29 Haziran 2019 Cumartesi

Kaichou wa Maid-Sama 2010 Anime Dizisi

Uzun zaman sonra bir anime dizisi izlemek harikaydı. Ahh gerçek hayatta da böyle korumacı erkeklerde olsa diye dillendiren bir dizi oldu benim için sevince insan ne güzel oluyor yaa keşke bende yaşasaydım böyle bir şey çünkü tarifi yok insan izleyince bile bir tuhaf olabiliyor. Gerçekten bu bir büyü mü? Harika bir animeydi benim için buda tavsiyelik tir.
Başkan Sama Bir Hizmetçi!

Hakkında:

Adı: Kaichou wa Maid-Sama
Tür: Okul, Romantik, Komedi, Gençlik
Senaryo: Manga
Bölüm Sayısı: 26
Yayınlanma Tarihi: 2 Nisan - 24 Eylül 2010
Süre: 23 dk.
IMDB Puanı: 8.1 
Ülke: Japonya 
Dil: Japonca 
*** 

Konusu:

İlk kız öğrenci konseyi başkanı olmak kolay değil, özellikle de okulunuz tüm liselerden ortak okullara geçtiğinde kolay değildir. Aptly, katı disiplin tarzı nedeniyle erkekler tarafından "Demon President" olarak adlandırılan Misaki Ayuzawa, Seiki Lisesinde kız çocuklarını savunmak ve sefil erkek çocuklarını yargılamak için Aikido teknikleri ustalığını kullanmaktan korkmuyor.

Yine de, mükemmel Ayuzawa'nın bile utanç verici bir sırrı var; mücadele eden ailesinin faturalarını ödemesine yardımcı olmak için yarı zamanlı bir hizmetçi kafede hizmetçi olarak çalışıyor. İşini diğer öğrencilerinden gizli tutmayı başardı ve bir yıldız öğrencisi olarak kusursuz imajını bir güne kadar okulun en popüler çocuğu Takumi Usui hizmetçi kafesine girene kadar sürdürdü. Sırrındaki itibarını mahvedebilir ... veya öğrenci konseyi başkanını küçük parmağı etrafında bükebilir ve sırrını ona yaklaşmak için bir fırsat olarak kullanabilir. 
***
Spoi!!
Yakışıklı başrolümüz. Usui Takumi

Anime dizisini izlemek için: Tıklayın!
~~
Bunu gibi Anime dizi film tavsiyelerinizi bekliyorum.

2 yorum:

  1. Keşke bunun gibi animler çok olsa diyor insan ama malesef yok. En iyi romantizm animesi bence.
    Herkese tavsiye ederim.
    720p kalite izlemek istersen bloğuma bakabilirisin.
    https://anime-deposu.blogspot.com/2019/01/kaichou-wa-maid-sama.html

    YanıtlaSil