28 Haziran 2019 Cuma

From Five To Nine 2015 Japon Dizisi

Sadece Japon filmlerini izlediğimi söylemiştim size artık dizilerini de izliyorum inanamıyorum dizileri bana hep yapmacık oyunculukları yokmuş gibi gelirdi bana ta ki Signal'i ve şuan izlediğim From Five To Nine izleyene kadar bayıldım. 
Beşten dokuza, beni seven keşiş.

Hakkında:

Adı: From Five To Nine 
Tür: Romantik, Komedi
Yönetmen: Shin Hirano, Hideyuki Aizawa
Senaryo: Miki Aihara (manga), Shota Koyama
Yayınlanma Tarihi: 12 Ekim - 14 Aralık 2015
Yayınlanma Günleri: Pazartesi, 21: 00 
Bölüm Sayısı: 10
Kanal: Fuji TV 
Dil: Japonca
Ülke: Japonya
***

Konusu:

Sakuraba Junko (Satomi Ishira), hayali Newyork'a gitmek olan bir İngilizce öğretmenidir. Bir gün ailesiyle katıldığı Budist cenazesinde oturmaktan uyuşan ayaklarının azizliğine uğrar. Tam saygı sunma sırası ona gelince düz yolda bile yürümeyi başaramayıp ölen kişinin küllerini önde dua eden keşiş Hoshikawa Takane'nin (Tomohisa Yamashita) üzerine döker. Daha sonra Sakuraba Junko'nun ailesi onu kandırarak bir randevuya gönderir. Evlilik randevusunda tanıştığı adam kazayla üzerine ölen kişinin küllerini başına döktüğü keşişten başkası değildir. Böylelikle hikayemiz başlamış olur.
***

Oyuncular:


Satomi Ishihara, Junko Sakuraba rolünde..
Tomohisa Yamashita, Takane Hoshikawa rolünde..

Yuki Furukawa, Satoshi Mishima rolünde..
Kei Tanaka, Makoto Kiyomiya rolünde..
Rin Takanashi, Momoe Yamabuchi rolünde..
Mokomichi Hayami, Arthur Kimura rolünde..
***
Pek fazla Spoi vermek istemedim doğrusu çünkü izlenilmeli spoi olunca izlemiş gibi oluyor ha bu arada bu dizi çekildiği sırada ikili gerçek hayatta da birliktelermiş şimdi durumları nasıl pek bir bilgi yok. 
Diziyi kesinlikle tavsiyelik tir. Güzel seven, durmadan seven, fedakarlığın zirvesini yapan bir aşık izlemek isteyenlere gönül rahatlığıyla önerilir.
Bay keşiş.

İzleme linki Tıklayın!
Yorumlarınızı bekliyorum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder