5 Ağustos 2023 Cumartesi

Dublajlı Pakistan Dizileri

Biliyorsunuz bu aralar Youtube'da dublajlı olarak Kore, Hint vb. yayınlanmaya başladı bunların arasına Pakistan dizileri de gelmeye başladı açıkçası sevindim Pakistan dizilerini bazen zor izleyebiliyoruz böyle iyi olmuş. Geldikçe ve izledikçe listeye eklemeler yapacağım.
~~

 İki Yabancı - Main Kaise Kahoon 2016 - 2017

İlk iki bölümü izledim şuan için çok güzel gidiyor. Youtube'da İki Yabancı adıyla dublajlı olarak izleyebilirsiniz.

Konusu: Samar, ünlü bir belgesel yapımcısı olma hayalini gerçekleştirmek isteyen genç, güzel ve sıradan bir kızdır. Hayatı, işine olan sevgisi ve ailesi arasında bölünmüştür. Abisi ve yengesine yük olmamak için çok çalışmaktadır. Yengesi ise, abisinin yükünü hafifletmek için evlenmesi gerektiğini düşünüyor. Hayatı zor olduğu anlarda en yakın arkadaşı Maria'da teselli bulur. Maria ve kocası Umair, iyi ve kötü günde, her zaman Samar'ın yanında olurlar. Samar ne zaman geç saatlere kadar çalışmak istese veya kendini mutsuz hissetse, her zaman hoş karşılanacağı tek yerin Maria'nın evi olduğunu bilir. Umair'in en yakın arkadaşı Roaid'in hayatına girmesiyle sorunlar başlar. Kişiliği Samar'ın tam tersidir ve anlaşamazlar.

Tür: Romantik, Dram
Bölüm Sayısı: 25
Oyuncular: Sarah Khan, Fahad Ahmad, Junaid Khan
***

İhanet Mevsimi - Pujaran 2017

Konusu: Güzeller güzeli Madiha, zenginliği için Ramis ile evlenir. Kader sonrasında Abis ile Madiha yaklaştırır. Ancak Abis, en yakın arkadaşı Haniya ile evlidir. Madiha kaderine razı olacak mı, yoksa sevdiği şey için mi savaşacak?

Tür: Romantik, Dram
Bölüm Sayısı: 37
Oyuncular:  Sarwat Gilani, Aijaz Aslam, Zahid Ahmed, Alyzeh Rasool
***

Köylü Güzeli - Bilqees Urf Bitto 2017

Konusu: 
Bitto'nun çocukluğundan beri köyünün beyi Saaein Babar'a aşık olan tipik bir köy kızıdır. Bitto ve Sarmad'ın trajik bir aşk hikayesi. Bitto, her zaman Babar'ın gözüne girmeye çalışan genç bir kızdır. Ancak, gerçekten yaptığında, yanlışlıkla ayakkabılarının üzerine bir tepsi tatlı düşürür ve Babar'ın ona kötü bir şekilde hakaret etmesine neden olur. Daha sonra Bitto, arkadaşıyla çamur kavgası yaparken yanlışlıkla yanından geçmekte olan Babar'ın üzerine çamur atar. Öfkeyle, onu okuma yazma bilmeyen bir "cahil" olarak etiketler, bu da Bitto'yu saldırgan ve rahatsız eder. Bu etiketten kurtulmaya karar verir ve küçük köyünü terk ederek, şehirdeki arkadaşının evine gider.

Tür: Romantik, Dram
Bölüm Sayısı: 21
Oyuncular: Nauman Masood, Hira Mani, Fahad Mirza, Tanveer Jamal
***

Umut - Aas 2019 

Dizi Ost çok güzel. Youtube'da Türkçe adıyla aratabilirsiniz. Adı, Umut

Konusu: Dürüst ve idealist bir genç adam olan Safeer, sevgilisiyle evlenmek için iş aramaya başlar. Ancak, onu engellemeye kararlı açgözlülük ve entrika güçleri ortaya çıkar. Safeer ve Hania’nın aşkı, zorlu bir yolculuğa çıkar. Bakalım gidişat nasıl gidecek izleyip göreceğiz.

Tür: Romantik, Dram
Bölüm Sayısı: 30
Oyuncular: Mirza Zain Baig, Hajra Yamin, Arslan Asad Butt
***

Gustakh Ishq 2017

Türkçe adıyla aratabilirsiniz. Adı, Arsız Aşk 

Konusu: Bu dayanıklılığın, tutkunun ve kaderin olağanüstü bir hikayesidir. Hikayenin karakterleri için geleceğin ne getireceğini kimse bilmiyor ama baş kahraman Najaf, bu kadar çok fedakarlıktan sonra kaderini eninde sonunda bulacaktır. Najaf mütevazi bir geçmişe sahiptir. Hyderabad'da babası Quddos, üvey annesi Khalda ve iki küçük kız kardeşi ile sıradan bir hayat yaşıyor. Hikaye, Najaf'in parlak bir öğrenci olmasına rağmen üniversiteden atılmasıyla başlar. Okuldan atılmasının nedeni, üniversitenin yakışıklı genç sahibi Sikandar'dır. Birdenbire, önemsiz bir mesele yüzünden onunla tartışmaya girmek zorunda kalır. Yıkılan Najaf eve döndüğünde, üvey annesi Khalda'nın babasıyla tartıştığını ve Quddos'un Orta Doğu'da bir iş için ülkeyi terk ettiği anda erkek kardeşinin yanına taşınacağını söylediğini görür. Najaf'ın mücadele hikayesi buradan başlıyor. Hyderabad'daki aile evini terk etmek ve orta sınıf amcası Rashid (Mammu), teyzesi ve kuzenlerinin yanına Karachi'ye taşınmak zorunda kalır.

Tür: Dram
Bölüm Sayısı: 24
Oyuncular: Firdous Jamal, Zahid Ahmed, Iqra Aziz, Noor Khan, Ramsha Khan.
***

Amanat 2017

Türkçe Adı, Aşk ve İntikam

Konusu: Tehzeeb ve Seher zıt kişiliklere sahip kız kuzenlerdir. Tehzeeb, annesi sayesinde sabırlıdır ve mutlu bir hayat sürmektedir. Seher ise, sabırsız tavrıyla hayatını alt üst eder ve sonunda kocasından boşanır.

Tür: Dram
Bölüm Sayısı: 20
Oyuncular: Noor Hassan, Rubab Hashim, Sehra Fazal, Hinan Sameed
***

Shart 2015

Türkçe adı, Ateşten Gömlek

Konusu: Tek bir iddiayla her şeyi değiştiren, 4 arkadaşın etrafında dönen canlandırıcı bir aşk hikayesi; Sameer (Jibran Syed), Momal (Ayesha Khan), Ifrooz (Nida) ve Emad (Daniah Taimoor). Momal ve Sameer evlendikten sonra yurt dışına taşınırken diğer çift, Ifrooz ve Emad, Karachi'de kalır. Bir süre sonra Momal, Sameer'in dengesiz kişiliği nedeniyle, Ifrooz ve Emad'ın yanına, Karachi'ye geri döner. Ifrooz'un Emad'a olan sevgisi ve inancı, Momal'ın erkekler hakkındaki algısıyla birleştiğinde, onu Ifrooz'la bahse girmeye teşvik eder. Momal, Ifrooz'a inancını inançsızlığa çevireceği konusunda meydan okur. Bu sırada Sameer, tüm bunları akıl almaz bir karmaşaya dönüştürmek için geri döner. Momal iddiasını mı kazanacak yoksa Sameer aşkıyla yeniden bir araya mı gelecek?

Tür: Dram
Bölüm Sayısı : 17
Oyuncular: Danish Taimoor, Ayesha Khan, Syed Jibran
Kanal 7 Dublaj Pakistan Dizileri için Tıklayın!

Not: 2023 yılı çevirisi olan Pakistan dizileri için Tıklayın!
2022 yılı çevirisi olan Pakistan dizileri listesi için Tıklayın!
2021 yılı çevirisi olan Pakistan dizileri listesi için Tıklayın!!
Liste 1 için Tıklayın!
Yorumlarınızı bekliyorum.

5 yorum:

  1. Maşallah.Hayırlı olsun.Emeginize sağlık

    YanıtlaSil
  2. Elinize emeğinize sağlık teşekkürler paylaşımlar için

    YanıtlaSil
  3. Evet maalesef çok oldu indiasia sitesine bak Pakistan dizilerini çeviriyorlar.

    YanıtlaSil