9 Haziran 2019 Pazar

Hotel del Luna 2019 Fantastik Kore Dizisi

Çok güzel bir haberle geldim. IU sahalara dönüyormuş hemde fantastik bir diziyle ve Yeo Jin Goo'yla nasıl haber güzel değil mi şahsım adıma çok sevindim umarım beklentilerimin üstünde bir dizi olur ki izlemesi daha keyifli olsun. IU ile Yeo Jin Goo uyumunu da çok sevdim bu iş olur ya. 💚💚

Hakkında: 

Adı: Hotel del Luna
Tür: Fantastik, Romantik
Yönetmen:Oh Choong-Hwan 
Senarist: Hong Jung-Eun , Hong Mi-Ran : 
Hong Kız Kardeşlerin diğer dizileri(You're Beautiful, My Girlfriend is a Nine-Tailed Fox, The Greatest Love, Big, The Master's Sun, Warm and Cozy ve A Korean Odyssey)
Bölüm sayısı: -
Yayınlanma Tarihi: 13 Temmuz 2019 
Yayın Günü ve Saati: Cumartesi & Pazar – 21:00
Kanal: tvN
Ülke: Güney Kore
Dil: Korece
***

Konusu:

Fantastik türündeki dizi, Seul’un şehir merkezinde bulunan ve müşterilerinin yalnızca hayaletlerin olduğu 'Hotel del Luna' adlı gizemli bir otelde geçmektedir. Bu otelin CEO’su yaptığı büyük bir hatadan dolayı lanetlenerek 1000 yıldan fazladır, bu otelde yaşamak zorunda kalmıştır. Bir gün, bir adam beklenmedik bir şekilde bu otelde yönetici olarak çalışmaya başlar.
***

Oyuncular:

IU, Jang Man-Wol rolünde.. Hotel del Luna'nın CEO'su. Otel Seul şehir merkezinde bulunmaktadır ve çok eski bir görünüme sahiptir. Yıllar önce büyük bir hata yaptı ve bu yüzden Hotel del Luna'da kaldı. Çok güzel ama kararsız, şüpheli ve açgözlü biridir.

Yeo Jin-Goo, Koo Chan-Sung rolünde.. Çok uluslu bir otel şirketinde şimdiye kadar ki en genç yönetici yardımcısı olarak çalıştı. O samimi bir mükemmeliyetçidir. Seviye ye bakan gibi görünüyor, ama aslında yumuşak bir kalbi var. Beklenmeyen bir dava nedeniyle, Hotel del Luna'da yönetici olarak çalışmaya başlar. Otelin müşterileri hayaletlerden oluşuyor.
~.~
Diziden bir Klip:
Dizinin çok güzel olduğunu ve artık izlemem gerektiğini biliyorum ama finalden sonra izlemeyi düşünüyorum.
Dizi hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum

4 yorum:

  1. türçe alt yazılı ne zaman izleyebilecez.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 13 Temmuz'dan sonra izleyebileceğiz TR alt yazılı olarak.

      Sil
    2. İzledim bu diziyi harika bir diziydi ıu çok tatlı

      Sil
    3. Bende çok severek izlemiştim :))

      Sil