3 Haziran 2024 Pazartesi

Netflix Dizi Tavsiyeleri

Netflix'den izledikçe ve beğendiğim yabancı dizilerini bir listede toplamak istiyorum. Çok dizi var ama her dizide bu liste de olsun istemiyorum. Listemiz de kaliteli ve izlenilebilirliği yüksek en çokta izlemekten sıkılmayacağınız diziler olacak sizden de tavsiyeler gelsin.
***

Geek Girl 2024

Netflix'de gördüğüm harika çerezlik tadında bir dizi niye +18 demişler anlamadım o kadar düzgün ve temiz buldum ki herkesin severek izleyebileceği bir tür Moda ! :))

Konusu: Sosyal becerileri gelişmemiş biri olan ergen yaştaki Harriet, Londra'daki önemli bir model ajansı tarafından keşfedilir ve bazı insanların göze çarpmak için yaratıldığını öğrenir.

Oyuncular: Emily Carey, Liam Woodrum
Tür: Gençlik, Romantik
Bölüm Sayısı: 10 ( her bölüm 35 dk )
***

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? 2023

Çok heyecanlı ve severek izlediğim nadir Türk Netflix dizilerinden birtanesi oldu. Bayıldımmm. Beğenmeyen çok olmuştu ama hiç dediklerimi gibi değil çok anlamlı, gerilimli ve akıl konuşturan bir diziydi. İkinci sezonu kesin gelmeli kelime bulamıyorum spoide vermiyorum. Bunu görüyorsan ve izlemediysen koş izle çok çok iyi.

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?, Perihan Mağden'in bir anne ile kızının travmatik ilişkisini ele aldığı romanıdır. Kitap, Haziran 2007'de piyasaya çıktı. Ertan Kurtalan tarafından televizyon dizisine uyarlanarak 2023 yılında Netflix'te yayımlandı. 

Konusu: Otellerde kalarak kaçak bir hayat süren gizemli bir anne ile genç kızı, karşılarına çıkan tehditlerle başa çıkarken geçmişlerinin üzerindeki sır perdesi giderek aralanmaya başlar.

Oyuncular: Melisa Sözen, Eylül Tumbar
Tür: Gerilim, Polisiye 
Bölüm Sayısı: 7
***
Yorumlarınızı bekliyorum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder