3 Nisan 2024 Çarşamba

Plaza Wars Kore Dizisi

So Ji Sub'dan uzun zaman sonra intikam konulu bir diziyle dönmesi harika değil mi ben çok sevindim ve sabırsızlıkla bekliyorum.

Hakkında:

Adı: Plaza Wars
Tür: Aksiyon, Gizem, Dram
Yönetmen:
Senaryo:
Bölüm sayısı: 8
Yayınlanma Tarihi: 
Yayın Günleri ve Saati:
Kanal: SBS
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore
***

Konusu:

Kardeşinin ani ölümünün ardındaki gerçeği arayan bir adam hakkında. Suç dünyasının en çetin dövüşçüsü olan Ki Joon, Seul çeteleri arasındaki uzun güç mücadelesini sona erdiren bir savaşta zafer ilan eder. Ancak kardeşi Ki Seok düşman grubu içinde yükseldiğinde, Ki Joon onunla savaşmaktan kaçınmak için kendi topuklarını kesmeye ve işi bırakmaya karar verir. 15 yıl sonra Ki Seok gizemli bir şekilde pusuya düşürülür ve kendi emekliliğinden hemen önce soğukkanlılıkla öldürülür. Buz gibi bir öfkeyle dolan Ki Joon, kardeşinin ölümüne karışan herkesin izini sürmek için tek kişilik bir ava çıkar. Ve ana suçluyu bulmak için uzaklara bakması gerekmediğine dair bir hissi vardır. İntikam ve eski çete rekabetleri denklemi hesaba katarken, Seul'ün göbeği bir başka tüyler ürpertici kan banyosuna doğru gider!

~~ Oh Se Hyung (오세형) tarafından yazılan ve Kim Kyun Tae (김균태) tarafından çizilen "Plaza Wars" (광장) webtoonundan uyarlanmıştır.
***

Oyuncular:


So Ji SubKi Joon rolünde.. Çetenin en güçlü dövüşçüsüdür. 15 yıl sonra küçük kardeşinin ani ölümüyle ilgili gerçeği öğrenmek için çeteye yeniden katılır.
~
 Lee Joon Hyuk, Ki Seok rolünde.. Ki Joon'un küçük kardeşidir. Ağabeyi çeteden ayrıldıktan sonra icra direktörlüğüne terfi eder. Ancak ertesi gün gizemli bir şekilde ölü bulunur.
~
 Heo Joon Ho, Lee Ju Woon rolünde.. Çetenin lideridir.
~
 Ahn Kil Kang, Koo Bong San rolünde.. Lee Ju Woon'un çetesiyle karşı karşıya gelecek olan Bongsan Mountain'ın temsilcisidir.
~
 Gong Myung, Jun Mo rolünde.. Bongsan Mountain'ın sıradaki varisidir.
~
 Choo Young Woo,  Lee Geum Son rolünde.. Lee Joo Un'un oğludur. Hırslı ve çalışkan bir savcıdır. 
~
Kim Bum Soo, Shim Sung Won rolünde.. ENCLEAN'ın CEO'sudur.
~
Jo Han Chul, Sung Cheol rolünde.. Lee Ju Woon'un sağ koludur.
~
 Cha Seung Won, Bay Kim rolünde.. O, iki çetenin köprüsü konumundadır.
***
Not: En çok beğenilen Kore dizi tavsiyeleri için Tıklayın!!
(^.^)
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder