20 Nisan 2019 Cumartesi

Angel’s Last Mission: Love 2019 Fantastik Kore Dizisi

Çok minnoş olacağını düşündüğüm bir fantastik Kore dizisi getirdim size aslında bana Ji Chang-Wook'un oynadığı eski bir filmi olan 'Bir Melekle Kahve İçmek' adı böyleydi sanırım bana o filmi hatırlatıyor yani çok benzettim çok tatlı bir filmdi Youtube'dan izlemiştim şimdi aradım bulamadım. Kaldırılmış sanırım orijinal adını bulamadım arkadaşlar bulanınız bileniniz varsa aşağıya yorumlar kısmına yazmayı unutmayın.

Hakkında:


Adı: Angel’s Last Mission: Love
Tür: Fantastik, Romantik
Yönetmen: Lee Jung-Sub
Senaryo: Choi Yoon-Kyo
Yayınlanma Tarihi: 22 Mayıs 2019
Yayınlanma Günleri: Çarşamba & Perşembe – 22:00 
Bölüm Sayısı: 32
Kanal: KBS2 
Dil: Korece 
Ülke: Güney Kore 
***

Konusu:


Bir melek ile bir insanın arasındaki aşk hikayesini konu almaktadır. Dan (L - Kim Myung-Soo), cennetten kovulmuş bir melektir. Bir gün, Dan’a bir görev verilir. Görevi, Yeon-Seo (Shin Hye-Sun) adındaki bir kadının gerçek aşkı bulmasını sağlamaktır. Eğer bu görevi yerine getirirse, cennete geri dönebilecektir. Ancak, zaman geçtikçe Yeon-Seo’ya kendisi aşık olacaktır.
***
Oyuncular:

L (Kim Myung-Soo), Melek olan Dan rolünde.. İyimser olan bir baş belası cennete dönmek için Lee Yeon-Seo'na aşkı bulmakta yardımcı olacaktır.

Shin Hye-Sun, Lee Yeon-Seo rolünde.. Bir kaza sonucu göz görme yetisini kaybeder. Gururlu ve hiç kimseye güvenmemektedir. Aşka inanmaz artık ta ki Dan'la tanışana kadar.

Lee Dong-Gun, Ji Kang-Woo rolünde.. Sanat yönetmenidir. Balede potansiyeli olan kişileri bulur ve iyi bir baleci olmaları için yardımcı olur.
***
~~
Not: En çok beğenilen Kore dizi tavsiyeleri için Tıklayın!!
(^.^)
Yorumlarınızı 

2 yorum:

  1. Secret kara diye arayın 5 filmden oluşuyordu. Sanırım ji chang wook un ki 5.filmdi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay aynen az önce aradım ve gerçekten dediğin bölüm wayy o kadar aradım ama bulamamıştım helal. Ama bu dizi ona benziyor değil mi? Teşekkür ederim bu arada.

      Sil