25 Aralık 2023 Pazartesi

Hint Film Tavsiyeleri 2

İzledikçe ve beğendikçe eklediğim Hint filmlerinden oluşan listeme 2. bir sayfa açtım burada da en çok sevdiğim Hint filmlerini göreceksiniz.
***

Leo 2023

Bu film bambaşkaydı hele ki ilk 1 saat :)

Konusu: Mütevazı bir kafe sahibi, ısrarla eski bir gangster olduğunu iddia ederek peşini bir türlü bırakmayan suçlulara karşı ailesini ve gerçek kimliğini savunmak için mücadele eder. Binlerce seçenek, sınırsız eğlence.
***

Sukhee 2023

Annelerin değerini farklı bir açıyla gösteren amerikan film tadında bir Hint filmi sevdim tavsiye ediyorum:)

Konusu: Küçük bir kasabada ev işleriyle uğraştığı yaşamından sıkılan bir kadın, çılgın lise arkadaşlarıyla tekrar bir araya gelmek için Yeni Delhi'ye gider. 
***

Jawan 2023

Adamım yine yapmış yapacağını.. Shah Rukh Khan

Bu aralar o kadar çok Hint filmi izledim ama liseye eklemedim çünkü çok iyi bulmadım. Bu film eski Hint filmleri tadındaydı ve çok mesaj içerikliydi. Abartma sahneleri çoktu ama oda olmazsa olmaz yani:)) Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Konusu: Bir adam, yıllar önce verdiği bir sözü tutarken, kişisel bir intikam duygusuyla toplumdaki yanlışları düzeltmeye çalışır. Pek çok kişinin aşırı acı çekmesine neden olan canavarca bir kanun kaçağıyla korkusuzca karşı karşıya gelir.
***

Amigos 2023

Gerçek hikayelerden yola çıkarak gerçekten de olabilecek problemleri göz önüne mesaj içerikli olarak yansıtmaya çalışmışlar. Hem çok güzel birşey hemde filmde olduğu gibi korkunç sonuçlar oluşturabilir. Filmi Netflix üzerinden izledim.

Konusu: Kendisine tıpatıp benzeyen iki kişiyle tanışan bir adam, yeni arkadaşlıklara ve aşka yelken açar. Ancak karanlık bir geçmişin ortaya çıkmasıyla tehlike çanları çalmaya başlar.
***
~

Shehzada 2023

Konu çok tanıdık belki bir filmin tekrarı da olabilir ama uzun zamandır böylesine eğlenceli aile konulu bir Hint ilmi izlememiştim. Çok severek ve eğlenerek izledim çok iyi geldi bana modumu yükseltti hahahaa :)
Konusu: Düzenbaz bir baba tarafından doğumda değiştirildiğini anlayan Bantu'nun hayatı, bir milyarderin varisi olduğunu öğrenmesinin ardından altüst olur.
~.~
Hint filmleri 1. listeye gitmek için Tıklayın!
Teşekkürler..

2 yorum:

  1. Bisik bisik gelora'nun tek bölümünün çevirisi yapıldı mı acaba onu bekliyorum ne zamandır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tek bölümlerde kaynak olmadığı genelde çevirisi olmuyor.

      Sil