18 Kasım 2016 Cuma

The Rise Of A Tomboy 2016 Çin Filmi

Aşk Formülu mu?

Muhteşem muhteşem diyebileceğim çok aynı çok farklı olan bir film izledim ve hemen size tavsiye etmeliyim.. Öncelikle Jung Il Woo var diye izledim başrolun o olduğunu zannettim ama izleyince çok farklı bir boyut izledim ve o kadar çok beğendim bian son çok değişik bitecek diye de korkmadım değil.. Ama mutlu son:) Çok açmayayımda sizde izleyince pek ifade edemediğim bu yazıyı çık iyi anlayacaksınız ha bunu demek istedi diyeceksiniz buna eminim.. Şimdi filmin konusuna ve oyuncularına geçeyim.. :)) Bide şunu da söylemek istiyorum başrol erkeğin bir dizisi vardı hep izleyeceğim demiştim teredütlüydüm de burda bu performansı izledim ilk işim bundan sonra o diziye başlamak ve beğenirsem hemen size aktarcam yine eminim ki güzeldir.

Hakkında:

Adı: The Rise Of A Tomboy 
Yönetmen: Guo Dalei
Tür: Bol Komedi -Romantik-birazcıkta Dram
Çıkış T.: 18 Mart 2016
Ülke : Çin
Dil: Çince

Konusu:

Ailesinden dolayı yaşadığı olumsuzluktan dolayı başka insanlarında yaşamaması için Matematik öğrencisinin Matematiğe dayalı Aşk Formülu adı altında Tez ödevi için çıktığı yolculuğun ona gerçek aşkın geleceğini hesaplayamamıştı..

Oyuncular:


***
 Jung IL Woo çok kısa ve beklemediğim gibiydi ama diğer türlü beni daha çok sevindirdiğinide söylemeden geçemiycem.. Bu aralar Çin dizileri ve filmlerinde sırf koreli aktörler var dediğim ve izlediklerimin hepsi güzel çıktı buda dahil.. :D

 Fragman:

TR Altyazılı izlemek için: Tıklayın
Yorumlarınızı bekliyorum.

1 yorum:

  1. bu ikilinin dizi filmi ' boss and me' de çok güzel, sıkılmadan izlenebilecek bir dizi.

    YanıtlaSil