13 Ağustos 2023 Pazar

Japon Dizi Tavsiyeleri

Evet yeni  bir listeye hazır mıyız izledikçe ve sevdikçe Japon dizi tavsiye listemi güncelleyeceğim sizden de mutlaka tavsiye bekliyor olacağım^^
~~

Burn the House Down 2023


Tekrar Japon dizi izleme isteği geldi Netflix'de karşıma hemen izlemeye başladım. Şuan ortalardayım bakalım nasıl bitecek

Konusu: Annesi 13 yıl önceki trajik bir yangında suçu üstlendikten sonra Anzu, intikam almak için farklı bir adla mesafeli üvey annesinin temizlikçisi olarak işe girer. Binlerce seçenek, sınırsız eğlence.

~~ Fujisawa Moyashi'nin (藤沢もやし) "Mitarai-ke, Enjou suru" (御手洗家、炎上する) adlı manga serisinden uyarlanmıştır.

Tür: Gizem, Dram
Bölüm Sayısı: 8
***

From Me to You: Kimi ni Todoke 2023

Kazehaya ✘ Sawako

Bu tatlı diziyi mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum. 

Konusu: İyi niyetli ama sosyal açıdan garip olan Kuronuma Sawako, korku filmi "Ring"in ana karakterine benzeyen saç stili nedeniyle lisedeki sınıf arkadaşları tarafından "Sadako" olarak anılır. Arkadaşı yok ve gününü sessizce geçiriyor. Rahat oluşu ve arkadaş canlısı doğası nedeniyle sınıf arkadaşı Kazehaya Shota'ya hayranlık duyuyor, ancak onun bilmediği Kazehaya da ona ilgi gösteriyor.

~~ Shiina Karuho'nun (椎名軽穂) "Kimi ni Todoke: From Me to You" (君に届け) adlı mangasından uyarlanmıştır.

Tür: Okul, Romantik, Gençlik
Bölüm Sayısı: 12
***

Switched 2018


Netflix'de gezinirken karşıma çıkan bir dizi daha mini Japon dizisi bir oturuşta bitirebilirsiniz. Tavsiye ederim.

Konusu: Liseli Ayumi'nin mükemmel dünyası, kıskanç sınıf arkadaşı Zenko'nun bir şekilde onun vücudunu, sevgilisini ve hayatını çalmasıyla yok olur. 

Tür: Gençlik, Fantastik
Bölüm Sayısı: 6
***

Good Morning Call 2016 - 2017


Netflix'de gezinirken karşıma beni kendisine bağlayan tatlı mı tatlı naif bu Japon dizisine rastladım ve bitirmeden de bırakmadım o kadar akıcı sakin bir gençlik dizisi hikaye tanıdık ve beni izle mutlaka diyen türden kesinlikle tavsiye ediyorum. Dizi o kadar iyi ki 2. sezonu varken izlememezlik edemiyorsunuz birazcık Playful Kiss dizi tadında:))

Konusu: "Good Morning Call", Yue Takasuka'nın Japon mangası "Guddo Moningu Koru" nun bir uyarlaması olarak Fuji TV ile ortaklaşa geliştirilen bir Netflix orijinal dizisidir. Hikaye, ortak bir daire kiralamak için dolandırılan ve gizlice birlikte yaşamaya zorlanan lise öğrencileri Yoshikawa Nao (Haruka Fukuhara) ve Uehara Hisahi (Shunya Shiraishi) etrafında dönüyor. Düşman olarak başlayarak, sonunda birbirlerine aşık olurlar.

Tür: Gençlik, Romantik
Bölüm Sayısı: 1. sezon,17 - 2. sezon,10
***

From Five To Nine 2015


Bu dizimizde harika konusu baya değişik ben çok severek izlemiştim eminim sizde çok seveceksiniz:)

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***

Signal 2018


Signal Kore dizisini izlemeyen yoktur herhalde ha ben izlemedim diyen arkadaşlar varsa kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum izlediğim en iyi Kore dizilerinden birtanesi Kore dizi tavsiyelerim adlı listemde yer alıyor zaten bu dizimizde aynı senaryo:))

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***
Anime dizi tavsiyeleri için Tıklayın!!!
Yorumlarınızı bekliyorum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder