28 Haziran 2018 Perşembe

That Time When Time Stops 2018 Kore Dizisi


Merhabalar nasılsınız bakalım uzun zamandır benim gibi bir Kim Hyun Joong dizisi beklediğinizi biliyorum sonunda geldi umarım şans getirir ve devamı gelir çoğu kişinin ilk oppası olduğu kesin benim ilk tandığım aktörlerden bakalım dizisi nasıl olacak izleyenleri görelim yorumlarda dizi hakkındaki görüşlerinizi mutlaka yazınız.
'Zaman Durduğunda..'


Hakkında:

Adı: When Time Stopped, At the Moment , That Moment When Time Stops , The Gift , That Time When Time Stops , Sigani Meomchuneun Geu Ttae , 时间停止的时候
Tür: Fantastik, Romantik
Yönetmen: Kwak Bong-Cheol
Senaryo: Ji Ho-Jin
Yayınlanma Tarihi: 24 Ekim 2018 – 29 Kasım 2018
Yayınlanma Günleri: Çarşamba & Perşembe – 23:00
Bölüm Sayısı: 12
Kanal: KBS1
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore 
***

Konusu:

Bir zaman yolcusunun (Kim Hyun-Joong) etrafında dönmektedir. O, sürekli zamanda yolculuk ederek zaman kavramını yitirmiştir ve yaşlanmak gibi bir endişesi yoktur. Ancak yalnız bir hayat yaşamaktadır. Bir gün, bir kadınla (An Ji-Hyun) tanışır ve hayatının anlamını keşfeder.
***

Oyuncular:

Kim Hyun-Joong, Joon-Woo rolünde..


Yaşı ve türünün ne olduğu bilinmeyen bir varlık olan ve zamanda yolculuk yapabilme gibi büyülü güçleri vardır. Özel yeteneği onu yalnız yapar ve hayatta hiçbir anlam bulamaz.
~
An Ji-Hyun, Kim Sun-A rolünde..


25 yaşındaki, üç katlı bir binanın sahibidir. Güler yüzlü, çalışkan, tatlı bir kızdır.
***
Fragman:
~~
Not: En çok beğenilen Kore dizi tavsiyeleri için Tıklayın!!
(^.^)
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

2 yorum:

  1. Kızla yakıştıramadım pek,normalde ben kim Hyun Jong un oyunculuğunu severim,ilk bofta ve ardından playfull kiss olmak üzere tüm dizilerini izledim ama kız olarak komşunun taciz edilen kızı daha güzeldi,o başrol olabilirdi ,komşuların hayatlarına değinmesi güzel olmuş ama aklımda hala sorular var ,kızın lisedeki aşığı kızı en sonunda tanrı yok edince bile onu nasıl hatırladı,babasına ne oldu o çocuğun,bide ikisinin aslında birbirlerini tanımaları,hafızalarının silinmesi falan çok saçma bir hava katmış normalde senaryo güzel başlamış ama güzel bitmedi,sonunda kız hyunjonga anlatması uzun sürecek,hazır mısın diyor,kız onu hatırladı mı ,kim Hyun Jong kızı unutmuştu ama sonunda birbirlerine bakıp gülüyolar biraz belirsizdi açıkçası sonu belki güzel biter diye bıkmadan izledim ama beğenmedim .en güzel yeri ise ilk bölümde zaman durunca yağmur damlaları falan durdu, görsel olarak çok güzel bir sahneydi ama tanrı var iki tane ,onlar çifti yönetiyor bide onun yanında görevli kişiler var ,onların hayatlarına hiç değinmemiş,acaba onların nasıl bir hayatı vardı onlara değinilmesini de isterdim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen katılıyorum ama bir nevi Kim Hyun Joong'un tekrar ekranlara dönmesi sevindirici:)

      Sil