17 Ocak 2021 Pazar

En İyi Anime Dizi Tavsiyeleri

Merhaba bu sefer izlediğim ve en çok beğendiğim anime dizi listesi oluşturmaya karar verdim bazı dizileri hatırlamıyorum ama hatırladıkça ve izledikçe eklemeler yapacağım. Sizinde görüş ve tavsiyelerinizi bekliyor olacağım. Bakalım yaptığım listemi beğenecek misiniz:))
~~

Akatsuki no Yona 2014 - 20015

En sevdiğim anime dizilerinden birtanesi daha yeni bitirdim tavsiye üzerine izlediğim en iyi anime dizilerinden kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum. Çoğu sitede ve Youtube'da bulabilirsiniz.

Tür: Tarihi, Romantik, Dram, Fantastik
Bölüm Sayısı: 24

Konusu: Yona 15 yıldır saraydan dışarı adımını atmamış, bir dediği iki edilmemiş klasik bir prensestir. Sou-won isimli çocukluk arkadaşı kuzenine aşıktır. Bir gece kral olan babası öldürülür ve kralın en güvendiği generali ve yine çocukluk arkadaşı olan hak ile saraydan kaçmak zorunda kalır. Bundan sonra da hakkı olanı almak için savaşmayı ve hayatta kalmayı öğrenmek zorunda kalacağı, arkadaşlıklar edineceği uzun bir yolculuğa başlar.
***

Kaichou wa Maid-Sama 2010

Bu en çok beğendiğim ilk anime dizim gerçekten çok severek ve eğlenerek izlemiştim harika bir anime dizisiydi izlemeyen kalmamıştır belki yinede şiddetle tekrardan tavsiye ediyorum:))

Dizi hakkında ve izlemek için Tıklayın!!
***
Japon dizi tavsiyeleri için Tıklayın!!

Yorumlarınızı bekliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder