7 Nisan 2019 Pazar

Blogdan Para Kazanmak 2019

Selam. 
Sende benim gibi sürekli blogtan para kazanma yollarını arıyorsun değil mi? İnanırmısın bir sürü blogtan yazı okudum onların dediklerini yaptım. Yazılarını ezberledim resmen ama faydası olduğunu pek zannetmiyorum. Sadece sen ve kalemin bunu başarabilirsin!

Gerçekten sadece blog yazarak para kazanan kimse var mı? Evet var ama o kadar yüksek kazanan olduğunu zannetmiyorum. Tamam, bu konuda hayallerin var ama biraz da gerçekçi bakmak lazım olaya öyle değil mi?

Kendimden örnek vereceğim 3 yıldır blog yazarıyım. Sevdiğim dizi ve filmleri yazıyorum. 8 aydır para kazanma özelliğim açık. Peki bundan ne kadar kazandım. Maalesef hayal edildiği gibi değil bu seni yanıltmasın, hevesini de kırmak istemem tabi ki ben alamıyorum diye sen alamayacaksın diye bir şey yok. Bu durum daha çok yazı okunmaya bakar. Bir yazıdan aylık 100 TL kazanan var. Ama gel gör ki ben kazanamıyorum. Bloğu para kazanmak için açmadım hobi amacıyla açtım. Para kazanıldığını duydum ve başvurayım dedim sadece, olmuşken neden elime biraz harçlık geçmesin ki diye düşünerek para kazanma özelliği açtım ama bu kadarını da beklemiyordum doğrusu..

Anladım ki blog yazarak o hayal ettiğimiz bir gelir elde edemezsin. Sadece şanslı olanlar çok okunabilenler kazanabiliyor. Aylık 10 bin TL ve üzeri kazananlar da olduğunu biliyor musunuz. Evet var.

Benim bu 8 aylık sürecimde ne kadar kazandığımı söyleyeyim mi?

Evet 47 TL 87 kr, bu kadarcık. Tabi ki bu sizi umutsuzluğa düşürmesin ben düşmedim  devam edeceğim. Amacım yazmanızı engellemek değil sadece sabırlı olmanız için.. Çok para kazanma yazılarını okumayı bırakın sadece yazın derim.

O kadar kazanan insanlar var onlar yapıyor da biz neden yapmayalım değil mi eğer bir gün başarırsam bu yazının altında yazacağım.

Tam adım atacaksan benim yazım seni kötü etkilemişse okumamış farzet ve yoluna en iyi şekilde devam et sana başarılar diliyorum. Yine de çok büyük hayallere kapılmadan yavaş yavaş oluşabileceğimiz gerçeğini de unutmayalım diye.. Bu arada ben adsense den gelir kazanıyorum. Gün gelir verdiğimiz emeklerimiz tabi ki bize en iyi şekilde gelecektir. Sevgilerle.. 🙂

Soru ve görüşlerinizi lütfen yorumlarda belirtiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder