26 Kasım 2016 Cumartesi

Akira 2016 Hint Filmi

Senin yoldaşın cesaretin..

Ağla ağla bittim abi bu neydi yaa işte her filmi ve diziyi yanlız izlememin sebebi duyguyu öyle bir almak ağlamaktan çatlıyayım.. Çünkü beni kimse ağlarken görmedi.. Uzun zamandır da film izlemiyordum iyice ağladım gözyaşlarımı döktüm.. İzleyenler belki benim kadar etki görmemiştir ama gerçekten sevdiğim aktiristten muhteşem bir karakter ortaya çıkmış.. Bir türlü ne yazdığımı bilemedim ama şu var ki herkes izlemeli.. Eksiklikleri mutlaka vardır lakin Akira'nın o karakter yapısı gerçekten çok üzücüydü ama iyi üstesinden geldi.. Helal olsun vallah! Sizler bu yazıyı okuyorsanız kesinlikle bu filmi ertelemeyin ve hemen başlayın.. İçeriğinden çok bahsetmeyeyim ki izlemiş gibi olmayın ama konusu ve oyuncularına geçicem.. 

Hakkında:

Adı: Akira
Yönetmen: AR Murugadoss
Senaryo: Santha Kumar
Tür: Dram- Aksiyon
Yayın Tarihi: 2 Eylül 2016
Dil: Hintçe
***

Konusu:

Babasının ona verdiği değerleri ideal haline getirmiş olan genç bir kız. Bir tesadüf sonucu hiç beklemediği kötü duygulara mensup polislerle yolu kesişir.
---

Oyuncular:

Sonakshi Sinha (Akira)
***

***
Fragmanlar ve Klipler

En iyi Hint Film tavsiyeleri için : Tıklayın!!
*
Son olarak güzelliğin, güzel bir gifini bırakıp gideyim..
Yorumlarınızı bekliyorum

1 yorum:

  1. Bu hatunuda çok beğeniyorum gerçekten favorim ve bu filmde de kendini çok iyi gösterdi.. İzlemeyenler izlemelisin aşırı derecede tavsiyeli..

    YanıtlaSil