1 Eylül 2021 Çarşamba

Çin Film Önerileri

Yeni bir listeye merhaba diyelim. Umarım severek izlediğimiz bir seri olur. Başka tür dizi veya film öneri listesi istiyorsanız. Yorumlarda belirtmeniz yeterli, izledikçe ve sevdikçe eklemeler yapacağım.
~~

The Overbearing Love

Bazı gereksiz sahneler dışında izlenebilecek güzel bir film.

Konusu: "The Overbearing Love 霸道的寵愛" filmi "Lüks Aşk" film serisine aittir. Film, Tianyou'nun yazdığı "The Regal Club 3: The Overbearing Love" adlı romandan uyarlanmıştır.

Film, Regal Club üyesi Xu Saiyan'ın Huang Lieqiang ile iş bağlantılı bir evliliğe hazırlanmakta olduğu bir hikayeyi anlatıyor. Her ne kadar isteksiz olsa da aile işi için kendini feda etmesi gerekiyor. Ancak, düğünün arifesinde, Xu Saiyan'ın dört yıldır ortadan kaybolan ilk aşkı Liu Yueping, aniden Çin'e döndü ve Xu Saiyan'ın üniversiteden en iyi arkadaşı Qian Xiaoxiao ile birlikte Regal Club'a taşındı.

Şaşırtıcı bir şekilde, Liu Yueping, Huang Lieqiang'ın Xu Saiyan'a yüksek bir fiyata vereceği yüzüğü kazandı. Xu Saiyan'a iddialı bir şekilde onunla evlenebilecek tek kişinin kendisi olduğunu söyledi. Bütün bunlar Xu Saiyan'ı büyük ölçüde hüsrana uğrattı. Liu Yueping kriz sırasında Amerika Birleşik Devletleri'ne gitmek zorunda kaldığında hiçbir haber yoktu. O sadece Qian Xiaoxiao'nun onunla evlendiğine dair haberler aldı. Arkadaşından ve sevgilisinden gelen çifte ihanet, Xu Saiyan'ın dört yıl boyunca acı çekmesine neden oldu. Üstüne üstlük, Xu Saiyan'ın dört yıllık "sanal montaj odası" projesi aniden Liu Yueping tarafından satın alındı. İkisi tekrar tekrar anlaşmazlık yaşadıktan sonra, sonunda kendini açıklama şansı buldu.

Qian Xiaoxiao'nun birbirlerini yanlış anlamaları için onları kandırdığı ortaya çıktı. Evlilik sözleşmesi devam ederken, Xu Saiyan zarardaydı. Qian Xiaoxiao onlara bir oyun oynayarak iki kişinin kamuoyunda bir felakete düşmesine neden oldu. Projeler, aile işletmeleri, evlilikler ve aşk hepsi boşuna olurdu. Liu Yueping son dövüşte savaştı, hikayeye yepyeni bir son yarattı ve sonunda Xu Saiyan'a evlenme teklif etmek için yüzüğü çıkardı. Tek yaptığı onu korumaktı.
~
Filmi izlemek için:
***
Liste 1 Çin dizileri için Tıklayın!
2020 altyazılı Çin dizileri liste 2 için Tıklayın!!
2021 Türkçe altyazılı liste 3 için Tıklayın!!!
Yorumlarınızı bekliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder