29 Nisan 2022 Cuma

Türkçe Altyazılı Tayland Dizileri

Sonunda o çok istediğiniz listeyi yapmaya başladım buraya beğenerek izlediğim Tayland dizilerini koymaya çalışacağım sizinde bu diziler tarzında izlediğiniz diziler varsa lütfen yorumlarda belirtin ki listeye ekleyebileyim ki tavsiye bekleyen arkadaşlara kolaylık olmuş olur. İzledikçe eklemeler yapacağım:))
~~

My Name İs Busaba/Chun Cheu Bussaba 2020

Çok tatlı sevimli bir romantik komedi Tayland dizisi çocuğun mimikleri falan çok hoşuma gitti. Kızımızda çok doğal:)) Kaliteli bir dizi izlemenizi kesinlikle öneriyorum. 

Konusu: Ülkenin en önde gelen şeflerinden biri tarafından eğitilen Busaba, hayatını Tay mutfağını incelemeye adadı. Yetenekli bir şeftir. En iyilerin en iyilerinden biri olma becerisine sahip. Ama hayatında hiçbir şey olması gerektiği gibi gitmiyor gibi görünüyor. Otuz beş yaşında, başarılı bir kariyere ve dünyanın en mükemmel ilişkisine sahip olmayı umuyordu. Bunun yerine kendini aniden işsiz bulur ve kısa süre sonra erkek arkadaşını onu aldatırken yakalar! 

Umudunu kaybetmek üzere olan Busaba'nın yolları, başarılı iş girişimleriyle tanınan tanınmış bir ailenin oğlu Saran ile kesişir. Aile işini devralacak bir konumda olmasına rağmen, Saran, şehrin en popüler restoranlarından birini açarak hayatta kendi yolunu çizmeyi seçer.  Saran bir şefe ihtiyacı vardır ve Busaba'nın becerileri tam da aradığı şey. Saran için çalışmayı kabul eden Busaba'nın hayatı yeniden düzene giriyor gibi görünüyor ve daha mutlu olamazdı. Ancak yeni patronuna âşık olduğunu anladığında işler biraz daha karmaşık hale gelir. Bir şey ona hislerine karşılık verebileceğini söylüyor ama hayattaki her şey bu kadar korkunç bir şekilde ters gittiğinde umut etmeye cesaret edecek mi?

Tür: Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 24
Başroller: Bee Namthip Jongrachatawiboon, Film Thanapat Kawila
***

Mae Krua Kon Mai 2021


Youtube'da bir klibiyle tesadüfen karşılaştım ve çevirisi de yapılıyormuş dedim ki hemen başlayayım bayıldım diziye çok izlemediğim halde hemende listeye ekledim gönül rahatlığıyla izleyebilirsiniz.

Konusu: Lomdao’nun Param’la evlenmesi gerekiyordu, ama onunla hiç tanışmadığı ve nasıl biri olduğunu bilmediği için reddediyor. Bu yüzden kendisini, Param’ın ailesinin yeni aşçısı olan Fai Barajı kılığına girer. Param kısa sürede ondan şüphelenmeye başlar ve onun nişanlısı olduğunu keşfetmesi an meselesi. Yavaş yavaş ikili birbirine aşık olur.

Tür: Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 25
Başroller: August Vachiravit Paisarnkulwong, Namfah Thunyaphat Phathirathiracharoen
***

Fah Mee Tawan 2020

İntikam almak isterken intikam alacağı evin kızına aşık olma durumları çok severiz. Bir nevi nefretle başlayan aşk hikayesi çok seveceksiniz.

Konusu: Paul, annesine zarar vererek onun yerini alan Net'ten nefret etmektedir. Çünkü Net, annesini evden kovarak onun acı çekerek ölmesine sebebiyet verir. 20 yıl sonra Paul, kendisine ait olan mücevher şirketinin başına Net'in geçtiğini öğrenir. Paul, kasıtlı olarak Net'i baştan çıkartmaya çalışır. Fakat bu sırada, babasının isteğiyle evlat edinilen, Net ile birlikte büyüttükleri kızları Nai'e gönlünü kaptırır. Net'in sevgilisi Singkorn'un ise aslında yıllardır tanıdığı Nai için planları vardır. Paul intikamını alabilecek midir, yoksa Nai'e olan aşkı ağır mı basacaktır?

Tür: Romantik, Dram, Aile
Bölüm Sayısı: 18
Başroller: Donut Phattharapon Dejpongwaranon, Prapye Ramida Theerapat
***

My Husband in Law 2020


Çok çok severek izlediğim bir Tayland dizim daha, zaten biliyorsunuz çoğunuzda izlemişsinizdir benim için harika bir diziydi izlemeyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum mutlaka izlemelisiniz:))

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***

Onlaweng Ruk Salub Rang 2019


Bu dizimizde Kore dizi efsanesi olan Secret Garden versiyonu gerisini anladınız zaten bir bakın derim bakalım beğenecek misiniz.

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***
Yorumlarınızı bekliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder