görev almaktaydı. Şimdi ise batı cephesi askeri karargâhı tarafından doğrudan kontrol edilen kimyasal, biyolojik ve radyolojik savaş biriminin operasyon görevlisi olarak görev almaktadır. Olağanüstü bir dayanma gücüne ve zekâya sahiptir. Bu yüzden, her şeyi, her şekilde kazanma hırsı ile yanıp tutuşan birisidir.
~
Yoon Park, Song Min Kyu rolünde.. Elit bir askeri memurdur. Arama ekibinin lideri olmak için gönüllü olur. Üstleri tarafından kontrol edilemeyen ve genellikle takımını tehlikeye sokan bir liderdir.
~
Moon Jeong Hee, Kim Da Jung rolünde.. Askeri yedek kuvvetlerinin bir üyesidir. Bir zamanlar, terörle mücadeleden sorumlu bir özel kuvvetler ekibinin başıydı. Şimdi, DMZ Memorial Hall'da bir tur rehberi olarak görev almaktadır. Sivil kontrol hattının yakınında ailesiyle sakin bir yaşam sürmek istemektedir. Ancak, beklenmedik bir şekilde arama ekibine katılması teklif edilir.
~
Lee Hyun Wook, Lee Joon Sung rolünde.. Bir askeri memurdur. Gerçek bir askerin zihnine sahiptir. Arama ekibinde, takım lideri yardımcısı olarak yer alır ve zaman zaman aşırı durumlar meydana gelmeye başladığında, Song Min Kyu ile çatışır.
***
Fragmanlar:
 
DMZ'de barışı bozan bilinmeyen kim veya ne? Çavuş Yong Dong Jin nereye gitti ve "Polaris" takım arkadaşları onu alabilecek mi?
~
Not: En çok beğenilen Kore dizi tavsiyeleri için Tıklayın!!
(^.^)
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder