30 Ekim 2020 Cuma

Kundali Bhagya 2017 Hint Dizisi

Hala devam eden bir dizinin nasıl tanıtımını yapmadım diye düşünmedim değil çevirisine başlanılmış olan bu harika dizinin tanıtımını getirdim size eminim çok seveceksiniz. Kumkum Bhagya (Ah Kalbim) senaristinden gelen bu dizi baya sevildi ve halen devam etmekte bende çok sevdim ve bloğuma eklemeye karar verdim.

Hakkında:

Adı: Kundali Bhagya
Tür: Romantik, Dram
Yönetmen: Sameer Kulkarni; Abhishek Kumar. R. Paul; Aman Varpe
Yapımcı: Ekta Kapoor
Senaryo: Anil Nagpal, Mrinal Tripathi
Bölüm Sayısı: devam ediyor.
Bölüm süresi: 22 - 25 dk.
Yayınlanma Tarihi: 12 Temmuz 2017 
Yayın Günü ve Saati: Hafta İçi Hergün, 19.00
Kanal: Zee TV
Ülke: Hindistan
Dil: Hintçe
***

Konusu:

Preeta, Luthra ailesiyle bir fizyoterapist olduğunda tanışır ve küçük torunu Karan Preeta ile çelişkili bir ilişki paylaşırken, büyük torunu Rishabh onunla samimi bir ilişki paylaşır ve ona karşı yavaş yavaş tek taraflı duygular geliştirmeye başlar. Rishabh evlilik fikrine ikna olmaz. Preeta, Rishabh'ı ikna ettiğinde, Sherlyn Khurana ile Preeta olduğunu varsayarak bariz bir yanlış anlaşılmada evlenmeyi kabul eder. Sherlyn, Preeta'ya olan sevgisinin farkına varır ve Preeta'yı hayatından çıkarmaya yemin eder. Rishabh ve Sherlyn nişanlandıktan sonra Preeta, Sherlyn'in herkesin düşündüğü kız olmadığını anlar. Sherlyn'in bir erkek arkadaşı olduğunu öğrenir ve şüphelerini Karan'a açıklar.

Karan ilk başta küçümser ve Preeta'yı altın arayıcısı olarak adlandırır, ancak mesele Rishabh ile ilgili olduğu için kanıtı kendisi kontrol eder ve gerçeğe ikna olur. Karan ve Preeta, Rishabh'ı Sherlyn'den kurtarma görevlerinde güçlerini birleştirir ve ittifakları yavaş yavaş arkadaşlığa, sonra sevgiye dönüşür.

(Bu dizi Kumkum Bhagya birleşimi gibi birşey)
***

Oyuncular:

Shraddha Arya , Dr. Preeta Karan Luthra rolünde, Sarla ve Raghuveer'in kızı, Pragya, Bulbul ve Shrishti'nin kız kardeşi, Karan'ın karısı (2017-günümüz)
~
Dheeraj Dhoopar, Karan Luthra rolünde.. Rakhi ve Mahesh'in oğlu, Rishabh'ın kardeşi Preeta'nın kocası (2017-günümüz)
~
Manit Joura , Rishabh Luthra rolünde.. Rakhi ve Mahesh'in oğlu, Karan'ın ağabeyi, Sherlyn'in kocası (2017-günümüz)
~
Anjum Fakih, Shrishti Arora rolünde.. Sarla ve Raghuveer'in kızı, Pragya, Bulbul ve Preeta'nın kız kardeşi rolünde (2017-günümüz)
***
Fragman:
~~
Çevirisi yapılıyor:)

Not: Türkçe Alt Yazılı Hint Dizileri için Liste 1 Tıklayın, Liste 2 TıklayınListe 3 Tıklayın!Liste 4 Tıklayın!!
*
Yorumlarınızı bekliyorum

4 yorum:

  1. Nezaman gelecek cevirisi

    YanıtlaSil

  2. https://evdedizifilm.blogspot.com/ Burada bu dizinin çevirisi yapılıyor ama ne kadar ilerlemeye devam eder ,onu bilemiyorum. Malum bu dizi baya uzun bir dizi ve bol bol emek ve sabır istiyor

    YanıtlaSil
  3. https://evdedizifilm.blogspot.com/ bu sitede dizi 317. bölümünde kaldı niye deva etmiyor ki

    YanıtlaSil